Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Άγκυρα στρατολογεί Έλληνες φοιτητές μουσουλμάνους…


Η δράση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας μέσα στο Ελληνικό έδαφος -και ιδιαίτερα στη Θράκη- είναι γνωστή και πάρα πολλές φορές έχει καταγγελθεί. Το τελευταίο διάστημα, όμως, αυτή η δράση έχει ξεφύγει κατά πολύ, αφού η δραστηριότητα των πρακτόρων είναι πλέον φανερή και έχει επεκταθεί στην σωρηδόν στρατολόγηση Ελλήνων μουσουλμάνων νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατορθώσαμε να διασταυρώσουμε, έχουν δημιουργηθεί πυρήνες μουσουλμάνων σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Η μεγαλύτερη δραστηριότητα των μουσουλμανικών – ισλαμικών αυτών πυρήνων συναντάται σε Ελληνικά Πανεπιστήμια και ιδιαίτερα στις φοιτητικές εστίες, όπου οι πράκτορες της Άγκυρας κατορθώνουν να δημιουργούν χώρους συνάθροισης και εκπαίδευσης (περί του Ισλάμ) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων.

Οι πληροφορίες μας αναφέρονται με ιδιαίτερη έμφαση στην δράση που έχει αναπτυχθεί στο Πανεπιστήμιο της Λάρισας, όπου μέσα σε δωμάτιο Έλληνα μουσουλμάνου φοιτητή έχει δημιουργηθεί χώρος προσευχής, ιερο-διδασκαλίας. Σαν αποτέλεσμα, Έλληνες μουσουλμάνοι φοιτητές μετατρέπονται σε φανατικούς ισλαμιστές φονταμενταλιστές…!

Οι ίδιες σαφέστατες (και διασταυρωμένες) πληροφορίες μας αναφέρονται σε ομάδα Πακιστανών λαθρομεταναστών που εργάζονται στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν να πλησιάσουν και να διεισδύσουν στην μικρή φοιτητική κοινότητα Ελλήνων μουσουλμάνων που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο της Λάρισας.

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό (άλλες φορές με Πακιστανούς και άλλες φορές με Αφγανούς, Ιρανούς ή Ιρακινούς λαθρομετανάστες – μέντορες ιεροδιδασκάλους) συναντάται και σε Πανεπιστήμια της υπόλοιπης χώρας…

Μέχρις αυτού του σημείου ίσως και να μην δημιουργείται κάποιο ιδιαίτερο θέμα παράνομης δραστηριότητας, αν και η δημιουργία - τροποποίηση δωματίων φοιτητικών εστιών σε χώρους συνάθροισης για την τέλεση θρησκευτικών υποχρεώσεων ή σε χώρους θρησκευτικής διδασκαλίας σε νέους Έλληνες μουσουλμάνους, ίσως και να αποτελεί παραβίαση των όρων παραχώρησης (εκ μέρους της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και εν γένει του Ελληνικού Δημοσίου) στέγης και διατροφής των συγκεκριμένων νεαρών μουσουλμάνων…

Το παράξενο του όλου θέματος είναι πως «ξαφνικά» κάποιοι μουσουλμάνοι προσφέρουν στους νεαρούς μουσουλμάνους (σπάνια επιλέγονται νεαρές μουσουλμάνες) δωρεάν τριήμερα ενημέρωσης και θρησκευτικού προσκυνήματος στην Κωνσταντινούπολη. Στην εκεί διαμονή (με πληρωμένα όλα τους τα έξοδα) των νεαρών Ελλήνων μουσουλμάνων, τους γίνονται προτροπές ώστε να τελειώσουν γρήγορα τις σπουδές τους στην Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μεταπτυχιακές σπουδές στην Τουρκία…!

Ξαφνικά, δηλαδή, η θρησκευτική λατρεία μεταβάλλεται σε κάτι διαφορετικό, το οποίο στον κόσμο των μυστικών υπηρεσιών ονομάζεται «στρατολόγηση πρακτόρων». Έτσι απλά, η Τουρκία (μέσω ανθρώπων Πακιστανικής, Ιρανικής, Ιρακινής ή Αφγανικής καταγωγής που φαινομενικά δεν έχουν καμία σχέση με το τουρκικό κατεστημένο και τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος (αλλά στην πράξη δείχνουν να είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτές), αλλά η δράση τους αποδεικνύει πως λειτουργούν ως πράκτορες της Άγκυρας και χρησιμοποιούν το πάγιο «κόλπο-όπλο» προσέγγισης, που είναι το Ισλάμ) παρεμβάλλεται και προσφέρει κίνητρα σε νέους που έχουν αρχίσει να εισπράττουν έμπρακτα οφέλη από την Ελλάδα και έχουν μπει σε διαδικασία αφομοίωσης ενός διαφορετικού τρόπου ζωής από ότι προτείνει ή επιβάλει το Ισλάμ.

