Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το οικόπεδο 12 έχει περισσότερο πετρέλαιο παρά αέριο

  • Θα τετραπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων πολιτών!!!
  • Σχεδόν μισό τρις δολάρια ο ορυκτός πλούτος στο «οικόπεδο 12» της Κυπριακής ΑΟΖ
Πάνω από τα 450 δις δολάρια αναμένεται να αγγίξει το ποσό που μπορεί να αντληθεί στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με τον Δρ. Μιχάλη Οικονομίδη, καθηγητή του Cullen College of Engineering στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Πολίτης», αν αυτά τα χρήματα πέσουν στην κυπριακή οικονομία, τότε το κατά κεφαλή εισόδημα θα διπλασιαστεί και αργότερα θα τετραπλασιαστεί!

Εντύπωση προκαλεί, η δήλωση του κ. Οικονομίδη ότι στο “οικόπεδο 12″ υπάρχει και πετρέλαιο, το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, αγγίζει τα 3,7 δις. βαρέλια.

Όπως είπε «αυτό το πετρέλαιο αξίζει πιο πολλά από το φυσικό αέριο και εκπλήσσομαι που κανείς δεν το αναφέρει».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Αν αυτά τα χρήματα πέσουν στην κυπριακή οικονομία". Αυτό είναι το ζήτημα. Έχουν μαζευτεί τα όρνια γύρω γύρω και κοιτάζουν ποιό θα διεκδικήσει πρώτο, με πρώτο πρώτο τον νταή τον Νετανιάχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]