Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η θολοκουλτούρα και η απόκρυψη ενός εγκλήματος


Οι δήμιοι της λογικής και οι νταβάδες του ανθρωπισμού

Πολλές φορές, λόγω δημοσιευμάτων, μας έχουν κατηγορήσει -σαν ιστολόγιο- ως αντισημίτες και άλλα θλιβερά. Δεν θα σταθούμε στους ανθρώπους που "ενδιαφέρονται" για τον ανθρωπισμό, αλλά θα προτιμήσουμε να τους υπερκεράσουμε και να αποδείξουμε την απανθρωπιά τους.

Η ένοχη σιωπή των "προοδευτικών", των "πολιτισμένων", των "αντιρατσιστών" και των "αντεξουσιαστών", αποτελεί την μέγιστη απόδειξη του υφέρποντος φασισμού τους. Και εξηγούμαι:

Φιλικό ιστολόγιο μας ενημέρωσε για ένα φρικτό έγκλημα που έγινε, αλλά οι "ευαισθητούληδες" ξέχασαν να ασχοληθούν μαζί του. Δεν είναι άλλωστε κατάλληλος ο χρόνος για να αντιληφθεί η Ελληνική κοινωνία πως ενδέχεται για λόγους ανθρωπιστικούς να υποθάλπει στυγνούς εγκληματίες. Προς Θεού!!! Πρέπει να συνεχίσουμε να πριμοδοτούμε παντοιοτρόπως και ανεξαρτήτως της συμπεριφοράς των ευεργετηθέντων, μέχρι και στυγνούς εγκληματίες, για να επιβεβαιώσουμε το ρηθέν "ο πολιτισμός γεννά τους περισσότερους νεκρούς"...

Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που καταλαβαίνω πόσο βαθιά βουτηγμένα μέσα στην βρωμιά είναι τα ελληνικά ΜΜΕ στο παιχνίδι ενάντια στους Εβραίους.

Το πρωϊ στις 12 Μαρτίου ένας Παλαιστίνιος Μουσουλμάνος εισέβαλε σε ένα σπίτι Εβραίων, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά ενός τρίχρονου παιδιού, έκοψε την καρωτίδα ενός βρέφους που ήταν ενός μήνα, έσφαξε ένα αγοράκι 11 ετών, και έσφαξε και τους γονείς των παιδιών.


Οι παραπάνω είναι η φωτογραφίες των θυμάτων. Μάταια ψάχνω να βρω την είδηση στα Ελληνικά ιστολόγια των εφημερίδων.

Το έγκλημα αυτό είναι τόσο σκληρό και απίστευτο, ώστε ορισμένοι αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό.

Αν είχε σκοτώσει Εβραίος Παλαιστίνιο θα είχε χαλάσει ο κόσμος. Αίσχος. Είμαι όχι απλά βαθύτατα θλιμένος, αλλά έχω σιχαθεί.


Όσοι αποσιώπησαν αυτό το πολλαπλό έγκλημα, είναι χειρότεροι από τον δολοφόνο, επειδή ο στυγνός εγκληματίας σκότωσε στο όνομα του Θεού του ή της εκδίκησής του... ενώ αυτοί που τον συγκαλύπτουν, το κάνουν στο όνομα των οικονομικών και ανήθικων συμφερόντων τους...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Να θυμίσουμε τι είχε συμβεί όταν Ισραηλινός στρατιώτης φερόταν να είχε πυροβολήσει παιδάκι Παλαιστινίου, με τον πατέρα του να προσπαθεί να το καλύψει. Για να αποδειχθεί αργότερα ότι επρόκειτο για τηλεοπτική κατασκευή!!!

    http://www.defencepoint.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2343:2011-03-13-11-12-07&catid=39:foeign-affairs-international&Itemid=59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως δόθηκε έμφαση στη δολοφονία του μόνου χριστιανού υπουργού του Πακιστάν, του Σαχμπάζ Μπάτι; Δολοφονήθηκε γιατί αντιτάχθηκε στον "νόμο περί βλασφημίας" και καμία εκδήλωση διαμαρτυρίας δεν έγινε στο Πακιστάν. Προφανώς γιατί η κοινή γνώμη της χώρας του επικρότησε τη δολοφονία ή τουλάχιστον την ανέχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ

    Αγαπητέ κύριε,

    Το βρώμικο παιγχνίδι τους είναι κατά των Εβραίων και υπέρ του Σιωνισμού - εβραϊκής προελεύσεως ή τουλάχιστον μερίδας από αυτούς.

