Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακραίοι υπερεθνικιστές στα Σκόπια...


Κατά της αλλαγής ονόματος διαδήλωσαν την Κυριακή μερικές εκατοντάδες πολιτών της πΓΔΜ έξω από το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών στην Γενεύη.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Makfax οι "Μακεδόνες της Ελβετίας" καταδίκασαν τις "πιέσεις" που ασκεί η Ελλάδα για την αλλαγή των ονόματος.
Το πρακτορείο μεταφέρει δήλωση του Χάρι Σεκόφσκι, ενός εκ των διοργανωτών της διαδήλωσης που καλεί τους συμπατριώτες του από όλη την Ευρώπη να διαδηλώσουν έξω από το κτήριο των Ηνωμένων Εθνών και να παροτρύνουν τον οργανισμό να "απελευθερωθεί από τα δεσμά του Ελληνικού φασισμού-ναζισμού".
Παράλληλα, ο Σεκόφσκι κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να "ματαιώσουν την Ελληνική γενοκτονία κατά του Μακεδονικού έθνους".Σύμφωνα με την ανταπόκριση του πρακτορείου η διαδήλωση οργανώθηκε από "Μακεδονικά σωματεία" της Ελβετίας, τον Σύλλογο "Μακεδονικής" Διασποράς και την Παγκόσμιο Σύνοδο "Μακεδόνων" (World Macedonian Congress).

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]