Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κώλος του Βαλλιανάτου και οι απόψεις του για την Μακεδονία

Δηλώσεις του κώλου

Συντάραξε με την «ελευθεριότητά» του, το ανοιχτό και σύγχρονό του "πνεύμα", ο γνωστός σύμβουλος του Γεωργίου Παπανδρέου (άρα και σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ) τα ήδη ταραγμένα νερά στην Ελλάδα. Βγήκε και δήλωσε, άνετος, πως υπάρχει Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και πως τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία!!!
Δεν πρόκειται να γράψω τίποτε απολύτως για τις δηλώσεις αυτές. Γιατί, απλά, από τη στιγμή που τις κάνει ο γνωστός Βαλλιανάτος, τις αντιμετωπίζω σαν δηλώσεις του κώλου… κι αυτό επειδή το μόνο που ενδιαφέρει τον γνωστό Βαλλιανάτο, είναι τι μπαίνει στον κώλο και όχι τι βγαίνει από το στόμα, αφού πρώτα ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος… (αλήθεια, τι επάγγελμα είπαμε ότι κάνει; σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης;)
Αλλά αν ο εγκέφαλος κάποιου είναι γεμάτος από…

Πάντως, τον βρίσκω να ταυτίζεται πλήρως και με τις απόψεις περί αυτοδιαχείρισης με τον Γκρούεφσκι:
Γκρούεφσκι: Η αυτοδιαχείριση είναι δικαίωμα
Βαλλιανάτος: Ο καθένας βάζει στον κώλο του ότι θέλει
Συμπέρασμα: Κάποιος έχει αποκτήσει δικαίωμα στον κώλο του Βαλλιανάτου ή ο κώλος του Βαλλιανάτου παραδόθηκε στο δικαίωμα διαχείρισής του από τα Σκόπια!
Όπως καταλαβαίνετε, όλοι οι Μακεδόνες θα πρέπει πάραυτα να επισκεφθούν τον εν λόγω σύμβουλο του Γ. Παπανδρέου και να φροντίσουν ώστε να τον μεταπείσουν δίνοντάς του (εκτός από τις αποδείξεις πως δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε) μεγάλη χαρά (ξέρουν αυτοί πως) και να τον «αναγκάσουν» να ομολογήσει (με το χαμόγελο στα χείλη) το τραγικό του σφάλμα.
Κλείνοντας, να σημειώσω πως καλύτερη αβάντα στη Ντόρα, από αυτό που έκανε ο Βαλλιανάτος, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Εύγε στην αντιπολίτευση και την ποιότητά της, που ασκεί το ΠΑΣΟΚ.

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Τα πιο πάνω γράφτηκαν με βάση δηλώσεις του ιδίου του κ. Βαλλιανάτου σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ισχυρίστηκε πως ο κώλος του καθενός ανήκει στον εαυτό του και μπορεί να τον κάνει ότι θέλει και να βάζει εκεί ότι επιθυμεί (για το θέμα των γιατρών που γελούσαν σε επέμβαση σε ασθενή). Παρεπιμπτόντως, ποιες αποδείξεις προσκόμισε ο κύριος Βαλλιανάτος που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά του; Εκτός εάν κωλολογούσε (εκ του αερολογούσε) συνεπεία κατάχρησης του δικαιώματος της ελεύθερης χρήσης του κώλου… (ο εμφανιζόμενος κώλος δεν είναι του κυρίου Βαλλιανάτου, αλλά είναι προτιμότερος από τις απόψεις του περί Μακεδονίας και Μακεδονικής μειονότητας μέσα στην Ελλάδα)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όποιος και αν το έγραψε, να αγιάσουν τα χέρια του.
    Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τον κώλο του ότι θέλει.
    Από τον να τον κάνει όμως ότι θέλει , μέχρι – με τα γραφομενα του και με τις ιδέες του – να θέλει και ο δικός μας κώλος να γίνει σαν τον δικό του ε! πάει πολύ μακριά.
    Το κάθε πουσταριό – ναι πουσταριό – ας βάλει το ΄πρόβλημα΄ του αλλού.
    Ο δικός μας κώλος είναι δικός μας και δεν τον χαρίζουμε σε κανέναν.
    Και ας μην βγουν και οι άλλοι ΄τοιούτοι΄ - κομματικά φερέφωνα - να με κακολογήσουν.
    Ο δικός τους δικός τους και ο δικός μας δικός μας.
    Να μην μπερδεύουνε την γραβάτα με το σώβρακο.
    Αν θέλουν να πηδιούνται δικαίωμα τους.
    Το να θέλουν να μας πηδάνε και να τους πληρώνουμε και από πάνω - ΠΑΣΟΚ- εεεεεε! πρέπει να καταλάβουν ότι θα έρθει Μεσαίωνας.
    Όσους ΄ Άγγλους΄ και αν έχουν από ΄πίσω΄ πρέπει να καταλάβουν ότι η πυρά είναι κοντά.
    Να μην κατεβάζουν το στρινκγ παρακάτω από εκεί που πρέπει.
    Το να σεβόμαστε την ιδιομορφία τους έχει και όρια.
    Αϊ …στο ….Γρουεβσκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]