Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πολίτες απαιτούν: «Η συμμορία των ελεεινών να πάει στον Κορυδαλλό»

Τι ανασχηματισμούς και κουραφέξαλα

Διαβάζουμε στον τύπο ότι η απομάκρυνση -έστω και πρόσκαιρα- των σεναρίων περί πρόωρων εκλογών μέσα στους αμέσως προσεχείς μήνες, δίνει νέα ώθηση στις συζητήσεις περί ανασχηματισμού, και ότι κοινή πεποίθηση υπουργών αλλά και βουλευτών της ΝΔ είναι πως η πρόσφατη κρίση απέδειξε ότι ο κ. Καραμανλής δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς να κάνει αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Ο ίδιος, βέβαια, θα ήθελε να κάνει τον ανασχηματισμό αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού στις 22 Δεκεμβρίου, έχοντας ανανεώσει σ' ένα βαθμό το στελεχιακό του δυναμικό, ώστε να προχωρήσει σ' εκλογές την άνοιξη.
Ωστόσο, οι εξελίξεις σε αρκετά θέματα, και ιδιαίτερα στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, είναι πολύ πιθανό να δρομολογήσουν αλλαγές στον αρχικό του σχεδιασμό.
Καλά όλ' αυτά, μήπως όμως θα 'πρεπε να ερωτηθεί κι ο λαός ώστε να μπορέσει να εκφράσει την άποψή του για όλα αυτά; Θα μου πείτε -και με το δίκιο σας- μα πώς είναι δυνατόν να ερωτηθεί ο λαός, αφού σε τούτον εδώ τον τόπο τα δημοψηφίσματα αποτελούν "είδος σε ανεπάρκεια";
Κι όμως! Η αποστολή των επιτελικών υπουργών τού κ. Καραμανλή ανά την Ελλάδα, την οποία προσφάτως αποφάσισε ελπίζοντας σε αναστροφή του δυσμενούς κλίματος, σίγουρα θα του μεταφέρει την αφόρητη δυσαρέσκεια του κόσμου, όχι μόνο με τους γνωστούς τρισάθλιους συνεργάτες του, αλλά και μ' αυτόν τον ίδιο, τον οποίο θεωρεί συνυπεύθυνο !
Αν, μάλιστα, κάποιοι απ' αυτούς τους περιοδεύοντες "αναπτερωτές τού φρονήματος του εθνικόφρονος ποιμνίου" έχουν τα κότσια να του πουν οδυνηρές αλήθειες, θα πληροφορηθεί ο άφρων νέος, ότι ξεκάθαρη λαϊκή επιθυμία είναι «η συμμορία των ελεεινών να πάει στον Κορυδαλλό»!
Με απλά λόγια, ο κόσμος ακούει βερεσέ τα περί ανασχηματισμού και θεωρεί την ενδεχόμενη μετακίνηση του Ρουσόπουλου από το Επικρατείας στο υπουργείο Πολιτισμού, ή όπου αλλού, σκέτη κοροϊδία και προσπάθεια "να κλείσουν τα στόματα".
Τα ψέματα τελείωσαν, τελειώνουν. Αυτό που απαιτούν οι πολίτες είναι βέβαιο ότι ο "πολύ λίγος" κ. Καραμανλής δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει, αλλά και δεν το επιθυμεί. Οπότε, ας αφήσει κατά μέρος τα προσχηματικά τερτίπια και τους θεατρινισμούς, στους οποίους ομολογουμένως διαπρέπει.
Η μόνη λύση στον επικίνδυνο κατήφορο που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι οι πρόωρες εκλογές. Με τις οποίες μπορεί επιτέλους να επέλθει η κάθαρση.
Μόνο με πρόωρες εκλογές θα μπορέσει να αποκαθαριστεί ο δύσοσμος πολιτικός κοπρώνας, τον οποίο αφήνει πίσω της η πλέον ανίκανη διακυβέρνηση του τόπου, από τη μεταπολίτευση ίσαμε σήμερα.
ΝΙΚΟΣ ΧΡ. ΚΟΥΚΟΛΙΑΣ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]