Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρόνια Πολλά στον Σάββα Καλεντερίδη

Ευχές από καρδιάς

Σήμερα πολλοί συμπολίτες μας γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή (Αγίου Σάββα) και το ιστολόγιο τους απευθύνει τις θερμές του ευχές για μακροημέρευση, ευτυχία, υγεία και επιτυχίες.
Ιδιαίτερα, στον Σάββα Καλεντερίδη, του οποίου η δράση έχει εκτιμηθεί δεόντως από όλους τους Έλληνες (που αγαπούν τη χώρα και όχι το χρήμα της χώρας), το ιστολόγιο αποστέλλει μία και μόνο ευχή:
Να είσαι γερός για να αγωνίζεσαι!
Να είμαστε όλοι δυνατοί και να προσπαθούμε, στηρίζοντας τις προσπάθειές σου.
Οι ίδιες θερμές ευχές αποστέλλονται και σε όσους αγωνίζονται για τους δικούς μας αγώνες
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.:Βλέπετε οι περισσότεροι από εμάς ανήκουμε στην κερκίδα των φιλάθλων που εμψυχώνουν τους αθλητές, επειδή άλλοι έχουν δεχθεί το βάρος της αντιπροσώπευσής μας μέσα στον στίβο...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Eυχαριστώ Κώστα για τις ευχές

    να είσαι καλά και να συνεχίσεις

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]