Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξυπνούν οι εφιάλτες!!!

Όταν η ιστορία παραχαράσσεται...

Είναι γεγονός πως τα τελευταία γεγονότα με τους "γείτονες" σκοπιανούς κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι σε όσους νιώθουν Έλληνες. Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως έχει έρθει. Η χρονική στιγμή όπου όλοι πρέπει να πάρουν οριστική και ξεκάθαρη θέση, έχει φτάσει.
Όπως φαίνεται, η αδυναμία των υπευθύνων να αντιμετωπίσουν σειρά γεγονότων και εξελίξεων μέσα στο πέρασμα του χρόνου, μας έχει τοποθετήσει σε μία δυσχερή θέση, σαν κράτος, σαν έθνος, σαν ιστορικό λαό. Η ανικανότητα των "μεγάλων" του τόπου μας σαφώς φέρει την απόλυτη ευθύνη των όσων σήμερα ραγδαία εξελίσσονται και που δυστυχώς εξελίσσονται σε βάρος της πατρίδας μας και της ιστορίας (όχι μόνο της δικής μας, αλλά ολόκληρης της Βαλκανικής).
Ένας γέροντας σε καφενείο, ακούγοντας τις ειδήσεις, μονολόγησε: "Σηκώθηκαν τώρα τα λάχανα να χτυπήσουν τον μανάβη". Ακριβώς! Αυτοί που μέχρι πρότινος (αλλά ακόμη και σήμερα) ΕΠΑΙΤΟΥΝ την βοήθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών, αυτοί οι ίδιοι απαιτούν το εξωπραγματικό. ΑΠΑΙΤΟΥΝ να διαγράψουμε την ιστορία μας και να αφήσουμε όλους τους αγράμματους "υπεύθυνους" να την επανεγράψουν, να μας την διδάξουν (τόσο σε εμάς όσο και στα παιδιά μας) παραχαραγμένη και διαστρεβλωμένη.
Βέβαια, οι γείτονές μας αυτοί προσπαθούν να κρατηθούν από κάπου. Να βρουν ρίζες, ιστορία και γεγονότα προκειμένου να υπάρξουν σαν εθνότητα. Αλλά, δυστυχώς γι αυτούς, αυτό που θέλουν δεν είναι ένα κοστούμι που βγήκαν στην αγορά να αγοράσουν. Όλα αυτά απαιτούν χρόνο, θυσίες, αίμα. Και από αίμα, δυστυχώς οι Έλληνες έχουν δώσει υπεραρκετό στο βάθος των αιώνων.
Ήρωάς τους ο Μέγας Αλέξανδρος!!! Και από εκεί και πέρα το χάος...
Όταν ξεκίνησε η όλη ιστορία (περίπου 20 χρόνια πριν), έμοιαζε με κακόγουστη φάρσα, και με επιδιώξεις κάποιων φανατικών που προσπαθούσαν (σαφέστατα) να εμπλέξουν και την χώρα μας στις φοβερές ανακατατάξεις της Βαλκανικής Χερσονήσου. Κάτι τέτοιο, θα έφερνε την Ελλάδα σε πόλεμο και η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων ίσως να ξεκινούσε ένα φοβερό παγκόσμιο ντόμινο εξελίξεων, που σαν αποτέλεσμα θα είχε την διεθνή αναταραχή και ίσως έναν (ακόμη) παγκόσμιο πόλεμο.
Η φάρσα όμως συνεχίστηκε. Οι υπεύθυνοι του τόπου μας είχαν με άλλα να ασχοληθούν και δεν έδωσαν διόλου βαρύτητα στον χειρισμό και την αντιμετώπιση των εξελίξεων και της διεθνούς προπαγάνδας των Σκοπίων. Βλέπετε, είχαν πέσει με τα μούτρα στο "φαγητό".
Πριν από λίγες μόνο ημέρες άκουσα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να λέει: "Η αγάπη στην πατρίδα δεν είναι μονοπώλιο κανενός". Θα συμφωνήσω μαζί του, και ας με συγχωρήσει, θα προσθέσω: Είναι υποχρέωση που μας παραδόθηκε από τους παπούδες μας και από όλους αυτούς που πέθαναν μαχόμενοι, για να μπορούμε να ορίζουμε τον τόπο μας, την χώρα μας και την επικράτειά της. Είναι υποχρέωση των υπευθύνων, αλλά και δική μας, να αντιταχθούμε στις ορέξεις των ό,ποιων ανοήτων και να τους τρίξουμε πια τα δόντια.
Ως εδώ! Αρκετά!
Δεν μπορεί κανένας λαός να μας αντιμετωπίζει σαν γελοίους. Αν θέλει κάποιος, ας αντιμετωπίσει έτσι όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο. Όχι όμως τους Έλληνες! Απαιτούν μέχρι και κομμάτια της Στερεάς Ελλάδας, βασιζόμενοι στο ότι όσα περισσότερα θα διεκδικήσουν, τόσα περισσότερο θα φτάσουν στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Φαίνεται ότι οι γείτονές μας είναι σαφέστατα ανιστόρητοι. Δεν έμαθαν (έστω και μέσα από την ιστορία που τόσο άθλια παραχάραξαν) πως όταν οι Έλληνες αδικούνται και όταν απειλείται η εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας τους, τότε γίνονται θηρία. Ας ρωτήσουν όσους στο πέρασμα των χρόνων γνώρισαν αυτή την πλευρά των Ελλήνων. Ας τους ρωτήσουν και ας επανέλθουν στα αιτήματά τους. Κι αυτό, για να μην δικαιολογηθούν πως δεν ήξεραν!

Όσο για εσάς κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί και όλοι εσείς οι παρατρεχάμενοι και καλοζωισμένοι, καλά θα κάνετε έστω για μία φορά στη ζωή σας να εργαστείτε πάνω σε έναν σκοπό (που είναι και δικός σας). Φτάνουν τα γλυκά λόγια στις ύαινες και στα τσακάλια που απειλούν την εθνική μας ακεραιότητα. Ήρθε η στιγμή να τους δείξετε την πόρτα και να τους τοποθετήσετε μπροστά στις ευθύνες τους.
Αρκετά πιά. Κάτω από αυτή τη σημαία δεν πρόκειται να γίνουν άλλες υποχωρήσεις.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]