Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κούρτοβικ για Σκοπιανούς: "Επί 100 χρόνια έχουν την πεποίθηση ότι είναι Μακεδόνες"



Η γνωστή δικηγόρος των δολοφόνων και επικίνδυνων αποβρασμάτων της αριστερο-αναρχο-ναζί οργάνωσης 17Νοέμβρη, με αφορμή την κοινή διαδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με μαλακεδόνες στους δρόμους των Σκοπίων της γειτονικής χώρας της Μαλακεδονίας (FYROM), που έγινε χθες Σάββατο με απόλυτη αποτυχία αφού μόνοι τους οι Συνασπιστές διαδήλωσαν μαζί με δύο – τρεις μαλακεδόνες συντρόφους τους κατά του Εθνικισμού γενικώς και αορίστως κατ’ αυτούς, ειδικώς και συγκεκριμένα κατά του Ελληνικού τάχα Εθνικισμού κατ’ εμάς (δηλαδή είσαι εθνικιστής εάν δε δέχεσαι να ξεπουλιέται η ιστορία και η ταυτότητα σου η να σου τα αρπάζουν όλα αυτά κλέφτες και απατεώνες), η κυρία αυτή λοιπόν δήλωσε χθες στα κανάλια:

«Οι άνθρωποι αυτοί (σσ. Οι μαλακεδόνες δηλαδή των Σκοπίων) έζησαν επί 100 χρόνια με την πεποίθηση ότι είναι «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ». Θα πρέπει λοιπόν και εμείς οι Έλληνες να το δούμε και να το κατανοήσουμε αυτό το ζήτημα.»

Η κυρία Κούρτοβικ δηλαδή μας λέει ότι θα πρέπει να τους επικυρώσουμε αυτό που ζητούν, να τους ονομάζουμε δηλαδή και εμείς ως «Μακεδόνες».

Φυσικά κανείς από τα πουλημένα ΜΜΕ δε βρέθηκε εκεί να της πει ότι άλλο η πεποίθηση και άλλο η ταυτότητα. Ταυτότητα λαμβάνει κανείς με πιστοποιητικά και αποδείξεις, με συμβόλαια και με χαρτιά και όλα αυτά είναι η πραγματικότητα της ιστορίας που γράφεται από τους ιδιοκτήτες αυτής και όχι από όσους έχουν «πεποίθηση». Και εγώ έχω πεποίθηση πως μπορώ να πιλοτάρω F-16 επειδή το έχω δει στον ύπνο μου, αυτό δε σημαίνει όμως ότι είμαι και πιλότος…

Και που είσαι κυρία Κούρτοβικ, μπορεί οι Μαλακεδόνες να έχουν όποια πεποίθηση θέλουν αλλά όταν αυτή η πεποίθηση τους σχετίζεται και προσβάλλει τη δική μας ταυτότητα, συνείδηση και ιστορία, τότε θα έχουν να κάνουν μαζί μας και ας τους αναγνωρίσουν και οι κάτοικοι του μακρινού Σείριου, δε μας ενδιαφέρει καθόλου.
Και εάν ακόμα αυτοί είναι Μαλακεδόνες 100 χρόνια εμείς είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 3.000 ΧΡΟΝΙΑ. Εάν δε το πιστεύεις άνοιξε κάνα βιβλίο να μορφωθείς καλύτερα και προπαντός μάθε ότι αυτός που κατέχει το 9% της ιστορικής Μακεδονίας δε μπορεί να μονοπωλεί το 100% της Μακεδονίας. Απλά μία μικρή μειοψηφία είναι απατεώνων μάλιστα, κλεφτών και λωποδυτών και τίποτα περισσότερο.

Αλήθεια το «Κούρτοβικ» από πού μας έρχεται?
"Υγρό Πυρ"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]