Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιθανή πλέον η εισβολή της Τουρκίας στο Ιράκ


Θα χτυπήσουμε μόνο τους τρομοκράτες


Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι ο τουρκικός στρατός είναι πιθανό να πραγματοποιήσει εισβολή στο Ιράκ για να καταδιώξει τους κούρδους αντάρτες που σκότωσαν 17 τούρκους στρατιώτες σε επίθεση την Παρασκευή στη νοτιοανατολική Τουρκία.
"Εάν μια τέτοια διασυνοριακή επιχείρηση πραγματοποιηθεί, θα έχει στόχο αποκλειστικά και μόνον τους τρομοκράτες", τόνισε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, η οποία μεταδόθηκε από την τηλεόραση.
"Ο στόχος μιας επιχείρησης από την άλλη πλευρά των συνόρων, εάν χρειαστεί, θα είναι μόνον η τρομοκρατική οργάνωση ΡΚΚ", υπογράμμισε ο Ερντογάν, διαβεβαιώνοντας ότι ο τοπικός πληθυσμός, η αυτόνομη κουρδική κυβέρνηση του βορείου Ιράκ και η πολιτική ενότητα του Ιράκ δεν θα θιγούν.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]