Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κρατικοποιήστε τις τράπεζες επιτέλους...!


Το μόνο αίτημα των λαών όλου του κόσμου που πρέπει να απευθύνουν στις κυβερνήσεις τους είναι η άμεση κρατικοποίηση των τραπεζών!
Οι απλοί άνθρωποι που ακουμπάνε το κομπόδεμά τους στις τράπεζες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την εποπτεία και τον τελευταίο λόγο στους χειρισμούς των τραπεζών να τον έχει η Πολιτεία.
Μόνο αυτό τρέμει η Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία και οι οίκοι ανοχής της δηλαδή οι οίκοι αξιολόγησης.
Οι δήθεν περιορισμοί που επιβάλει στις τράπεζες ο Ομπάμα είναι για γέλια και συνιστούν το κουκλοθέατρο της ΠΤΕ για να ξεγελάσει τους λαούς.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις λεγόμενες προσπάθειες φορολόγησης των τραπεζών.
Είδαμε και στην Ουγγαρία, μόλις η κυβέρνηση ψέλισε κάτι για φορολόγηση των τραπεζών, έσπευσαν οι Moodies να απειλήσουν με υποβάθμιση την χώρα!
Το θέμα είναι να τους αφαιρεθεί η εξουσία να κατασκευάζουν χρήμα!!!
Κάθε κυβέρνηση πρέπει να έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα της παραγωγής του χρήματος της χώρας, με βάση το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν.
Όσο την εξουσία έχουν οι Τράπεζες και οι "αγορές" οι λαοί θα δυναστεύονται και θα οδηγούνται πρός την παγκόσμια δικτατορία της Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας...
Ας είναι λοιπόν το σύνθημά μας:
Κρατικοποιήστε τις τράπεζες τώρα!!! Αλλιώς θα αποσύρουμε τς καταθέσεις μας!!!


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]