Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Zeitgeist II με ελληνικούς υπότιτλους- Η συνέχεια του πολυσυζητημένου ντοκυμαντέρ

Το σχέδιο για υποταγή της ανθρωπότητας

Βγήκε στο net στις αρχές αυτού του μήνα (Οκτώβριος) του πολυσυζητημένου Zeitgeist, το οποίο συνεχίζει απ' όπου σταμάτησε το προηγούμενο. Και όχι μόνο αυτό αλλά προτείνει και λύσεις.

Παρεμπιπτόντως καλο είναι να δείτε και το νούμερο 1.

Πολύ μικρή εισαγωγή (για όποιον ενδιαφέρεται): Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο. Εξετάζεται το καπιταλιστικό σύστημα και όλα γενικώς τα συστήματα που βασίζονται στο χρήμα. Επίσης διαφαίνεται αυτό που είναι κοινός τόπος σε όσους σκαμπάζουν ελάχιστα από οικονομικά/πολιτική κτλ. Πως οι παγκόσμιοι πόροι αρκούν για να εξασφαλίσουν στους πάντες και άμεσα μια καλή (από άποψη μέσων) ζωή. Για λόγους κέρδους μερικών αυτός ο στόχος (αν ήταν ποτέ στόχος) απομακρύνεται. Τα έθνη, κράτη και θρησκείες είναι μηχανισμοί που υπάγονται στην εξουσία με στόχο την ανισοκατανομή πλούτου και μέσω αυτής την εδραίωση της εξουσίας.

Διάρκεια: 2 ώρες και 3 λεπτά



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]