Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά…

Ένας γιατρός Ισραηλίτης λέει:
«H ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη, που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε ένα άλλο και σε έξι εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!»

Ένας γιατρός Γερμανός λέει:
«Αυτό δεν είναι τίποτα. Στην Γερμανία βγάζουμε μέρος από τον εγκέφαλο ενός ατόμου, το βάζουμε σε ένα άλλο και… σε τέσσερις βδομάδες ψάχνει για δουλειά !!»

Ένας Ρώσος γιατρός λέει:
«Ούτε αυτό είναι τίποτα. Στην Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε την μισή καρδιά από ένα άτομο, την βάζουμε σε ένα άλλο και σε δυο εβδομάδες και οι δυο ψάχνουν για δουλειά!!!

Ακούγοντας όλα αυτά ο Έλληνας γιατρός τους απαντάει:
«Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες. Είστε όλοι πολύ πίσω!! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και χωρίς όρχεις, τον βάλαμε για πρωθυπουργό και τώρα όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]