Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε τον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Γεωργία

Το πακτορείο Interfax μετέδωσε πριν από λίγο ότι ο Ο Ρώσος πρόεδρος Ντιμίτρι Μετβέντεφ διέταξε τον τερματισμό της στρατιωτικής επιχείρησης στη Γεωργία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κρεμλίνου, η απόφαση του προέδρου της Ρωσίας βασίστηκε στην αναφορά του Γενικού Επιτελείου ότι η τάξη αποκατάσταθηκε στη Νότιο Οσετία, τόσο για τους πολίτες όσο και για την ειρηνευτική δύναμη.
Ο τερματισμός όμως της στρατιωτικής δραστηριότητας δεν σημαίνει τίποτε άλλο από το να παραμείνουν οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στις θέσεις τους, αναμένοντας την αντίδραση των Γεωργιανών, δήλωσε Ρώσος επιτελάρχης, αφήνοντας αιχμές για την περίπτωση της αντίδρασης...
Φυσικά όλα κρίνονται από τις αντιδράσεις της Γεωργίας και ιδιαίτερα του Σαακασβίλι, ο οποίος όμως δείχνει να έχει χάσει εδώ και ημέρες την επαφή του με την λογική και την πραγματικότητα. Ενώ δήλωνε καταρρίψεις 80 με 90 (ούτε ο ίδιος γνώριζε;) ρωσικών αεροσκαφών, την επόμενη στιγμή έτρεχε πανικόβλητος να γλυτώσει από ρωσική αεροπορική επίθεση.
Η ψυχραιμία των Ρώσων αναζητά αντίκρυσμα από τους Γεωργιανούς στρατιωτικούς και πολιτικούς...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]