Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υβριστικά σχόλια Σκοπιανών στο διαδίκτυο μετά την «δέσμη ιδεών» του Νίμιτς


Βρίζουν και προκαλούν τους Έλληνες


Ντόρα ακούς ή είσαι απασχολημένη

με άλλα σοβαρότερα θέματα;


Δεν πέρασαν ούτε 12 ώρες μετά την παράδοση της «δέσμης ιδεών» του Νίμιτς προς τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων και ήδη άρχισαν οι Σκοπιανοί να περιγελούν την Ελλάδα και τους Έλληνες για τους γελοίους πολιτικούς τους και να «απειλούν» πως τα χειρότερα (για τους Έλληνες) έρχονται…
Η γλώσσα, το ύφος και η θρασύτητα των σχολίων αυτών είναι το απαύγασμα της ανύπαρκτης πολιτικής που κατάφερε να ασκήσει η Ντορούλα, συνεπικουρούμενη από πολιτικές ομάδες και τάσεις «αντεθνικές» πολιτών της χώρας μας, που απαιτούν να τους ονομάζουμε Έλληνες!!!

Θαυμάστε λοιπόν τα κατορθώματα της «κουλτούρας» και των «υπεράνω», που το μόνο που έχουν μάθει στη ζωή τους είναι να βρίσκονται «από κάτω»…
Πρώτο σχόλιο
Ponaei i dipli onomasia tou Nimitz, etsi bastarda tis Grekias?Ponaei pou tha tin apodextoun trexontas oi geloioi politikoi sas?Ponaei pou se ligo tha trexete kai de tha ftanete me tous Makedones mesa stin Ellada, tous opoious tha anagasteite na anagnorisete kai na tous dosete to dikaioma na mathenoun ti makedoniki tous glossa sta dimosia sxoleia?
Ki akoma den eidate tipota, xaxa!
Etsi einai, anoixate to lakko stous Makedones, ton gemisate kai me ta skata sas gia na tous pnixete kai tora peftete eseis mesa!Theia Diki pou tha elege kai o Aristofanis!Xaxa!
Δεύτερο σχόλιο
fasistika dipoda, ton proto poulo ton pirate idi. Erhontai ki alloi..Mono etsi vazoun myalo i Grekoi...

Υ.Γ.: Εμείς ντρεπόμαστε γι αυτά. Οι πολιτικοί μας άραγε τι θα κάνουν;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]