Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΠΑΣΟΚ και ΔΝΤ χωρίς σάλιο - Θα σας μείνει αξέχαστο


Από κοράκου αυγό δεν βγαίνει περιστέρι. Οι διαχρονικά λεηλατήσαντες χρήμα, απαξιώσαντες ιδιωτική πρωτοβουλία, καταρρακώσαντες αξιοκρατία, ανήθικοι και αρριβίστες του συστήματος Πασόκ έρχονται τώρα να τονώσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Εκτελώντας το τελευταίο τους συμβόλαιο με τους κρατικοδίαιτους μεγαλοσχήμονες ανοίγουν τις πύλες της εργασιακής δουλείας.
- Φταρνίστηκες εν ώρα εργασίας; Ένα μεροκάματο πρόστιμο για την καθυστέρηση.
- Κατούρησες εντός οκταώρου; Ένα μηνιάτικο παρακράτηση, γιατί τράβηξες το καζανάκι και ζημίωσες την εταιρεία.
- Ήπιες νερό; Αιτία απόλυσης άνευ αποζημιώσεως ,καθώς επιστημονικές μετρήσεις έχουν αποδείξει πως κάθε γουλιά διαρκεί ένα δευτερόλεπτο. Δεδομένου δε πως ένα ποτήρι εμπεριέχει δέκα γουλιές, η απώλεια χρόνου εργασίας είναι δέκα δευτερόλεπτο ανά εργαζόμενο, ανα 250 ml ύδατος. Έξι ποτήρια ποσίμου ύδατος στοιχίζουν στην επιχείρηση ένα ολόκληρο λεπτό απωλεσθείσης αποδοτικότητας. Τουτέστιν, για ένα μεγάλο μαγαζί με 100 εργαζόμενους η ζημία ανέρχεται σε μιάμιση και πλέον ώρα
- Βηξ, ερυγές και φύσες απαγορεύονται δια ροπάλου. Το κόψιμο αποτελεί ποινικό αδίκημα πλέον, το δε συνάχι συνιστά κακουργηματική πράξη.
-Το κλείσιμο του ματιού σε ασθενούς φύλου συνάδελφο συνιστά αιτία καταγγελία της σύμβασης καθ’ όσον μπορεί ν’ αποτελέσει έναυσμα δημιουργίας ερωτικού δεσμού, γεγονός που οδηγεί σε αφηρημάδα του υπαλλήλου και νοητική έκπτωση.
Στις ανωτέρω ρυθμίσεις η Λούκα αντέδρασε εντόνως, πλην όμως δεν εισηκούσθη. Φημολογείται δε πως ο Τόμσεν, στο άκουσμα των ενστάσεών της, μουρμούρισε:
“Βροντούν τα σήμαντρα, βροντούν κι οι σακοράφες».





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μαλάκα ¨ελληνα!

    Δεν θα πάψεις να είσαι δούλος, αν δεν σκοτώσεις τον Εβραίο που έχεις μέσα σου. Κατάλαβες γιατί σε φορτώνουνε? Γιατί είσαι μουλάρι. Πνευματικό μουλάρι (πολιτισμικό υβρίδιο δηλ.) Ξεκαθάρισε τα πράγματα όσο είναι καιρός, αρχίζοντας από μέσα σου. Και μην ξεχνάς οτι πατηρ παντων πόλεμος!!!!!

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΛΑΡΙ"?
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
    "ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11 Δεκεμβρίου 2010 3:34 μ.μ.
    Θα ενοποιηθώ εγώ κάποτε με ό,τι ενέργεια απομείνει από τον Yorgo και τον Πάγκαλο; Βοήθειααααααααα! Πείτε μου πως μπορώ να εκμηδενιστώ τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφηστε τις εξυπναδες του κολου και εμπεδωστε οτι ειστε σκλαβοι, εκει στην Ελλαδα γραικυλοι.
    Πως μπορειτε μωρε ;
    Σταλια φιλοτιμο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]