Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαακασβίλι: Ο αρχηγός κράτους που διέταξε τον εξευτελισμό του και πιθανώς τον πλήρη διαμελισμό του


Κουτοπόνηρες αποφάσεις ηλιθίων


απειλούν την παγκόσμια ειρήνη



Ένα ηλίθιο σχέδιο μόνο ένας ηλίθιος σαν τον Σαακασβίλι θα μπορούσε να το βάλει σε εφαρμογή. Αναφέρομαι φυσικά στην προσπάθεια του να κάνει έναν πόλεμο που είχε σκοπό να τον σταματήσει «σεβόμενος την Ολυμπιακή εκεχειρία» και προφασιζόμενος μία ολιγοήμερη ειρήνη να δημιουργήσει μία σειρά αμυντικών στρατιωτικών θέσεων μέσα στην Οσετία. Ένα μοιραίο σχέδιο τόσο για τον ίδιο όσο και τους αφανείς συνεργούς του που απέτυχε παταγωδώς και τον οδηγεί σε έναν διεθνή διασυρμό, αλλά όχι στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης...

Θα ήταν καλό σχέδιο, βέβαια, εάν ο Αμερικανικός παράγοντας (που τον εφοδίασε με δισεκατομμύρια δολάρια σε όπλα) στεκόταν στο πλευρό του και ενίσχυε έμπρακτα (και όχι με μερικές εκατοντάδες εκπαιδευτές) την ενέργεια του «πολλά βαρύ», αλλά προσφάτως τρεμάμενου από φόβο Γεωργιανού προέδρου. Καλό θα ήταν το σχέδιο εάν δεν δολοφονούνταν (από υπερβολική υπεροψία των Γεωργιανών στρατιωτικών) Ρώσοι στρατιώτες της ειρηνευτικής δύναμης της Ρωσίας στην Οσετία.

Άριστο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό το "σατανικό", στη σύλληψη και εκτέλεση, σχέδιο εάν η Ρωσία σεβόμενη την Ολυμπιακή εκεχειρία αδρανούσε και δεν αντιδρούσε στις δολοφονίες και στην εθνοκάθαρση που είχε διατάξει ο Σαακασβίλι.

Θα χαρακτηριζόταν άνετα σαν το σχέδιο του 21ου αιώνα, εάν η «Ρώσικη Αρκούδα» εξακολουθούσε να κοιμάται, εάν οι Αμερικανοί είχαν αρκετά χρήματα για έναν καινούργιο πόλεμο, εάν δεν συνέβαιναν τα ίδια στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν και σε άλλα μέρη της γης στα οποία οι ΗΠΑ κατασφάζουν λαούς στο όνομα του πετρελαίου και των πολυεθνικών φίλων του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ και των υπολοίπων αρρωστημένων μυαλών και αιμοχαρών βιομηχανιών όπλων που εδρεύουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Όλα θα πήγαιναν καλά, εάν… εάν δεν ήταν ο Πούτιν!!!

Τίποτε δεν κατάλαβαν οι αμερικανοί (ως συνήθως σκεπτόμενοι υπεροπτικά) για το ποιόν και την αποφασιστικότητα του Βλ. Πούτιν. Κανένας σύμβουλος του Μπους ή του Σαακασβίλι δεν μπόρεσε να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Ρώσου πρωθυπουργού!!!

Η ανικανότητα στο μεγαλείο της και σε πολλαπλά επίπεδα…

Και αυτή την ανικανότητα, την ανυπέρβλητη ηλιθιότητα "μερικών", την πληρώνουν άνθρωποι άμαχοι στην Γεωργία και στην Οσετία… Και παραπονιέται για ασύμμετρη επέμβαση από τη μία και απειλεί με διεθνή παρέμβαση από την άλλη, ο ΠΛΕΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ του πλανήτη!!!

Πολλοί ισχυρίζονται διάφορα γεγονότα σαν αιτίες αυτής της σύρραξης. Δυστυχώς όμως, αυτά τα γεγονότα δεν ήταν παρά οι αφορμές. Δεν είναι ο αγωγός, δεν είναι τα πετρέλαια, δεν είναι καν οι δολοφονίες των Ρώσων στρατιωτών που οδήγησαν σε αυτόν τον πόλεμο.

Η αιτία είναι το γόητρο της Ρωσίας, της υπερδύναμης που ήταν σκυμμένη (επειδή προσκύνησε τη Νέα Τάξη ένας ανίκανος και μέθυσος Ρώσος πρόεδρος, ο Γιέλτσιν) και που έχει αρχίσει πλέον να ανασηκώνεται και αναζητά τους θύτες της. Φόβος έχει κυριέψει όλα εκείνα τα ανθρωπάκια (προέδρους και πρωθυπουργούς) που φρόντισαν να πλουτίσουν οι οικονομίες των χωρών τους εις βάρος της Ρωσίας, αφού πρώτα φρόντισαν για τον διαμελισμό της. Κρύος ιδρώτας λούζει τους ληστές και τους φονιάδες των εθνών απέναντι στον αποφασισμένο Πούτιν. Προσπαθούν να συσπειρωθούν, μα ούτε και γι αυτό είναι ικανοί. Δεν έχουν κανένα ηθικό έρεισμα για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο που θα τους προστατεύσει από την ρωσική εκδίκηση.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ψελλίζει μη καταφέρνοντας να καταλήξει σε μία κοινή γραμμή.

Ο ΟΗΕ βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και σε ένα καζάνι εξελίξεων που βράζει, αδυνατώντας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει τον φονιά Σαακασβίλι. Τους είναι δύσκολο να κόψουν το χέρι του εγκληματία, επειδή τον συμπονούν, όντας συνάδελφοί του σε άλλους, χιλιάδες φόνους και δεκάδες αποφάσεις που έχουν πάρει κατά λαών και της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς, για όλους αυτούς, η αρκούδα έχει ξυπνήσει και απλά ακονίζει τα νύχια της αυτή τη στιγμή…

Κωνσταντίνος


















Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]