Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νigel Farage: "H τρόικα εξωθεί την Ελλάδα σε επανάσταση"


You Tube
16/02/2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους 

Aγόρευση του Nigel Farage, ευρωβουλευτή και μέλους του U.K.I.P (United Kingdom Independence Party), στο Ευρωκοινοβούλιο, στις 15 Φεβρουαρίου 2012.

Nigel Farage: Τι να σας πω, κύριε Επίτροπε. Διαλέξατε τον κατάλληλο άνθρωπο. Ο Παπαδήμος έχει εγκατασταθεί στη θέση του, και καθώς η Αθήνα τυλιγόταν στις φλόγες τη νύχτα της Κυριακής, αυτός ο κύριος με άφησε άφωνο, όταν δήλωσε: "Βανδαλισμοί και καταστροφές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική χώρα".

Ποιά δημοκρατική χώρα; Δεν είναι καν δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός! Διορίστηκε από εσάς! Η Ελλάδα δεν κυβερνάται από δημοκρατική κυβέρνηση αυτή τη στιγμή. Κυβερνάται από μια τρόικα. Από τρεις ξένους αξιωματούχους, που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Αθήνας και λένε στους Έλληνες τι επιτρέπεται να κάνουν και τι όχι.

Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές που παρακολουθήσατε την Κυριακή οφείλονται άμεσα στο γεγονός ότι αφαιρούνται από τον ελληνικό λαό όλα τα δημοκρατικά του δικαιώματα. Τι άλλο τους απομένει να κάνουν;

Θα είμαι ειλικρινής και θα σας ομολογήσω ότι, αν ήμουν Έλληνας πολίτης, θα ήμουν κι εγώ εκεί έξω, συμμετέχοντας σε εκείνες τις διαδηλώσεις της Κυριακής. Θα ήμουν κι εγώ στους δρόμους, προσπαθώντας να συμβάλω στην ανατροπή αυτού του εκτρώματος, το οποίο έχει επιβληθεί σε αυτό τον λαό.

Στην προσπάθειά της να αναγκάσει τους Έλληνες βουλευτές να ψηφίσουν αυτό το νέο μηχανισμό στήριξης, η μαριονέτα αυτή τους προειδοποίησε, ότι εάν δεν το έπρατταν, η χώρα θα βίωνε μια δραματική μείωση του βιοτικού επιπέδου της.

Και απορώ. Καθώς έβγαινε από την έξοδο της Βουλής, δεν είδε ότι το 50% των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα είναι ήδη άνεργοι; Δεν είδε ότι η οικονομία, όχι μόνο κινείται με βραδύτερους ρυθμούς, αλλά έχει συρρικνωθεί συστηματικά τα τελευταία πέντε χρόνια και τώρα βρίσκεται σε μια δραματικά κατηφορική πορεία, με μια μείωση της τάξεως του 7% ετησίως; Η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο.

Θα σας το πω ευθέως. Για αυτό που έρχεται στην Ελλάδα, η λέξη "χάος" δεν επαρκεί. Οι πολιτικές αυτές εξωθούν την Ελλάδα σε επανάσταση.

Είναι ανάγκη οι Έλληνες να αποκτήσουν ξανά την ελευθερία τους. Αν δεν επιστρέψουν στη δραχμή, θα είστε υπεύθυνοι για κάτι πραγματικά τρομακτικό.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]