Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αίμα ζητούν οι κουκουλοφόροι - Δολοφονική επίθεση σε ειδικό φρουρό

Θα επιχειρήσουν και πάλι επίθεση

στην κυβέρνηση οι κουκουλοφόροι;


Το ερώτημα θεωρείται εύλογο και αφορμή μόνο στάθηκε η επίθεση που δέχτηκε χθες ένας ειδικός φρουρός, από κάποιον διαδηλωτή αντεξουσιαστή. Από τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων Διακοπών των κουκουλοφόρων, συζητούνταν έντονα η πιθανότητα επανάληψης της στρατιωτικού τύπου επίθεσης των κουκουλοφόρων, κατά της Ελληνικής Πολιτείας.
Οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν σκιαγράφησαν συγκεκριμένες ομάδες, με κοινά χαρακτηριστικά, των ανθρώπων που συμμετείχαν στα σοβαρά έκτροπα του περασμένου Δεκεμβρίου. Μάλιστα, με τις έρευνες που ακολούθησαν, από άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας, διαπιστώθηκαν συγκεκριμένοι κοινοί "κύκλοι", καθώς και κοινοί γνωστοί των συλληφθέντων, είτε αυτοί ήταν αλλοδαποί είτε όχι.

Η δολοφονική επίθεση που ακολούθησε, εναντίον του 21χρονου αστυνομικού, επιβεβαίωσε τους φόβους των ανδρών ειδικών υπηρεσιών, για την πιθανότητα επανάληψης των γεγονότων. Η "ατυχία" όμως του "Επαναστατικού Αγώνα" (της ομάδας που ανέλαβε την ευθύνη γι αυτή την δολοφονική επίθεση) στο να καταφέρει να σκοτώσει ένστολο αστυνομικό, γέννησε πλέον την βεβαιότητα πως "ζητάνε αίμα, ζητάνε νεκρό".
Η σημερινή επίθεση που έγινε στον ειδικό φρουρό, με μαχαίρι, επιβεβαίωσε τις υποψίες και επανέφερε τις πιθανότητες για "δράση" των κουκουλοφόρων. "Δεν είναι επιθέσεις κατά προσώπων, αλλά κατά του συστήματος", μπορεί να διατείνονται αντεξουσιαστικοί χώροι, αλλά δεν μπορούν να αιτιολογήσουν το γιατί αυτές οι επιθέσεις γίνονται την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και με τον σοβαρότατο κίνδυνο να χρεωθούν καπήλευση από ανθελληνικά κέντρα που δρουν στην χώρα...
Οι συνωμοσιολογικές συζητήσεις δεν είναι πλέον ένα γραφικό θέμα ανάμεσα στις παρέες ανθρώπων που αγωνιούν και σκέφτονται για το αύριο, αλλά ο αντεξουσιαστικός χώρος επιμένει να κινείται επάνω σε τεντωμένο σχοινί, χωρίς να είναι σε θέση να αιτιολογήσει τις δολοφονικές ενέργειες μελών του.
Η επίθεση στον ειδικό φρουρό
Ειδικός φρουρός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πορείας των αντιεξουσιαστών το μεσημέρι στην οδό Αθηνάς, στο ύψος της Βαρβάκειου αγοράς, όταν δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 34χρονο διαδηλωτή, ο οποίος και συνελήφθη.
Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Περισσότερα για τα χθεσινά επεισόδια, διαβάστε εδώ



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]