Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανό: Χωρίς λόγια

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο-μοντάζ εκείνων των σημαντικών ιστορικών στιγμών που κάποιοι διακαώς επιθυμούν να ξεχάσουμε.
Στα 9,30 περίπου λεπτά, παρατίθεται ένας σωρός εξελίξεων σημαντικών, εξελίξεων που σηματοδότησαν την σημερινή κατάσταση του Σκοπιανού ζητήματος.
Η αρχική θέση της Ελλάδας (άρνηση οποιασδήποτε περίπτωσης ύπαρξης της λέξης Μακεδονίας στο όνομα της FYROM) έχει εξαφανιστεί και την θέση της υπερήφανης στάσης έχει πάρει η συνεχόμενη υποχωρητικότητα, ο άνευ λόγου συμβιβασμός και η "αδιαφορία" των πολιτικών της χώρας.

Η ανεξέλεγκτη και ατιμώρητη δράση ύποπτων ανθελληνικών στοιχείων, θέτει σοβαρές υπόνοιες για σιωπηρή συμμετοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων.
Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος αυτής της εκ των ουκ άνευ υποχωρητικότητας και δοσιλογισμού;



Στο δεύτερο μέρος του βίντεο διαρκείας περίπου 6.30 λεπτών, κατατίθενται μεγάλες αλήθειες, ενσυνείδητα ή ασυνείδητα. Αξίζει να προσέξουμε λέξη προς λέξη τις καταθέσεις όλων αυτών των επιφανών... Ακόμη και ο Λαζόπουλος βγάζει μεγάλες αλήθειες, μέσα σε ένα γενικότερο αντι-αμερικανικό πνεύμα...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Κωνσταντίνε…
    Σήμερα με έπρηξες. Άνοιξα να διαβάσω κανένα καλό νέο, αλλά με ‘άναψες’ όλα τα λαμπάκια. Τι θέλεις και τα βάζεις τέτοια νέα? Άσε μας καλλίτερα στον ύπνο μας και τις δουλειές μας. Άσε που όλη μέρα δεν έχω φάει και γυρνώντας στο σπίτι βρήκα την Μαρικούλα μου να ψειρίζεται. Το έπαιξα και αγαπουλιάρης. Την φίλησα και στρώθηκα στο τραπέζι. Αυτή το βιολί της με τα νύχια της.
    *Άντε ρε Μαρικούλα…….
    *Όλη μέρα στην αγορά κουράστηκα. Κάνε φαΐ να φας.
    *Τι??????
    * Δεν έχει τι και ξετι. Οι πορδιαρες τι παραπάνω έχουν από μένα? Και τις πληρώνουμε και από πάνω. Φαΐ θα φας όταν αυτές οι ψωριάρες πιάσουν ‘δουλειά’.
    *Ποιες μωρέ?
    Με αράδιασε ένα σωρό ονόματα…..
    Νηστικός έμεινα…..
    Αχ Ντόρα τι με κάνεις…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]