Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία τιμά τον Παπανδρέου για την προσφορά του...!


«Το φετινό βραβείο Quadriga «για την κοινωνική του προσφορά και δη για την αναδιάρθρωση της δημοσιονομικής πολιτικής της Ελλάδας και την αποτροπή πτώχευσης της χώρας» λαμβάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η απονομή του βραβείου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2010 – «Ημέρα της Ενότητας» και εθνική εορτή της Γερμανίας – στο Βερολίνο. Για την προσωπικότητα του κ. Παπανδρέου θα μιλήσει ο πρόεδρος της DeutscheBank, Josef Ackermann.
Το βραβείο Quadriga 2010 για την κατηγορία «υπευθυνότητα» θα απονεμηθεί στις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις (Bundeswehr) και θα παραληφθεί από τον υπουργό Άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg και τον αναπληρωτή γενικό επιθεωρητή της Bundeswehr, Günter Weiler.
«Οι φετινοί βραβευθέντες με την Quadriga είναι όλοι τους, άνθρωποι, οι οποίοι με το έργο τους σηματοδότησαν αλλαγή, εκσυγχρονισμό και πρωτοποριακό πνεύμα. Επέδειξαν θάρρος και υπευθυνότητα και, με τον τρόπο αυτό, οδήγησαν τη Γερμανία και την Ευρώπη ένα βήμα πιο πέρα» δήλωσε η Marie-Luise Weinberger εκ μέρους της Quadriga.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Θα τον προσφωνήσει ο πρόεδρος της Deutschebank Akkerman δηλαδή ο άνθρωπος της τράπεζας που δανείζετε με 1,5% και μας δανείζει με 6%.
    ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη δεν φτανει η ιδιοτητα (η βλακεια,η ανικανοτητα και η προδοσια των πολιτικαντηδων),τωρα παιρνουνε και βραβειο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέο αεροπλάνο-αυτοκίνητο χρειάζεται και όχι βραβείο.

    http://www.terrafugia.com/images/photogallery/POCFlightImg203G.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]