Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γάζα: Βομβαρδίζουν και τους δημοσιογράφους

Το Ισραήλ δεν θέλει μαρτυρίες

στις δολοφονίες που πραγματοποιεί


Όπλα αντί της διπλωματίας επιλέγουν Ισραηλινοί και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, όπου συνεχίζεται η αιματοχυσία. Δύο δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης σε συγκρότημα κτιρίων όπου στεγάζονται τηλεοπτικοί σταθμοί , σύμφωνα με μαρτυρίες δημοσιογράφων.
Στο κτίριο, φιλοξενούνται αραβικά και ιρανικά τηλεοπτικά κανάλια, ανάμεσα τους και ο αγγλόφωνος ιρανικός κρατικός σταθμός «Press TV». Αγνοώντας την απόφαση των Ηνωμένων Εθνών, το ισραηλινό υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να συνεχιστούν οι επιθέσεις στην Δυτική Όχθη παρά την έκκληση για κατάπαυση του πυρός από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Κοντολίζα Ράις: Δύσκολη η αποφυγή θανάτων αμάχων
Η απερχόμενη αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Κοντολίζα Ράις έκρινε την Παρασκευή "δύσκολο" για το Ισραήλ να αποφύγει τους θανάτους πολιτών στη Λωρίδα της Γάζας, μια ζώνη εξαιρετικά πυκνοκατοικημένη που η Χαμάς χρησιμοποιεί τους κατοίκους της, ως ανθρώπινη "ασπίδα".Οι δηλώσεις της Ράϊς έγιναν κατά την επιστροφή της στην Ουάσινγκτον από τη Νέα Υόρκη, όπου οι ΗΠΑ δεν ψήφισαν απόφαση του 15μελούς Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ (υιοθετήθηκε τελικά με 14 ψήφους), που καλεί για "άμεση κατάπαυση του πυρός, διαρκή και πλήρως σεβαστή, που θα οδηγήσει στην πλήρη αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]