Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΕΠΕΙΓΟΝ-SOS: Έξαρση του ρατσισμού στον Άγιο Παντελεήμονα Ατικής

Οι Έλληνες είναι φασίστες και ρατσιστές

όπως λένε άλλωστε και όλα τα κανάλια

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) καταγγέλει τη ρατσιστική και ακροδεξιά εκδήλωση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών από κύκλους της Χρυσής Αυγής και του Πέμπτου Ράιχ.
Πιό συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε και το γνωστό ναζιστικών ιδεών ιστολόγιο Greek Alert (Γκρικ Αλέρτ, δηλαδή "Ελληνική Φυλή" στα Φινλανδικά), έχει ήδη εμφανιστεί και σχετική αφίσα η οποία είναι φανερό ότι παραπέμπει σε χιτλερικού τύπου οργάνωση κατά των μεταναστών με στόχο να οργανωθεί δολοφονικό πογκρόμ κατά των αλβανών κατοίκων της περιοχής.

Το Παρατηρητήριο είχε επισημάνει τον κίνδυνο πρόκλησης τέτοιας ναζιστικής συγκέντρωσης ήδη από το 2005, όταν είχε δημοσιευθεί και η σχετική οκτασέλιδη έκθεση του Ινστιτούτου κατά της τριχόπτωσης με έδρα τη Ζυρίχη στην οποία κρούονταν ο κώδωνας του κινδύνου γιά την έξαρση του φασισμού στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος.
Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες (Confidential) που τις επιβεβαιώνει και το Indymedia, στην Αθήνα έχουν αφιχθεί ήδη 133 πούλμαν και ένα lear-jet με ακροδεξιούς χουλιγκάνους από τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Ρωσία οι οποίοι έχουν κληθεί να λάβουν μέρος στη διαδήλωση από τη Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων της περιοχής των Αχαρνών.
Γιά του λόγου το αληθές το Παρατηρητήριο κατέγραψε και δημοσιεύσει απίστευτες ρατσιστικές χυδαιότητες (μπλε σπρέι) ελληναράδων ακροδεξιών της περιοχής όπως εμφανίζονται σε τοίχους οικίας:

Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Κώλου (τα εννιάμερα)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
    http://youtube.com/watch?v=VeHqkAFzrfE
    ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ http://antidrastikostoixeio.blogspot.com/2008/07/blog-post.html
    Στείλτε email διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.
    info@ypes.gr,
    ypourgosypes@syzefxis.gov.gr
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΔΕ ΟΤΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟ 2015 ΣΕ 14,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ-ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ EE.
    http://antipliroforisi.tk
    Δείγμα επιστολής & περαιτέρω πληροφόρηση για τις ετοιμαζόμενες μειονότητες & τη διάσπαση της Ελλάδας στο http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/07/e-mail.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]