Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα είναι άρρωστη

Η Le Monde αναπολεί το ένδοξο παρελθόν της Ελλάδας

Με τον τίτλο «Έλληνες: γινόμαστε αποικία των Βρυξελλών» η εφημερίδα «Le Monde» αναφέρεται στη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας εν αναμονή και της ετυμηγορίας της αποψινής Συνόδου Κορυφής.

Όπως σημειώνει ο συντάκτης της εφημερίδας, «η Ελλάδα είναι άρρωστη. Ο αριθμός όσων πάσχουν από κατάθλιψη αυξάνεται, ο αριθμός των αυτοκτονιών το ίδιο, αν και η χώρα για χρόνια μπορούσε να δηλώνει υπερήφανη ότι ήταν ουραγός της Ευρώπης όσον αφορά αυτά τα ποσοστά».

Το άρθρο συνεχίζει και με μια ιστορική αναδρομή: «Η σχέση της Ελλάδας με την Ευρώπη είναι περίπλοκη. Χωρίς την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια των μεγάλων δυνάμεων, η Ελλάδα θα ήταν πολύ δύσκολο να απελευθερωθεί από τον οθωμανικό ζυγό... Το Παρίσι, το Λονδίνο και άλλες δυνάμεις που έχουν πολλάκις κάνει επίκληση στο ένδοξο παρελθόν της Ελλάδας, λίκνο της δημοκρατίας, έρχονται τώρα να θυμίσουν στην Αθήνα το χρέος της προς αυτές».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Χωρίς την οικονομική και στρατιωτική βοήθεια των μεγάλων δυνάμεων, η Ελλάδα θα ήταν πολύ δύσκολο να απελευθερωθεί από τον οθωμανικό ζυγό."

    Ρε ξεφτυλισμενοι κωλοευρωπαιοι,τοσους αιωνες που υπονομευατε την Ελλαδα προς οφελος του Παπισμου και των ιδιων των Οθωμανων και τοσα δανεια εβραιων μασονων που τελικως μονο ψιχουλα και τοκογλυφικα επιτοκια μας προσεφεραν με ποιο ηθικο δικαιωμα θα παραστησετε τους εθνοσωτηρες μας?
    Και ποιο ειναι το χρεος μας απεναντι σε κερδοσκοπους και τραπεζιτες?
    Εσεις μας χρωστατε λαμογια!Χωρις Ελλαδα δεν θα υπηρχε ουτε Αναγεννηση ουτε Διαφωτισμος!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άι γειά σου χρυσόστομε, δεν θα μπορούσα να τα πώ καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]