Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτη προκλητικότητα της Ελλάδας!

Δείτε τι αρνήθηκαν να κάνουν

οι βρωμεροί Έλληνες εθνικιστές!


Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε, ως Παρατηρητήριο, τη φαιδρή αντιμετώπιση που τύχαμε από αξιωματούχους του ελληνικού κράτους. Προ λίγων εβδομάδων, με σχετική επιστολή μας προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Υπουργικό Συμβούλιο και τους Δημάρχους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Τήλου, θέσαμε τα ακόλουθα ζητήματα:

1. Την αποποίηση της Ελλάδας από κάθε δικαίωμα σχετικά με το όνομα της "Μακεδονίας" και ταυτόχρονα την παραχώρηση δύο νομών (Κιλκίς και Φλωρίνης) στη Δημοκρατία της Μακεδονίας προκειμένου να μην υποβάλλει μήνυση στη Χάγη κατά της χώρας μας.
2. Την απόσυρση της ελληνικής στρατιωτικής δύναμης (ΕΛΔΗΚ) από την κατεχόμενη νότια Κύπρο και άμεση ομοσπονδιοποίηση της νήσου υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση. Απόσυρση του ανδριάντος του Μακαρίου ΙΙΙ και ανέγερση νέου αγάλματος του ηγέτη Ραούφ Ρουφ Ντενκτάς.
3. Την αποκαθήλωση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου (Αλεξάνταρ Μακεντόνσκι) από την παραλία της Θεσσαλονίκης και του αντίστοιχου ανδριάντα του Φιλίππου 'Β από την πλατεία Λευκού Πύργου, ώστε να μην προκαλείται το εθνικό αίσθημα των γηγενών Μακεδόνων του Ουρανίου Τόξου. Στη θέση αυτών προτείναμε την ανέγερση μπρούτζινων ανδριάντων του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του Νίκου Δήμου. Οι αρχές απέρριψαν την πρόταση αυτή. Γιατί άραγε;
4. Την εκχώρηση ανεξαρτησίας στη Δυτική Θράκη (νομοί Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου) υπό την πρωθυπουργία της κ.Γιουλμπαγιάζ Καραχασάν και προεδρίας Αμπτουλαντιμ Ντέντε.
5. Την κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας και των αμυντικών δαπανών ώστε να εξοικονομηθούν αρκετοί πόροι γιά τη χρηματοδότηση Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου του Παρατηρητηρίου μας και της Αντιμιλιταριστικής Πρωτοβουλίας.
6. Την κατάργηση των στρατιωτικών παρελάσεων και των "εθνικών" εορτών που συμβάλλουν στη δημιουργία εθνικιστικού κλίματος στη χώρα. Προτείνουμε την αντικατάσταση των με την παρέλαση υπερηφάνειας (Athens Pride) και με διαδηλώσεις δημοκρατικών στοιχείων με μαύρες κουκούλες και βόμβες μολότωφ. Επίσης να καθιερωθεί κάθε χρόνο το "κάψιμο του Άγνωστου Στρατιώτη" στην Πλατεία Συντάγματος.
7. Την αναγόρευση της κυρίας Μαρίας Ρεπούση σε ισόβια Υπουργό Παιδείας, με υφυπουργούς τους κ.κ. Πάσχοντα Μανδραβέλη και Ριχάρδο Σωμερίτη.
8. Την πλήρη κατάργηση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τη δήμευση του συνόλου της περιουσίας της, την απαλλοτρίωση των Ιερών Ναών και το ξύρισμα όλων ανεξαιρέτως των ιερέων. Επισημοποίηση της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Τα παραπάνω αιτήματα μας, δυστυχώς δεν έτυχαν σοβαρής αντιμετώπισης από την πολιτεία. Άλλη μία απόδειξη του "βαθέως κράτους" που επικρατεί σε αυτήν τη χώρα και αποτρέπει τις πραγματικά δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις. Παρακαλούμε όπως δημοσιεύσετε το παρόν κείμενο στο σεβαστό σας μπλογκ, προκειμένου να διαβάσει το πανελλήνιο τον απίστευτο εθνικορατσιστικό παροξυσμό που έχει καταλάβει τη χώρα τούτη και δεν αφήνει τις υγιείς, δημοκρατικές και εκσυγχρονιστικές δυνάμεις να αρθρώσει τον προοδευτικό της λόγο.

Με Τιμή,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, Διευθυντής
ΚΛΑΝΙΛΑ ΝΑΜΙΡΙΖΑ, Γενική Γραμματέας

http://ass-watch.blogspot.com/

Από TaXalia
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]