Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Της κοντής… της φταίνε οι τρίχες!!!

Είναι η Ελληνοφρένεια

παραμάγαζο του Γκρούεφσκι;


Προφανώς θα ενημερωθήκατε για το βίντεο που «βρήκαν» και που αναμεταδίδουν σε όλο το διαδίκτυο οι υπεύθυνοι της διαδικτυακής προπαγάνδας του VMRO (βλ. Γκρούεφσκι). Το βίντεο όμως βρέθηκε και είναι αναρτημένο στο TaXalia, σε μία προσπάθεια να καταδειχθεί η παράξενη δραστηριότητα μίας τηλεοπτικής εκπομπής, που λειτουργεί (εν προκειμένω) ως φερέφωνο της Σκοπιανής προπαγάνδας. Ένα βίντεο μίας σατυρικής εκπομπής, που αναμεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και το οποίο αυθαίρετα (πέραν της ό,ποιας σάτυρας) έβγαλε ένα βιντεάκι για άμεση χρήση από όλους όσους επιθυμούν να βρούνε ερείσματα κατά της χώρας μας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχουν αλλά ούτε και μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες, τόσο από τους υπεύθυνους παραγωγής της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής Ελληνοφρένεια, αλλά ούτε και από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Είναι σαφές σε όλους, ιδιαίτερα στην Μακεδονία, πως όλοι μας, «λόγω και έργω», πρέπει να αποδεικνύουμε μέσα από ντοκουμέντα την αλήθεια των ισχυρισμών μας και όχι να δημιουργούμε (κακή συνήθεια δημοσιογράφων και τηλεοπτικών επιχειρήσεων) το υλικό το οποίο και προβάλουμε.

Αλλά, άλλο εμείς, οι κοινοί θνητοί και άλλο οι «ειδικοί» και οι «ινστρούχτορες» του γκαιμπελισμού, αλλά και του φαρισαϊσμού… Η συγκεκριμένη εκπομπή έπραξε μεγάλο λάθος, χωρίς κανείς από τα στελέχη της ή τους υπεύθυνους (κατά νόμο) να σκεφθεί τις συνέπειες κατά της χώρας, όταν ενέκρινε την παραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο… Χωρίς να υπάρχει διάκριση, χωρίς να υπάρχει βάθος σκέψης, χωρίς να υπάρχει ψήγμα σοβαρότητας (για ένα εθνικό θέμα), ελαφρά τη καρδία ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ διαλόγους και τους «έδεσαν» με τηλεοπτικά αποσπάσματα, όπως οι ίδιοι πίστεψαν πως θα βγάλουν γέλιο… Αλλά, οι «συνεργάτες» τους πέρα από τα σύνορα βρήκαν (άραγε πως;) το συγκεκριμένο «υλικό» και με την σειρά τους, φρόντισαν να το μεταφέρουν μέσω διαδικτύου σε ολόκληρο τον κόσμο…
Η ηλιθιότητα ξεπεράστηκε. Η βλακεία υπερκεράστηκε. Η άγνοια του «κινδύνου» εκμετάλλευσης, δεν είναι δικαιολογία για όλους αυτούς, με το «κοντό μυαλό», που ανταλλάσσουν την τηλεθέαση με ύβρεις κατά της πατρίδας μας, με επιχειρήματα ανθελλήνων, με «δικαίωση» της επιθετικής τους πολιτικής και τακτικής, εις βάρος της πατρίδας μας.
Αλήθεια, επειδή πολύ συχνά εκεί στην Ελληνοφρένεια, η σημαία γυρίζει ανάποδα, μήπως θα μπορούσαν να την εμφανίσουν και κανονικά ή μήπως θα μπορούσαν να αντιστρέψουν (ως οφείλουν, αλλά είναι πολύ αργά πλέον) την ζημία που προκάλεσαν;
Καλά τα γέλια, καλός ο χαβαλές, καλή η καζούρα, αλλά η ανηθικότητα εις βάρος της πατρίδας σου, ανήκει σε άλλη κατηγορία ενεργειών… Δεν περιμένω την συγνώμη τους, γιατί δεν θα την πούνε ή δεν θα την εννοούν… Δεν περιμένω την αλλαγή της στάσης τους απέναντι σε σοβαρά εθνικά ζητήματα, γιατί δεν το επιθυμούν… Δεν περιμένω να κάνουν τίποτε άλλο από το βγουν και να γυρίζουν περήφανοι στους δρόμους και στα διάφορα στέκια, επειδή κατάφεραν να γίνουν διαδικτυακά γνωστοί!!!
Να πω ντροπή; Μπα… δεν την καταλαβαίνουν. Είναι απλοί χαβαλέδες που ζούνε παραχαράσσοντας διάφορα τηλεοπτικά βιντεάκια και που ενώ συστηματικά ενεργούν εις βάρος του τόπου, ουσιαστικά αδιαφορούν για τις συνέπειες των έργων τους…
Εύγε παίδες της Ελληνοφρένειας!!! Άντε και με εκπομπή στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων και με συμβόλαιο που να έχει 7 νούμερα… αφού έτσι κι αλλιώς τα νούμερα μόνο με τα νούμερα μπορούν να κάνουν παρέα…
Κωνσταντίνος


Υ.Γ.: Η έλλειψη ικανότητας δημιουργίας δεν έχει να κάνει με εσάς αγαπητά παιδάκια της Ελληνοφρένειας. Εσείς δημιουργήσατε, «γράψατε» στην κυριολεξία όλα όσα η Σκοπιανή προπαγάνδα δεν μπορούσε να κάνει 18 ολόκληρα χρόνια τώρα… Άξιοι του «μισθού» σας και του φτυσίματός μας… Μπράβο παιδιά… κουραστήκατε, αλλά τα καταφέρατε τελικά να μας αποδείξετε ότι είστε εθνικά επικίνδυνοι και να μας κάνετε να αναρωτιόμαστε εάν τελικά είστε και συνεργάτες του Γκρούεφσκι...!



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Απο
    http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blog-post_3963.html

    "Солун е наш Атина ќе ја делиме"
    "η Θεσσαλονίκη είναι δική μας,
    την Αθήνα θα τη ..μοιραστούμε!

    Όταν ‘μοιράσετε’ την Αθήνα , πάρτε και τον ΣΚΑΙ μαζί σας.
    ΟΙ μαλάκες με τους μαλάκες…..και η κοπριά στον ΣΚΑΙ.
    Τέτοιοι ανεγκέφαλοι είναι δικό σας ( Σκοπιανό) φρούτο. Μόνο οι Σκοπιανοί παράγουν φρούτα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]