Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκηνικό Ιμίων στήνουν και οι Αλβανο-τσάμηδες


Το Σάββατο, οι Τσάμηδες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το ελληνικό προξενείο στην Κορυτσά, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της «Τσαμουριάς» και κατά του Έλληνα πρόξενου. Οι Τσάμηδες είχαν φροντίσει να γεμίσουν το κέντρο της πόλης με αφίσες και είχαν εξασφαλίσει τη συνεργασία και άλλων αλβανικών «πατριωτικών» οργανώσεων.

Το αλβανικό κανάλι Top Channel, ύστερα από «ρεπορτάζ» δημοσιογράφων του στη Θεσπρωτία όπου εδρασαν ανενόχλητοι, έθεσε ανοικτά θέμα αλβανικών διεκδικήσεων στην ελληνική Ήπειρο.

Το κανάλι συνεχίζει να προκαλεί, χαρακτηρίζοντας τη Θεσπρωτία «αλβανικό τόπο».

Το αλβανικό κανάλι πραγματοποίησε στα τέλη Φεβρουαρίου, οδοιπορικό στην «σκλαβωμένη Τσαμουριά». Στο «ρεπορτάζ» αυτό, που έληξε άδοξα για αυτούς στο Μαργαρίτι, όταν ξεσηκώθηκαν εναντίον τους οι κάτοικοι, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι πρόβαλαν ανοικτά όλες τις ανιστόρητες διεκδικήσεις του τεχνητού τους κράτους και κατήγγειλαν μάλιστα την ΕΛΑΣ για παρακολούθησή τους.

Το ρεπορτάζ έκλεινε με τα εξής: «Μετά από 40 λεπτά, παίρνοντας το δρόμο για την Αλβανία αφήναμε πίσω μας ό, τι πιο άσχημο, από έναν τεράστιο έγκλημα το οποίο απαιτεί δικαιοσύνη. Και πέρα από όλα αυτά, κυριάρχησε ο πυρετός του εθνικισμού του γείτονα, που φοβήθηκε την τηλεοπτική φωτογραφική μηχανή, για να μην εκτεθεί η άσχημη πλευρά του…

Αυτοί όλοι, τα κάνουν όλα αυτά, όχι λόγω της ταπεινής πολιτικής μας, αλλά κυρίως γιατί η Αλβανία δεν έχει να κρύψει τίποτε από την Ελλάδα, παρά μόνο να ζητήσει μεγαλόφωνα τα δικαιώματα των Τσάμηδων.

Αυτή είναι η πηγή του Ελληνικού Φόβου, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν ότι όλα αυτά στοιχειώνουν έναν πανικό, ότι βρισκόμαστε σε μια σκηνή του εγκλήματος, το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Συγχρόνως οι Έλληνες πολιτικοί και η Εκκλησία ασχολούνται με εγκλήσεις των κατοίκων της Κορυτσάς και των άλλων νότιων περιοχών που ζουν οι Έλληνες, και φοβούνται, ένα ντοκιμαντέρ που δεν επιδιώκει να σπείρει το μίσος και τον εθνικισμό, αλλά απλά να θέσει επί τάπητος τα ελληνικά εγκλήματα που θυμίζουν την γενοκτονία.

Το αλβανικό κανάλι συνέχισε τις προκλήσεις. Σε εκπομπή του, λίγες μέρες μετά από το «ρεπορτάζ», η γνωστή εθνικίστρια Αλβανή δημοσιογράφος Ροντίνα Τζούγκα, η οποία στις δημοτικές εκλογές του 2007 είχε προσπαθήσει φιλότιμα να προκαλέσει τους Έλληνες στη Χιμάρα με κάθε δυνατό τρόπο, χαρακτήρισε την Θεσπρωτία «αλβανικό τόπο».

Η δράση των Αλβανών «δημοσιογράφων» δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και το ζήτημα των Ιμίων και των «γκρίζων ζωνών» το ξεκίνησαν Τούρκοι «δημοσιογράφοι».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ 'ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα τ'αλλα εμεις δεν πρεπει να χρησιμοποιουμε τον ορο "Βορεια Ηπειρο" ,συμφωνα με τον Μπουταρη,για να μην θιγονται οι σωβινιστες φασιστες της γειτονος χωρας,που αποτελει παναρχαια ελληνικη γη.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aναρχικοί και Σκιππετάρροι,
    στήνονται κρεμάλες,έρχεται στειλιάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ''Αλβανοί'',εκτός από συνεπείς φασίστες,είναι και φιλακόλουθοι σκοταδιστές και είθε να μην εισέλθουν π ο τ έ 'στην Ε.Ε.,όσο και αν διακαέστατα και φιλοαμερικανικότατα το επιθυμούν.

