Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βγαλμένοι από τους υπονόμους, οι κουκουλοφόροι επιθυμούν το πλήρες χάος!

Τα δημοσιογραφικά περιττώματα

των ΜΜΕ προτρέπουν στη βία!!!


Τα πρόσωπά τους τα κρύβουν μόνο οι μαφιόζοι και οι εγκληματίες παντός καιρού και είδους. ΠΟΤΕ οι αγωνιστές και οι κοινωνικοί επαναστάτες.
Τα πρόσωπά τους τα κρύβουν οι μυστικές υπηρεσίες και οι προβοκάτορες, οι αρουραίοι των υπονόμων. ΠΟΤΕ οι άνθρωποι που αγωνίζονται για την αλήθεια, για ιδανικά και ένα καλύτερο αύριο.
Το πρόσωπο και όχι μάσκα κινεί την ιστορία προς τα μπρος!!!
Τη μάσκα τη χρησιμοποίησαν πάντα τα παρακμιακά πολιτικά όντα, οι υπονομευτές των κοινωνιών και των λαϊκών κινημάτων, οι ασφαλίτες και οι προβοκάτορες των σαπισμένων καθεστώτων, οι μυστικές υπηρεσίες που λειτουργούν πάντα στα σκοτάδια της ιστορίας…
Οι κουκουλοφόροι είναι προϊόντα και περιττώματα αυτού του σάπιου, είναι τα ερπετά των μηχανισμών και μυστικών υπηρεσιών, ό,τι το πιο αποτρόπαιο και γλοιώδες.

Συνεχίζουν, λοιπόν, αυτά τα ερπετά των «νονών» και των «νταβάδων», των δημοσιογραφικών και πρακτορικών μηχανισμών, να ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ εν κρυπτώ το όπιο των καταστροφών και βανδαλισμών, αυτής της αποτρόπαιης τυφλής βίας.
Αποστέλλουν ιμέηλ όπου μπορούν σπέρνοντας τα φαιά προστάγματά τους! Καλούν, προτρέπουν και πυροδοτούν το χάος της αγριότητας και αναρχίας. Δίνουν και συνταγές το πως θα επιτευχθεί αυτό.
Κατασκευάζουν και μπλογκ, παραρτήματα των indymedia.
Κάθε παράρτημα του Σόρος και των Μ.Κ.Ο. κινητοποιείται και προτρέπει να γίνει η Ελλάδα μπάχαλο.
Κάθε ασφαλίτικο μπογκ των «νταβάδων»ξερνάει προς την ίδια κατεύθυνση.
Οργανωμένη συστράτευση, εναρμόνιση και ενορχήστρωση όλων των διατεταγμένων εγκάθετων προβοκατόρων προς τον κοινό σκοπό: Να συνεχιστούν τα έκτροπα των κουκουλοφόρων και να περάσουν στην ιστορία σαν τα «επαναστατικά» γεγονότα που «άλλαξαν την Ελλάδα».
Μάλιστα προβαίνουν κάποιοι, που έχουν φιλήσει όλες τις κατουρημένες ποδιές» των «νταβάδων» και βρίσκονται και σήμερα στην υπηρεσία τους, σε «ειδικές εκδόσεις» για τα γεγονότα του Δεκέμβρη, που τα χαρακτηρίζουν, με θράσος και αμάθεια αβυσσαλέα, ο «δικός μας Μάης του 1968»!!!
Τα δημοσιογραφικά περιττώματα και οι εγκάθετοι των οικονομικών και πολιτικών «νονών» έρχονται να παραδώσουν μαθήματα «επανάστασης» και «εξέγερσης» και μάλιστα με αλαλάζοντα κομπασμό…
Βρε που φτάσαμε! Τα ποικίλα πρακτοράκια να καθορίζουν και τις έννοιες και τις «επαναστάσεις»!!!
Οι αρουραίοι πρέπει να καταγγελθούν ανελέητα.
Δε μπορεί να μένουμε απαθείς στη φρίκη της παρακμής: Στο να ασκούν πολιτική και να καθορίζουν τα πολιτικά μας πράγματα οι παρακρατικοί μηχανισμοί και τα εγκάθετα παπαγαλάκια των μυστικών υπηρεσιών και των «νταβάδων»…
Νταβέλης
Από το Ρεσάλτο
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]