Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανθέλληνες, Νενέκοι και Ιερόσυλοι…


Όσα απίστευτα έλαβαν χώρα χθές στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα καταδεικνύουν την απίστευτη τρομοκρατία που δέχεται ο ελληνικός λαός, αλλά και τον διαρκή οργανωμένο ψυχολογικό πόλεμο ενάντια σε σύμβολα εθνικής και θρησκευτικής αυτοσυνειδησίας!

Είδαμε μετα από 180 χρόνια ελευθερίας (;) να επιτίθενται δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ σε ορθόδοξη εκκλησία, να ξυλοκοπούν τον ιερέα και να ρίχνουν χημικά μέσα στον ιερό ναό! Γυρίσαμε στα χρόνια της τουρκοκρατίας όπου ο Τούρκος αγάς έμπενε όποτε του γούσταρε στην εκκλησία καβάλα στο άλογό τού (μέχρι και οι Ναζοί είχαν σεβαστεί τους χώρους λατρείας μας!).

Οι χριστιανοί (;) όμως GAP, Παπουτσής και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., έδωσαν εντολή στους πραιτωριανούς τους να χτυπήσουν χωρίς έλεος Έλληνες , και να βεβηλώσουν την μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία των Βαλκανιών.

Είδαμε αστυνομικούς να ποδοπατούν την ελληνική σημαία, αυτο το πανί στο οποίο έχουν ορκιστεί…Βέβαια τι να περιμένεις από αμόρφωτα παιδάκια της παγκοσμιοποίησης που μπήκαν στο ένδοξο σώμα της ΕΛ.ΑΣ., μόνο και μόνο για τα 900 ευρώ, χωρίς ίχνος εθνικής αυτοσυνειδησίας και αξιοπρέπειας;

Και όλα αυτά προς χάριν τον λαθρομεταναστών εισβολέων, που ήθελαν με τσαμπουκά να καταλάβουν (για ακόμα μια φορά) την πλατεία, για συναυλία λένε…

Τι θα γινόταν όμως αν στην θέση της εκκλησίας μας βρισκόταν μια συναγωγή ή ένα τζαμί;

Το λιγότερο θα είχε παρατηθεί ολόκληρη η πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προ.Πο., ο GAP θα ζητούσε καθημερινά συγνώμη για ένα μήνα, και παράλληλα θα σφάζαμε και 20 κόρες παρθένες έτσι για εξιλέωση!!!!

Όπως έγινε πέρσι με την συναγωγή στα Χανιά, την οποία έκαψαν Βρετανοί και Αμερικάνοι στρατιωτικοί και ζήτούσαμε συγνώμη απο Η.Π.Α. και Ισραήλ επί εξάμηνο!!!

Για μια δήλωση του Μητροπολίτη Πειραιώς, όμως, ενάντια στον διεθνή Σιωνισμό, έτρεξαν και έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις ο Πεταλώτης, η Ντορούλα και πάσης φύσεως επαγγελματίες αντιρατσιστές…

Αλλά για την βεβήλωση αυτή, κανείς δεν είχε την αξιοπρέπεια όχι να παραιτηθεί, αλλά έστω να την καταδικάσει…ούτε καν ο Αρχιεπίσκοπος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οι οποίοι μετέβαλαν βέβαια τον ναό σε μπουζουκλερί! Δεν θορυβήθηκαν όταν ο λαός τους φώναζε “Ανάξιος” και “Ο Παπούλιας στο Γουδί”, έτσι και τώρα σιωπούν ένοχοι όντες!!!

Η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη, η τελική σύγκρουση είναι προ των πυλών…

Ή θα ξανακερδίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την εθνική μας αξιοπρέπεια, ή θα ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας ραγιάδες στους θιασώτες της Παγκοσμίου Διακυβερνήσεως!!!

Η επιλογή είναι δική μας….


“Η Ομάδα των PoLiTiKaRiWn”
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Α Π Ο Λ Υ Τ Α !!!

    http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/01/16-01-2011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα κερδισουμε!!
    Ο κοσμος να διαλυθει!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]