Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελληνική γλώσσα προτάθηκε να γίνει η επίσημη γλώσσα της Ε.Ε.

Και εμείς ακόμα κοιμόμαστε και ασχολούμαστε με το κάθε τί ασήμαντο το οποίο έχουμε την ικανότητα να το καθιστούμε σημαντικό!
Αυτά είναι τα γεγονότα
υψίστης σημασίας Έλληνες και εμείς τα αφήνουμε και περνούν απαρατήρητα!
Σημειώνω ότι την είδηση αυτή δεν την άκουσα σε κανένα δελτίο ειδήσεων σε κανένα κανάλι, σοβαρό ή μη!!
Γιατί άραγε;
Γιατί αποκρύφθηκε έτσι απλά μια τόσο σημαντική είδηση;
Βρείτε την απάντηση μόνοι σας!
Ξυπνήστε Έλληνες!!
Η απάντηση όμως, έτσι για να σας προλάβω, είναι απλή!
Εάν η Ελληνική γλώσσα γίνει επίσημη γλώσσα στην Ε.Ε., τότε πολλοί μεγαλοσχήμονες Έλληνες (ιδιαίτερα δημοσιογράφοι) θα αναγκαστούν να καθίσουν να μάθουν να την μιλούν και να την γράφουν κανονικά και όχι όπως κάνουν τώρα!!!
Πάντως, για να σταθούμε ρεαλιστικά και σοβαρά απέναντι στην είδηση, θα πρέπει να πούμε πως η αναμετάδοσή της δεν έγινε επειδή απλά, όλοι αυτοί οι "υπεύθυνοι" δεν πιστεύουν στην δύναμη της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού λαού.
Και γι αυτό είναι υπεύθυνος ο λαός που τους αφήνει να αρθρώνουν λόγο (σοβαροφανή) στα δικά του προβλήματα (όχι στα δικά τους, επειδή απλά η διαφορά μεταξύ των "κρατούντων" και του λαού είναι τεράστια). Εάν οι Έλληνες δείξουν την "πόρτα" σε όλον αυτόν τον συρφετό που πλουτίζει αναμασώντας όλα εκείνα που δεν απασχολούν τον απλό πολίτη, τότε η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"!
Πάντως, έτσι, για το ιστορικό κομμάτι, την πρόταση την έκαναν Ισπανοί Ευρωβουλευτές το 1988... (αλήθεια, οι Έλληνες Ευρωβουλευτές που ήταν και που είναι τώρα; κοιμούνται τον ύπνο του "ευεργετηθέντος";)

http://www.sarantakos.com/language/lernaio.html
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]