Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανδριανόπουλος: Οι πολίτες έφαγαν τα λεφτά!!!

  • Οι πολιτικοί έχουν το θράσος να λένε ότι τα λεφτά τα έφαγαν οι πολίτες και πρέπει να τα δώσουν πίσω!

Ποιός έκανε τις ρεμούλες τις υπερτιμολογήσεις, τους διορισμούς των ημετέρων στο δημόσιο κατά χιλιάδες, τους διορισμούς των συμβούλων στις ΔΕΚΟ με τεράστιους μισθούς οι πολίτες ή οι πολιτικοί;
Βγαίνει λοιπόν ο κ. Ανδριανόπουλος δεν ξέρω σε ποιό κόμμα είναι τώρα, έχει αλλάξει αρκετά, και μας λέει ότι εμείς τα φάγαμε τα λεφτά γιατί πληρώνουμε πολλούς δημόσιους υπάλληλους.
Μα κ. Ανδριανόπουλε τόσο θράσος;
Εμείς δηλαδή διορίζαμε τους ημετέρους και παίζαμε τα λεφτά των ταμείων στο χρηματιστήριο;
Σαν δεν ντρέπεστε...
Καταλάβατε τώρα την φιλοσοφία των πολιτικών.
Εμείς φάγαμε τα λεφτά και τώρα με τις φορολογικές επιδρομές μας τα παίρνουν πίσω.
Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα, για μα μην φάω μηνύσεις για εξύβριση, για να χαρακτηρίσω κάποιους...
Λίγη ντροπή κύριε Ανδριανόπουλε, δεν θα έβλαπτε. Λίγη, όχι πολύ... Έστω και για το θεαθήναι... θα έπρεπε να ντρέπεστε που τολμάτε να ρίχνετε τις ευθύνες στους πολίτες...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Μιλάμε για άκρως παθολογική περίπτωση.

    Ακούστε και μια άλλη σοφία του: "Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) δεν είναι μπαμπούλας. Είναι εργαλείο διάσωσης των οικονομιών που εξαθλιώθηκαν με ευθύνη των κυβερνήσεών τους. Και με την σύμπραξη βέβαια του συνόλου των παραγόντων του δημοσίου βίου τους. Το ΔΝΤ δεν είναι μηχανισμός καταστροφής κρατών κι εξανδραποδισμού των πληθυσμών τους."

    Τι να σχολιάσεις τώρα... Είναι και διπλωματούχος του Χάρβαρντ. Τον εγκέφαλο δεν τους τον εξετάζουν προτού δώσουν τα πτυχία εκεί;

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ειναι πχ οι ελληνες βουλευτες οι δευτεροι καλητερα αμοιβομενοι σε ολη την ευρωπη οταν οι ελληνες πολιτεσ εργαζομενοι ερχονται προ τελευταιοι στην λιστα των ευρωπαιων συναδελφων τους.κατα τα αλλα...εμεις φαγαμε τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άνθρωπος είναι φερέφωνο. Τι δηλαδή περιμένετε? Γιατί τον πήραν στο ίδρυμα Woodrow Wilson σα συνεργάτη? Δεν τους χρωστάει. Δεν σας παραξένεψε πως από τη ΝΔ μετεπήδησε ως συνεργαζόμενος με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου (αυτό γι' αυτούς τους @@@κες που ψηφισαν το Γιωργο περιμένοντας να τους δώσει αυξήσεις. Χα!).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κόσμος πρέπει να κάνει γιούργια. Λαμόγια που είναι όλοι τους ...Γιούργια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]