Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητήθηκε η πρόσληψη αλλοδαπών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία!

Η ασφάλεια των πολιτών

τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο


Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες συγκεκριμένων πολιτικών δυνάμεων για να αποδυναμώσουν την ισχύ και την λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας της χώρας και ιδιαίτερα της Ελληνικής Αστυνομίας, εμφανίζεται το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομκών και ομολογεί ευθέως την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των υπαρχόντων αστυνομικών στην αντιμετώπιση του εγκλήματος και των εγκληματιών!!!
Δυστυχώς, η χώρα μας έχει φτάσει στο σημείο ναδίρ, στο τελευταίο σκαλοπάτι εξευτελισμού... κι έτσι, οι κατά το νόμο υπεύθυνοι στο να προστατεύουν τους πολίτες από τους παρανομούντες, τους εγκληματίες και γενικότερα οι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των πολιτών, δηλώνουν πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να αντιμετωπίσουν το εισαγόμενο έγκλημα και τους αλλοδαπούς εγκληματίες (που πλέον έχουν εισρρεύσει σε κάθε φύσης παρανομία και έχουν οργανώσει συμμορίες για κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα). Και δεν φτάνει που οι αρμόδιοι (αστυνομικάόργανα) δηλώνουν ανικανότητα, προτείνουν επιπλόν την πρόσληψη αλλοδαπών, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το έγκλημα (που προέρχεται από αλλοδαπούς)!!!

Η αιτιολογία αγγίζει την γελοιότητα ή καταδεικνύει την ανεπάρκεια και την ανικανότητα των ήδη υπαρχόντων αστυνομικών. "Οι αλλοδαποί έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες και τις προσβάσεις"!!! Δηλαδή, ζητείται από τους αστυνομικούς να προσληφθούν ως αστυνομικοί και να γίνουν συνάδελφοί τους, αλλοδαποί που σχετίζονται με το έγκλημα ή γνωρίζουν πολύ καλά και κινούνται στους χώρους των αλλοδαπών συμμοριών!!! Με απλά λόγια, να προσληφθούν και να γίνουν αστυνομικοί οι εγκληματίες, για να μας προστατέψουν από τους εγκληματίες!!!
Δεν υπάρχουν Έλληνες πολίτες που να πληρούν τις προϋποθέσεις, έστω και αυστηρότατες, που απαιτούνται, για να προσληφθούν ως αστυνομικοί, αλλά πρέπει να προσλάβουμε Αλβανούς, Ρουμάνους, Πακιστανούς (και ποιός ξέρει ποιούς άλλους...) για να μας προστατεύουν; Το ερώτημα είναι απλό, αλλά ταυτόχρονα και τραγικό... ενώ για κάποιους, θα μπορούσε να φαντάζει ως αστείο!!!
Αν αυτό δεν είναι αστείο, τότε ποιό είναι; Δυστυχώς όμως, είναι ένα επικίνδυνο αστείο, που ουσιαστικά προδίδει το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μέσα στις τάξεις των σωμάτων ασφαλείας, οι οποίες αποτελούνται από μη ικανούς, να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων και των σημερινών επιπέδων εγκληματικότητας, που αναγκάζονται να ομολογήσουν την αδυναμία εκτέλεσης του έργου που τους έχει αναθέσει η πολιτεία!!!
Αυτή την αστυνομία θέλουν κάποιοι; Ή μήπως αυτή την αστυνομία επεδίωξαν να δημιουργήσουν οι μέχρι τώρα κυβερνώντες (και όχι μόνο οι σημερινοί); Οι προσλήψεις μέσω διαφανών γραπτών διαδικασιών, έχουν εμπλουτίσει (δυστυχώς) το αστυνομικό σώμα, με παιδάκια ανίκανα να αυτοπροστατευθούν και όχι ικανά ώστε να είναι σε θέση να προστατεύσουν και όλους εμάς τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της δύστυχης (αλλά ακόμη υπερήφανης) χώρας. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους, αυτοί που τις έχουν και ας σκεφθούν επιτέλους πως πρέπει να κινηθούν με κύριο γνώμονα το συμφέρον της χώρας και όχι τα μικροκομματικά οφέλη που απολαμβάνουν για μικρά χρονικά διαστήματα μέσα από κομματικές συνεργασίες αμφιβόλου ποιότητας...
Δυστυχώς, το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει συντελεστεί σε αυτόν τον τόπο, σε ετούτη τη μικρή χώρα, στην Ελλάδα, που λειτουργεί ως κυματοθραύστης στα κύματα των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ευρώπη, κάποιοι έχουν αφαιρέσει χειρουργικά και με νομοθετήματα την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη, τον οποίο έχουν παραδώσει βορά στην ελεύθερη και ασυγκράτητη εγκληματικότητα.
Δεν είναι θέμα ρατσισμού, για όσους βιαστούν να σκεφθούν "πονηρά", αλλά είναι θέμα αυτοσεβασμού του Ελληνικού λαού. Εάν φτάσουμε στο σημείο να προσλαμβάνουμε ως προστάτες αυτούς οι οποίοι απειλούν την ειρηνική διαβίωσή μας μέσα στην ίδια μας, την πατρίδα, τότε έχουμε παραδοθεί ως κοινωνία σε στοιχεία τα οποία επιθυμούσαν, λειτουργούσαν και συνεχίζουν να δρουν με σκοπό την πλήρη διάλυση και τον διεθνή εξευτελισμό της.
Σταματήστε πλέον τον κατήφορο... και απαλάξτε όλους εκείνους που είναι ανίκανοι να επιτελέσουν το έργο για το οποίο η Πολιτεία τους έχει προσλάβει... προσλάβετε νέους και ικανούς. Πιστέψτε με, θα βρείτε πολλούς ικανότατους και άρτια εκπαιδευμένους μέσα από τις τάξεις του στρατού...
Αλλά, αν δεν με πιστεύετε, απαντήστε τουλάχιστον σε ένα ερώτημα: Εάν προσλάβετε αλλοδαπούς ως αστυνομικούς είστε σίγουροι πως θα εργάζονται προς το συμφέρον της Ελληνικής Πολιτείας και των Ελλήνων πολιτών ή μήπως θα προτιμήσουν να εργάζονται (αν και αστυνομικοί) προς όφελος των συμπατριωτών τους (με τους οποίους διατηρούν άριστες σχέσεις και επαφές);
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Παρατίθεται η "είδηση" όπως αυτή δημοσιεύθηκε στα "ψιλά" της εφημερίδας "Καθημερινή": Την ένταξη αλλοδαπών δεύτερης γενιάς στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως μέσο καταπολέμησης του προβλήματος του ρατσισμού προτείνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που διοργάνωσε χθες στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο κατά της βίας απ' όπου και αν προέρχεται. Την πρόταση διατυπώνει με δηλώσεις του στην «Κ» ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χρήστος Φωτόπουλος, ο οποίος επισημαίνει ότι οι αλλοδαποί γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Μάλιστα τονίζει ότι σχετική εισήγηση έκανε πέρυσι στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ο ομόλογός του της βρετανικής Σκότλαντ Γιαρντ.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]