Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αφού αγόρασαν την πόρνη, τώρα θέλουν και το μπορντέλο!


Αφού αγόρασαν την πόρνη θέλουν τώρα και τον «οίκο ανοχής». Και μάλιστα τον χρεοκοπούν για να τον πάρουν τζάμπα, σαν δεν ντρέπονται οι θεομπέκτες
Στην τηλεόραση υπήρχε μια σειρά που ο κεντρικός πρωταγωνιστής (αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν ο Αντώνης Καφετζόπουλος) είχε το παρατσούκλι «ακάλυπτος». Γέμιζε την αγορά με «πέτσινες» επιταγές και μοίραζε υποσχέσεις με δανεικά που έπαιρνε από άλλους.

Έτσι λάθρα ζούσε τη ζωή του και έδινε την εντύπωση του large τύπου που συμπεριφερόταν ως μεγιστάνας.
Αυτήν την αίσθηση δίνει και ο πρωθυπουργός της χώρας. Ενός τύπου που λειτουργεί σαν το «ακάλυπτο». Συνεχίζει την γκουρμέ ζωή του, με τα σούσι και την υγιεινή διατροφή, τα ταξιδάκια του χειμώνα-καλοκαίρι , τα μπανάκια του και τις βόλτες του με τα κανό και τα πανάκριβο, ποδήλατό του, τα σκι του όταν ανοίγουν τα χειμερινά …ανάκτορα (όλα πληρωμένα) και έχει τα παιδιά του στα καλύτερα και ακριβότερα σχολεία.

Βλέπετε για τον Πρίγκιπα Γεώργιο εκ Μινεσότας, η χρεοκοπία της χώρας του , δεν επηρεάζει την ταπεινή και μετρημένη ζωή του. Τη συνεχίζει όπως ήταν. Θα έλεγα σεμνά και ταπεινά αλλά αυτό πρόλαβαν και το απαξίωσαν άλλοι (και όχι ο Κώστας Καραμανλής). Τα δύσκολα λοιπόν δεν είναι για τον πρίγκιπα της Μινεσότα, αλλά για τους άλλους. Αυτούς που εκλήθη να σώσει.

Διάβασα με προσοχή το νέο διάγγελμα του ακάλυπτου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει πει τόσα πολλά ψέματα μέσα σε τόσους λίγους μήνες.

Θυμάμαι σαν τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου, από το ακριτικό Καστελόριζο (στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε για συμβολικούς λόγους αλλά πολύ φοβούμαι ότι είναι για άλλους και μακάρι να πέσω έξω), να μας ανακοινώνει σε δραματικούς τόνους το Μνημόνιο-Ευαγγέλιο που θα μας οδηγούσε από την κόλαση στην γή της Επαγγελίας που κατά τον πρωθυπουργό ήταν η Ιθάκη.

Ως καλός λαός τότε είπαμε να διαγράψουμε τα προεκλογικά του παραμύθια και υποσχέσεις που ποτέ δεν τήρησε. Να του δώσουμε συγχωροχάρτι.

Να πούμε εν τη αφελεία μας μπας και έχει δίκιο ο άνθρωπος. Και αυτό γιατί όλοι έχουμε πει αγανακτισμένα πολλές φορές , ας βρεθεί κάποιος χριστιανός να βάλει λίγη τάξη σε μια χώρα που θυμίζει οίκο ανοχής. Εκείνο που δεν υπολογίσαμε ήταν ότι ο πρωθυπουργός βάση συμφωνιών του σκόπευε να κάνει τη χώρα ιερόδουλη στα παλάτια των Βρυξελλών και της Τρόικας και να την περιφέρει από κλίνη σε κλίνη. Αυτό ήταν το λάθος μας.

Αποτέλεσμα να χάσουμε όχι απλώς το κορμί μας αλλά και την ψυχή μας. Από τις…κόκκινες γραμμές του Καστελόριζου φτάσαμε στις γκρίζες και στις μαύρες των εμπράγματων δικαιωμάτων. Αφού αγόρασαν την πόρνη θέλουν τώρα και τον «οίκο ανοχής», οι θεομπέκτες.

Και μάλιστα τον χρεοκοπούν για να τον πάρουν τζάμπα. Εκείνο όμως που μου κάνει περισσότερο από κάθε τι είναι η σιωπή των ΜΜΕ της διαπλοκής. Που συνεχίζουν να καλύπτουν τον…ακάλυπτο και δεν λένε λέξη για τη χρεοκοπία που οδήγησε τον τόπο. Γιατί;
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]