Και τι πρόκειται να συμβεί εάν αυτά τα νέα παιδιά (Έλληνες μουσουλμάνοι που κατάγονται αποκλειστικά από την Ελληνική Θράκη) γίνουν υποχείρια (μέσω του Ισλάμ και του φανατισμού σε αυτό) μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας; Μπορεί κανείς να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος, όταν διαπιστώνει πως η Άγκυρα κινείται προς την κατεύθυνση προσέγγισης και εκπαίδευσης ανθρώπων υψηλού επιπέδου, οι οποίοι με τη «βοήθεια» του Καλλικράτη μπορούν να μετατραπούν σε ωρολογιακές βόμβες τόσο για τις τοπικές κοινωνίες της Θράκης, όσο και στο αυτοδιοικητικό σύστημα (βλ. Καλλικράτης) που έχει εισαχθεί και το οποίο έχει ήδη αποδειχθεί πως δημιουργεί (και δεν λύνει) πλείστα όσα προβλήματα στην ακριτική αυτή περιοχή της Ελλάδας; Προφανώς κανείς από την κυβέρνηση των Αθηνών δεν μπορεί να κατανοήσει το πρόβλημα, αφού έχει επιλεχθεί η πολιτική των ήπιων τόνων (έτσι ονομάζεται η μη πολιτική δράση) και η γενικότερη πολιτική της τακτικής υποχώρησης έναντι οιονδήποτε προκλήσεων...

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, από την Ελληνική πλευρά δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση στην «επιθετική» αυτή ενέργεια των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας. Το Αθηνοκεντρικό κράτος βρίσκεται σε μόνιμη στάση παρακολούθησης των δραματικών εξελίξεων στην Θράκη, φτάνοντας μάλιστα μερικές φορές και στο τραγικό σημείο να δηλώνει πως δεν γνωρίζει τα γεγονότα… (αυτή την απάντηση έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντή σχετικά με επίσκεψη στη Θράκη αρχηγού εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας)!

Εν κατακλείδι, η δημιουργία φονταμενταλιστικών ισλαμικών πυρήνων αποτελεί μία σαφέστατη απειλή (και όχι μόνο για την Θράκη), αφού λίαν προσφάτως ο εκπρόσωπος εθνότητας λαθρομεταναστών στην πολυπολιτισμική Αθήνα δεν δίστασε να δηλώσει:
"Αν η πολιτεία εξακολουθεί να κωφεύει στα αιτήματά μας, να αγνοεί την κατάσταση των μεταναστών και να τους εγκαταλείπει στην εξαθλίωσή τους, το δικό μας κίνημα "αγανακτισμένων" που έρχεται, δεν θα είναι ανώδυνο. Μπορεί να χυθεί αίμα, σας το λέω..."
Επειδή μπορεί να βρεθούν κάποιοι που αμφισβητούν τον ρόλο των ιμάμηδων και των "ιμάμηδων" που κινούνται διακριτικά η αδιακρίτως τόσο μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, όσο και σε άλλες χώρες, σας παραθέτουμε δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας (Μπιργκιούν), η οποία καταγγέλει δραστηριότητα ιμάμη, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για το τι μπορεί να κατορθώσει ένας ιμάμης...!

Ο ύποπτος ρόλος του Ιμάμη

Εφ. Μπιργκιούν 26-7-2011|

Κήρυγμα για λιντσάρισμα στο Ζειτίνμπουρνού

Με βάση την είδηση του Φιράτ, στο Ζειτίνμπουρνού οι προκλητικές φράσεις που χρησιμοποίησε ένας ιμάμης στην προσευχή της Παρασκευής συνετέλεσαν στις φασιστικές επιθέσεις σε βάρος των Κούρδων. Αποκαλύφθηκε ότι μετά την φράση του ιμάμη πως ¨δεν πρέπει να ενισχύουμε αυτού που είναι ενάντιοι στην ακεραιότητα του κράτους¨, ο κόσμος βγήκε από το τζαμί και φωνάζοντας ¨Ο Θεός είναι μεγάλος¨ άρχισε τις επιθέσεις.

Οι Κούρδοι εδώ και μια βδομάδα στο Ζειτίνμπουρνού ζούνε σε ένα κλοιό από αστυνομία και φασίστες. Συνεχίζεται η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στις συνοικίες Βελί Εφέντι, Τσιρπιτζί και Γεσίλτεπέ, ενώ τα 65 άτομα που μετείχαν σε προσπάθειες λιντσαρίσματος και είχαν συλληφθεί αφέθηκαν όλα ελεύθερα.