    Ο Απανταχού Ελληνισμός και,κατ'εξοχήν,ο Βορειοηπειρωτικός,έχει το ιστορικό χρέος να αποκόψη τα δεσμά του με τη νεοφασιστική Σκιπερία και να τεθή κατά της αυθαίρετης και ολοκληρωτικής βούλησης των Τιράνων/Τεχ(ε)ράνων.

    Άνδρες Θεσπρωτοί,π α τ ά ξ α τ ε τα αποβράσματα,τους Τουρκαλβανοτσάμηδες!

    Kombi helen do të shtyppë Shqipëria fashiste dhe artificiale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O σωβινισμός είναι το προσφιλές και αρκετά επικερδές άθλημά των και ο προμαχώνας της ''εθνικής'' πολιτικής των επί του οποίου και ε ρ ε ί δ ο ν τ α ι,ό π ω ς και οι Τούρκοι,α ν ο μ ο λ ο γ ή τ ω ς για την κατάληψη και καταπάτηση ο λ ό κ λ η ρ η ς της ηπειρωτικής γης και ό χ ι μ ό ν ο της β ο ρ ε ι ο η π ε ι ρ ω τ ι κ ή ς.Ι σ τ ο ρ ι κ ή επιταγή ενός εκάστου υγιώς αποτιμούντος τα διεθνή πράγματα Έ λ λ η ν α είναι να βοηθήση και να ίσταται αρωγός και υποστηρικτής της Βορείου Ηπείρου,να μη μένη αμέτοχος κατενώπιον της γενοκτονικής σκιππεταρρικής νοοτροπίας και να αγωνίζεται προς την κατεύθυνση της α π ο σ τ α θ ε ρ ο π ο ί η σ η ς και σ ύ ν θ λ ι ψ η ς του φασιστικού κατασκευάσματος της Σκιπερίας(Shqiperia).

    H ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η.

    ΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ,ΟΣΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΚΔΙΩΚΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΡΚΟΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΕΝ ΡΙΠΗΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η ΓΗ.

    Δ Ε Ν ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Α Υ Τ Ο Ι ΤΟΥ TOP CHANNEL,ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΚΟΙ ΜΕ Ε Κ Ε Ι Ν Η ΤΗ ΤΖΟΥΓΚΑ;ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΜΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ,ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΕΟΝΤΑΡΟΨΥΧΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Χ Ε Ι Μ Α Ρ Ρ Ι Ω Τ Ω Ν ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ-ΗΠΕΙΡΟΘΕΣΣΑΛΙΚΕΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ.

    ΣΠΥΡΟΜΗΛΙΟ ΖΗΙΣ!

    Κ.Κ.''ΑΛΒΑΝΟΙ'':Ε.Ε. Π Ο Τ Ε ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ 'ΔΗΤΕ!

    ΜΕ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙΛΛΥΡΙΣΤΕΣ-ΠΑΝΑΛΒΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ Μ Ο Ν Ο ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Μ Ε Ν Ε Ι ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ Ε Σ Α Σ ΕΙΝΑΙ Η ΒΔΕΛΥΓΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ (ΑΝΑ)ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φ ω τ ι ά 'στην Τουρκαλβανιτιά,
    που 'χει τα Τίρανα φ ω λ ι ά!

    Την Πρίστινα π ο τ έ δεν την ξεχνώ
    που κατσαπλιάδες έχει 'βγάλη μ'αίμ'αγαρηνό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαλβανισμός και εκτουρκισμός είναι οι όψεις του νομίσματός μας.Πράγμα που συνηθέστατα κατά την ιστορική διαδρομή του ελληνικού έθνους 'σήμανε εκμουσουλμανισμό-εξισλαμισμό.Αυτό να το έχετε κατά νου πάντοτε,αδελφοί και να μην υποχωρήτε,να μη διχάζεσθε προς τούτο π ο τ έ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]