Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανοιχτός πόλεμος μαίνεται στην Τουρκία


Οι Κούρδοι επιτίθενται με κάθε μέσο

πρόκειται για μαζική επανάσταση


To ΡΚΚ επιτέθηκε σε ραντάρ της τουρκικής

πολεμικής αεροπορίας στην Αντιόχεια


Επίθεση με ρουκέτες εξαπέλυσαν αντάρτες του ΡΚΚ εναντίον βάσης, στην οποία λειτουργεί ραντάρ της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.
Την επίθεση επιβεβαίωση ο νομάρχης του Χατάι...Nusret Miroğlu, ο οποίος δήλωσε στα ΜΜΕ ότι αντάρτες του ΡΚΚ επιτέθηκαν με ρουκέτες στην βάση ραντάρ της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Άμανος, κοντά στο χωριό Kisecik.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του νομάρχη, από την επίθεση, που πραγματοποιήθηκε τις βραδυνές ώρες της χθες, δεν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες.
Μετά από αυτή την τελευταία επίθεση είναι βέβαιο πως θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση και από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Τα όπλα των Κούρδων είναι αρκετά σύγχρονα και προκαλούν μεγάλες απώλειες στην στρατιωτική μηχανή της Τουρκίας.
Ο μεγάλος φόβος όμως, είναι η μεταφορά του πολέμου μέσα στις πόλεις. Εάν πραγματοποιθούν επιχειρήσεις εντός αστικών περιοχών αναμένονται χιλιάδες θύματα και ανυπολόγιστες ζημιές στον οικονομικό τομέα για την Τουρκική οικονομία...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]