Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας κατά πάντων – Φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο

Το αλάθητο του Τσίπρα

Δριμεία επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΚΕ του κόμματος.
Αναφερόμενος στην κυβέρνηση τόνισε ότι «έχει φάει τα ψωμιά της», ενώ για το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν αποτελεί εναλλακτική λύση», χαρακτηρίζοντας ως εναλλακτική, μία λύση με πυρήνα το ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα δύο μεγάλα κόμματα αρχίζουν δειλά δειλά και μαρτυριάρικα να μιλούν για συγκυβέρνηση», επεσήμανε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, αλλά και των κ. Πάγκαλου και Βερελή, ενώ κατηγόρησε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι, «για να γλιτώσουν την αντίδραση των πολιτών, δεν τους αρκεί η χειραγωγούμενη πληροφόρηση των ΜΜΕ, χρειάζονται και μεγάλες κυβερνητικές πλειοψηφίες».

Ο Αλέξης Τσίπρας επέκρινε επίσης το ΚΚΕ, λέγοντας ότι με την επίθεσή του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γυρνάει στη γνωστή συνταγή του 1973, όταν η ηγεσία του ΚΚΕ έβλεπε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου προβοκάτορες κι εχθρούς του λαού.
Σχετικά με τα επεισόδια των τελευταίων ημερών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Μας ζήταγαν επιτακτικά να καταδικάσουμε τους κουκουλοφόρους, ενώ γνώριζαν πολύ καλά ότι τους έχουμε απέναντι. Δεν ήθελαν να καταδικάσουμε τη βία, αλλά τους αγώνες της νέας γενιάς».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]