Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο άγγελος της φωτογραφίας της έσωσε την ζωή!!!

Απλά εμφανίστηκε και την έσωσε...

Η φωτεινή φιγούρα στη φωτογραφία από πτέρυγα νοσοκομείου είναι «άγγελος». Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού από τη Βόρεια Καρολίνα, που «χαροπάλευε».
Η Κόλιν Μπάντον έπρεπε να πάρει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, να επιτρέψει ή όχι την αποδέσμευση της κόρης της από τα μηχανήματα που την κρατούσαν ζωντανή.
Καθώς συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν την ανήλικη, που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής πνευμονία, η κ. Μπάντον είδε μία εκτυφλωτική λάμψη.
Η πρώτη απόπειρά της να την απαθανατίσει σε φωτογραφία, απέτυχε. Ωστόσο, με τη δεύτερη κατάφερε να «εγκλωβίσει» την παράξενη φιγούρα. Δευτερόλεπτα αργότερα, η 14χρονη κοπέλα, έβγαλε τη μάσκα οξυγόνου και άνοιξε τα μάτια της, κάνοντας τους γιατρούς να μιλούν «για θαύμα».
Δύο εβδομάδες μετά, η έφηβη επέστρεψε σπίτι της και τα Χριστούγεννα έχει τα 15α γενέθλιά της.
Πηγή: Zougla.gr
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]