Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σάββας Καλεντερίδης υπουργός Εσωτερικών τώρα – Να παραιτηθεί άμεσα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Σάββας ξέρει τι να κάνει…

Μέσα από αυτό το ιστολόγιο είχε δηλωθεί από την πρώτη ημέρα των αναταραχών που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, πως επρόκειτο για αντάρτικο πόλεων, για οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων που δρούσαν με στρατιωτικά πρότυπα και οι κινήσεις τους πρόδιδαν σχέδιο που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.
Δυστυχώς, οι επισημάνσεις μας επιβεβαιώθηκαν πλήρως κατά τη διάρκεια αυτής της «εξέγερσης»…
Ο κύριος υπεύθυνος για την απώλεια της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, για την αχαλίνωτη δράση μυστικών υπηρεσιών και πρακτόρων διαφόρων χωρών, για τις αγριότητες που ακολούθησαν, για τον εξευτελισμό της χώρας διεθνώς, για τις οικονομικές επιπτώσεις στον τουρισμό που αποτελεί και το βασικό εισόδημα της χώρας και για το επικείμενο πλήρες χάος που επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν μέσα στην Αθήνα «ένοπλοι σκοπευτές», είναι ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σήμερα, το ιστολόγιο προτείνει στον πρωθυπουργό της χώρας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, την άμεση αντικατάσταση του πολύ καλού πανεπιστημιακού καθηγητή, αλλά χείριστου υπουργού Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλου, με το αιτιολογικό της πλήρους ανικανότητας χειρισμού ευαίσθητων εθνικών ζητημάτων…
Ο καλύτερος αντικαταστάτης του, που είναι και μία υπερκομματική πρόταση, είναι ο γνωστός Σάββας Καλεντερίδης, για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε για τις ειδικές του γνώσεις αλλά ούτε και για την ικανότητά του στον χειρισμό κρίσιμων καταστάσεων.
Επιτέλους, εάν ο πρωθυπουργός της χώρας, η κυβέρνηση και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζονται πως στην Ελλάδα υπάρχει αξιοκρατία, ο ΜΟΝΟΣ που μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να χειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τραγικές καταστάσεις που ζούμε σήμερα, είναι ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ…
Είναι μία προσωπική πρόταση, που πιστεύω πως θα βρει απήχηση σε όλους εκείνους που σκέφτονται για το καλό της χώρας. Και δεν πιστεύω ότι είμαστε λίγοι αυτοί που πονάμε για την πατρίδα μας. Οι λίγοι, που στοχεύουν να επιφέρουν σοβαρά πλήγματα στην Ελληνική δημοκρατία και είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τα πάντα για να συνεχίσουν να παραμένουν στο προσκήνιο, επιβάλλοντας τον σκιώδη τρόπο ζωής τους, έχω την εντύπωση πως είναι τόσοι λίγοι που θα γυρίσουν στα σκοτάδια και τις σκιές από όπου ξεπρόβαλλαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]