Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άνθιμος: Το λάθος του Εφραίμ δεν επιτρέπεται να το χρεώνεται όλο το Άγιο Όρος



Μην μπερδεύετε τα πράγματα...

«Ήταν λάθος από τον πατέρα Εφραίμ, όμως, ένα μεμονωμένο πρόσωπο και γεγονός δεν μπορεί να καλύψει τη μεγάλη διάσταση του Αγίου Όρους».
Aυτό τόνισε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση έκθεσης στο Βυζαντινό Μουσείο.

«Εγώ και ο Εφραίμ ζούμε στο παρόν και θα είμαστε εδώ όσο το επιτρέψει ο Θεός. Το Άγιον Όρος όμως έχει μία ιστορία 1.100 χρόνων, ενώ για τους Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ζωή χωρίς την Εκκλησία» σημείωσε ακόμη ο κ. Άνθιμος.
Πρόσθεσε μάλιστα πως εξαιτίας των γεγονότων που έχουν συμβεί, οι άνθρωποι που είναι κοντά στην εκκλησία έρχονται να τη στηρίξουν.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]