Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Το όνομα της ΠΓΔΜ μοναδικό αντικείμενο της διαπραγμάτευσης»

«Το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης είναι ένα και μόνο: το όνομα και το εύρος εφαρμογής του ονόματος. Η Ελλάδα θα προσέλθει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις με τις ίδιες απόψεις, οι οποίες είναι γνωστές».
Τα παραπάνω δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στο νέο γύρο διαπραγματεύσεων για το όνομα της ΠΓΔΜ, στις 14 και 15 Αυγούστου.




Τι σημαίνει "το εύρος του ονόματος"; Δηλαδή μιλάνε για όνομα το οποίο ΔΕΝ αποδέχονται οι Έλληνες και θα το χρησιμοποιούν εσωτερικά οι Σκοπιανοί;
Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι ενάντια στην θέληση των Ελλήνων πολιτών και το γνωρίζει τόσο η κα Μπακογιάννη, όσο και οι υπόλοιποι πολιτικοί της χώρας μας συμπεριλαμβανομένου και του Κ. Καραμανλή.
ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι να συνεχιστούν οι συνομιλίες κάτω από την συγκεκριμένη βάση, επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ την χρήση του ονόματος από την πλευρά των Σκοπίων.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της κας Μπακογιάννη από το υπουργείο προκειμένου να μεταφερθεί η σοβαρότητα του θέματος από την Ελληνική πλευρά προς όλους τους "μεσολαβητές".
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]