    Οι Εβραίοι, που βρέθηκαν ξανά στον τόπο τους, μετά από μακρά διαμονή σε ξένα εδάφη, θα την πληρώσουν πάλι.

    Τους έβαλαν εκεί για να σκοτώνονται - μακρά και ανεξίτηλη η έχθρα με τους Φιλισταίους - με τους Παλαιστινίους, να ξαναζωντανεύουν τα διαιώνια μίση, μέχρις ότου ένας εκ των δυο (οι Άραβες) εκλείψει. Μαζί τους όμως θα εκλείψουν και οι παραδοσιακοί Εβραίοι. Οι τελευταίοι, μισούσαν και βδελύσσονταν - περισσότερο ακόμη κι απ΄ τους Φιλισταίους - όλους εκείνους τους δικούς τους, που συμμαχούσαν με τους "θεούς των εθνών" και έπέφεραν ριζικές αλλαγές στα δικά τους "θέσμια". Τα απίστευτα εγκλήματά τους είναι ιστορικώς καταγεγραμμένα.

    Οι σιωνιστές εμπίπτουν στην κατηγορία που μόλις ανέφερα.

    Ο Σιωνισμός (και οι σιωνιστές) είναι αδίστακτοι και θα επαναλάβουν, σε χειρότερη ένταση και έκταση, ό,τι έκαναν στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν. Αλλά το ολοκαύτωμα, τότε, θα είναι παγκόσμιο και όχι ειδικά επιλεγμένο για ένα έθνος, μια φυλή.

    Τώρα, και ανεξάρτητα από τη (σιωνιστική) στάση των ΜΜΕ, για το έγκλημα αυτό ισχύει ο νόμος τους: Ο δικός τους Νόμος, "οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος". Πολλή αίμα έχει ποτίσει τα εδάφη αυτά και τέτοια εγκλήματα βρίσκουν τη δικαιολογία τους.

    Τα μίση και τα πάθη πρέπει να συντηρούνται, άλλοτε φανερούμενα και πότε κρυπτόμενα, μέχρις επιτεύξεως του τελικού στόχου. : Ένας είναι ο θεός για όλους, γι΄ αυτούς που σφάζουν και γι΄ αυτούς που σφάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Χριστοδουλίδη είστε καταπληκτικός !
    Με απλά και απέριτα λόγια βάλατε το όλο θέμα στην σωστή του βάση. Δώσατε την πραγματική του διάσταση.
    Αν η Ελλάδα είχε για κατοίκους τέτοια άτομα θα ήταν ένα αξιοπρεπές κράτος. Που, δυστυχώς δεν είναι. Μπορεί όμως να ξαναγίνει, εύχομαι σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι, αγαπητέ Νίκο, να γινόταν. Θα μπορούσε, αλλά βλέπεις, ο μεν Θεός ευδοκεί όμως ο άνθρωπος, ο πλεονέκτης και άπληστος άνθρωπος, δεν συνευδοκεί. Χρησιμοποιεί τη γνώση και τα μέσα, που η φύση του παρέχει, για να υποτάξει την οικουμένη ολάκερη στις επιθυμίες και τις επιδιώξεις του. Επιθυμίες και επιδιώξεις, σημειωτέον, μιας συμμορίας, μιας σπείρας καλύτερα, που έχει στα χέρια της την οικονομική, αλλά και την καταστροφική δύναμη των όπλων που διαθέτει.

    Αυτή η σπείρα του εγκλήματος, του χρήματος και της ανομίας, σήμερα επιβάλλει στους κατά χώραν και κατά τόπους υπαλλήλους της, να προσαρμόζονται - μπορούν να κάνουν διαφορετικά; - διαφθείροντας και παραχαράσσοντας αξίες, ιδανικά και ιδέες, αιώνων. Με δυό λόγια, την πνευματική κληρονομιά της ανθρωπότητας.

    Φθάσαμε να ταυτίζουμε το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με το ολοκαύτωμα των Εβραίων, παραβλέποντας και αγνοώντας προκλητικά το βασικότερο κίνητρο. Το κίνητρο που έφτιαξε ένα παγκόσμιο Ολοκαύτωμα και όχι μόνο το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Ποιο ήταν αυτό; Η πλεονεξία, η άνομη επιθυμία και η ακόρεστη βουλιμία, να γίνουμε οι κυρίαρχοι της οικουμένης. Ότι βρισκόμαστε πάλι στο ίδιο σημείο, δεν νομίζω ότι πρέπει να το γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]