Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Σκοπιανός στρατός κάνει μεγάλη άσκηση στα σύνορα με την Ελλάδα

Νομίζουν ότι μας προκαλούν!!!

Για γέλια είναι τελικά αυτός ο Νικολάκης ο Γκρούεφσκι με την αλητοπαρέα του. Συνεχίζοντας το εθνικιστικό και άκρως επικίνδυνο παραλήρημά του, προχώρησε στην εκτέλεση άσκησης του στρατού των Σκοπίων στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Η άσκηση χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση των Σκοπίων και σε αυτήν παίρνουν μέρος 1000 στρατιώτες!!!…
Φυσικά, το κάνει καθαρά για εσωτερική κατανάλωση, για να προκαλέσει και να διεγείρει στο μέγιστο βαθμό το εθνικό αίσθημα και να εισπράξει άμεσα ο σύγχρονος ατρόμητος ήρωας τα πολιτικά οφέλη.

Σίγουρα ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έχει την πεποίθηση ότι απευθύνεται σε ηλιθίους, όταν νομίζει ότι μπορεί να ξεγελάσει τους μη οπαδούς του (πολίτες των Σκοπίων) και να τους παρασύρει σε μία καταγέλαστη πολιτική τάση.
Θεωρούν οι Σκοπιανοί (και οι 15 πρακτορίσκοι τους στην Ελλάδα) ότι είναι δυνατόν να προκαλέσουν τον Ελληνικό στρατό με αυτή την κίνηση; Φυσικά όχι, επειδή γνωρίζουν ότι μόνο μία μοίρα καταδρομέων είναι ικανή να εξαφανίσει ολοκληρωτικά αυτή την συγκεκριμένη στρατιωτική δύναμη που μέχρι τις 2 Νοεμβρίου θα ασκείται στα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Καλό θα είναι πάντως να υπάρξουν χαμηλοί τόνοι από την πλευρά των στρατιωτικών του Γκρούεφσκι και να προσέξουν πολύ καλά τις κινήσεις τους… Κυρίως να προσέξουν στο να μην φύγει «κατά λάθος» κάποια οβίδα ή βλήμα όλμου προς το Ελληνικό έδαφος… (γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοιο θα γίνει, από λάθος χειρισμό φυσικά…)
την άσκηση συμμετέχουν 1.000 στρατιώτες, ονομάζεται "Macedonian Flash - 04", γίνεται με τη συνεργασία του ΝΑΤΟ και σκοπό έχει την εξοικίωση των δυνάμεων της πΓΔΜ στα ΝΑΤΟϊκά πρότυπα.
Η άσκηση περιλαμβάνει βολές πυροβολικού από την 1η μηχανοκίνητη ταξιαρχία πεζικού και βολές από ελικόπτερα.
Την όλη άσκηση θα επιβλέπει ομάδα αξιωματικών του ΝΑΤΟ, για να αξιολογήσει τις δυνατότητες του ψευτοΜακεδονικού στρατού.
Το ενδιαφέρον είναι ότι η άσκηση, γίνεται 20 χλμ, από τα Ελληνικά σύνορα, στο Krivolak.
Περιμένω όμως, πέρα από την άσκηση, να δω και τις περιβαλλοντικές αντιδράσεις της ομάδας του ΙΟΥ για το θέμα… εκτός και εάν δεν υπάρχει πρόβλημα επειδή οι βόμβες θα μολύνουν ΜΟΝΟ τον υδροφόρο ορίζοντα των Σκοπίων…
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Πλήρης αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται από TaXalia
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. http://dotsub.com/view/4cff20d5-f55b-4009-bb74-d04f8e907671

    Sto site auto ine to Zeitgeist 2 me ellinikous ipotitlous gia megaliteri eukolia mias kai ta site ipotitlon ta klini i viomixania tou theamatos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]