Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανος προεδρος Χορστ Κελερ: Να συμμαζευτουν οι τραπεζιτες


Είπε την μεγάλη αλήθεια

Οι δικοί μας πότε θα την πουν;



Οι διεθνείς αγορές έχουν γίνει «τέρατα που πρέπει να συμμαζευτούν», δήλωσε ο Γερμανός πρόεδρος, Χορστ Κέλερ, συγκρίνοντας τους τραπεζίτες με τους αλχημιστές, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για «τη μαζική καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων».
Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές δηλώσεις ενός Ευρωπαίου ηγέτη από τότε που ξεκίνησε η πιστωτική κρίση εξαιτίας επενδύσεων στην αγορά ενυπόθηκων δανείων υψηλού ρίσκου στις ΗΠΑ.
Ο Χορστ Κέλερ, που στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF), ζήτησε αυστηρότερες ρυθμίσεις και την αναδιάρθρωση του «τραπεζικού πλαισίου της ηπειρωτικής Ευρώπης».
Ο Γερμανός πρόεδρος κατήγγειλε και τους υψηλούς μισθούς των μάνατζερ ως έναν από τους παράγοντες της κρίσης και κατηγόρησε τους τραπεζίτες ότι δρουν ανεύθυνα....
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]