Κάτοικος της περιοχής ονόματι Μεχμέτ Κορκμάζ μιλώντας στην ανταποκρίτρια του πρακτορείου Φιράτ, είπε ότι πηγαίνοντας μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα μαγαζιά των Κούρδων στις 21 Ιουλίου, στο τζαμί άκουσε τον ιμάμη να χρησιμοποιεί ρατσιστικές φράσεις. Ο Κορκμάζ ανέφερε : ¨Πίστευα πως θα έκανε έκκληση για ψυχραιμία. Αυτός όμως μιλούσε με το στόμα του κράτους. Ανέφερε ότι δεν πρέπει να ενισχύονται αυτοί που είναι ενάντιοι στην αδιαίρετη ακεραιότητα του κράτους και προκάλεσε την υποδαύλιση των γεγονότων¨.

Στην φωτογραφία του ANF εντύπωση προκαλεί η ύπαρξη ανάμεσα στους φασίστες κι ενός μουσάτου προχωρημένης ηλικίας

Ο Μεχμέτ Κορκμάζ στην συνέχεια περιέγραψε ως εξής : Μετά από αυτό το κήρυγμα, οι ρατσιστές παρακινούμενοι από τον χότζα και την αστυνομία οι ρατσιστές άρχισαν να φωνάζουν ¨Ο Θεός είναι μεγάλος¨ και επιτέθηκαν στους ανθρώπους με μαχαίρια και ξύλα. Πλέον έχουμε φτάσει να μην μπορούμε να βγαίνουμε τα βράδια. Απορώ πως αυτοί θεωρούνε τους εαυτούς τους μουσουλμάνους…..¨
Εμείς, μετά από αυτά, ρωτάμε: Είναι νόμιμη η μετατροπή δωματίου φοιτητικής εστίας, σε χώρο λατρείας; Είναι δυνατόν να μην είναι σε γνώση των πανεπιστημιακών αρχών (ή άλλων αρμοδίων βλ. ΕΥΠ) τέτοιου είδους δραστηριότητες; Μπορούν άνθρωποι (μη θρησκευτικοί λειτουργοί) να ασκούν ανεξέλεγκτα θρησκευτικά καθήκοντα; Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι ναι ή όχι; Και αν υπάρχουν, γιατί δεν εφαρμόζονται; Η τουρκική εφημερίδα προτρέπει σε λυντσάρισμα... η Ελληνική κυβέρνηση τι σκοπεύει να πράξει;

Πού πάμε, λοιπόν; Πού οδηγούν όλα αυτά; Δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε ευθέως, επειδή θέλουμε να ελπίζουμε πως όλα αυτά δεν γίνονται (ή παραλείπονται) σκόπιμα από την πλευρά της Ελληνικής κυβέρνησης. Ελπίζουμε μόνο, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο κ. Γ. Παπανδρέου, να μην δέχθηκε πρόταση για πώληση της Θράκης. Γιατί, αν δέχθηκε (ή δεχθεί τέτοια πρόταση στο μέλλον), τότε θα εμφανισθούν πολλοί ενδιαφερόμενοι, που τυγχάνει να είναι καλοί φίλοι και συνομιλητές του κ. Παπανδρέου… Και ίσως ο νεο-πατριώτης βραβευμένος σκεπτόμενος πρωθυπουργός αποφασίσει πως είναι καλύτερα να δώσει "κάτι" για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΡΟΜΟ (!?!).
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ, ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ LIFE STYLE ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ... ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ STAR .....
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ MEGA ΚΑΙ ΤΟΥ SKAI, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΤΟΥ ANT1.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ.
    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ, ΔΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ "ΣΕΝΑΡΙΑ".

    ΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.
    ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ......
    ..... ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ", ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΘΑΡΡΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ, Ή ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ !!!!!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ.

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλάβαμε τι γίνεται τώρα που μετατρέψαμε τη χώρα σε πολυπολιτισμικό γιουσουρούμ; Εμπάτε σκύλοι αλέστε και άντε να ξεχωρίσεις ποιός είναι ποιός και για ποιο λόγο τρύπωσε εκεί που τρύπωσε.

    Πολύ φοβάμαι ότι τα σχέδια τους προχωρούν και θα μας βρουν απροετοίμαστους. Ας το καταλάβουμε. Ή κάνουμε κάτι να αντισταθούμε στα σχέδια της ισλαμοποίησης της Ελλάδας (ισλαμοποίησης που απειλεί και την Ευρώπη) ή θα βιώσουμε ακραίες καταστάσεις και θα είναι πολύ αργά για να τις αντιμετωπίσουμε. Μας θέλουν να γίνουμε ένα τουρλού από φυλές και θρησκείες, να γίνουμε μειονότητα μέσα στη χώρα μας, για να μη συναντήσουν καμιά αντίσταση όταν θα θέλουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]