Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι 120 σελίδες του μνημονίου, τελικά είναι 1300!!!

  • Παρέδωσαν τη χώρα οι σημερινοί κυβερνώντες, υπογράφοντας ένα μνημόνιο, από το οποίο εμφάνισαν μόνο το 1/10 του περιεχομένου του
  • Απάτη ολκής σε ανωτατο πολιτικό επίπεδο και καθαρή εξαπάτηση ολόκληρου του κοινοβουλίου και όλων των Ελλήνων πολιτών
  • Μπορεί η κυβέρνηση της αποδεδειγμένης και συνεχόμενης απάτης να διαχειρίζεται το πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και εθνικό μέλλον της χώρας;

Όχι 120 σελίδες που πέρασαν από τη Βουλή αλλά 1300 και πλέον σελίδες φέρεται είναι το μνημόνιο που υπέγραψε η ελληνική κυβέρνηση!!! Εφόσον αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ που έχει συντελεστεί στην ιστορία του Ελληνικού Κράτους. Χωρίς καν να κοιτάξουμε τα όσα επιπλέον αναφέρονται, η ΑΠΑΤΗ είναι δεδομένη. Πόσω μάλλον να αρχίσουμε να τα κοιτάμε κιόλας.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να μην πάρει δάνειο από άλλη χώρα, δε μπορεί να υποθηκεύσει ή ενοικιάσει έσοδα ή περιουσία ή να μεταφέρει τα χρέη της, κάτι που όμως μπορούν να κάνουν οι χώρες που δανείζουν.
Τα ομολογιακά χρέη δηλαδή της Ελλάδας θα μπορούν να μεταβιβάζονται αλλού, στην Τουρκία για παράδειγμα, η οποία με τη σειρά της θα μπορεί να αιτηθεί την αποπληρωμή τους με όποιο τρόπο επιθυμεί η Άγκυρα! Μπορεί να γίνει έτσι Εξωτερική πολιτική; Ποτέ! Μπορεί έτσι ένα κράτος να είναι πράγματι κυρίαρχο; Ποτέ!
Η σύμβαση υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο με ότι αυτό σημαίνει. Για να είναι νόμιμη η σύμβαση αναφέρεται ότι αρκεί η υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών και τίποτα άλλο. Δε μπορεί να προσφύγει σε δικαστήρια. Μόνο το ευρωπαϊκό δικαστήριο και τα συνταγματικά δικαστήρια των χωρών δανειστών μπορούν να κρίνουν το μνημόνιο. Αυτά και πολλά ακόμα…
Οι ΧΩΡΕΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ (των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα του μνημονίου, στην αρχή του 2ου μέρους του βίντεο) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους (το ΣΤΑΤΟΥΣ, δηλαδή, ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ) ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΡΙΤΕΣ που δεν εμφανίζονται στο μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα, ενάντια και παρά τη θέληση του λαού της, μπορέι ξαφνικά να βρεθεί να χρωστά στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στην Τουρκία, στην Ιαπωνία, όπου βολεύει καλύτερα αυτά τα όρνια.
Επίσης τεράστιας σημασίας είναι ότι στο μνημόνιο γίνεται αναφορά στην Ρωσία και στην Κίνα και τονίζεται ρητά ότι μας απαγορεύεται να δανειστούμε από αυτές.
Η τρίτη κατάφορη παραβίαση - έκτρωμα είναι η ειδική διατύπωση για το τίνος την υπογραφή θα φέρει το μνημόνιο: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, καλεσμένων στην Μπίλντερμπεργκ ΚΑΙ τον Μάιο του 2009 στη Βουλιαγμένη (προσέξτε - προτού καν εκλεγεί το ΠΑΣΟΚ!) ΚΑΙ τον προηγούμενο μήνα στην σύνοδο του 2010 στην Ισπανία. Το μνημόνιο ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ την υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μνημόνιο Ντροπής Μέρος 1ο

Μνημόνιο Ντροπής Μέρος 2ο

Μνημόνιο Ντροπής Μέρος 3ο


Μετά από αυτές τις εξελίξεις:
  1. Το ΠΛΗΡΕΣ κείμενο του ΑΓΓΛΙΚΟΥ μνημονίου πρέπει να αναρτηθεί επίσημα από την κυβέρνηση.
  2. Στη συνέχεια πρέπει να συσταθεί ταχύτατα ανεξάρτητη αρχή για την πιστή και λέξη προς λέξη εκ νέου μετάφραση του μνημονίου και όλων των παραρτημάτων αυτού, και στη συνέχεια να γίνει επίσημη και ανοιχτή σε ηλεκτρονική διαδικτυακή διαβούλευση αντιπαραβολή αυτής της μετάφρασης με την έκδοση μετάφρασης που παρουσίασε το κυβερνών κόμμα του ΔΝΤ.
  3. Aν διαπιστωθούν αποκλίσεις αγγλικού-ελληνικού, παραλείψεις και αποκρύψεις, το κατοχικό μνημόνιο πρέπει να AKYΡΩΘΕΙ και τα κόμματα που το ψήφισαν πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του Ελληνικού λαού και για ΠΡΟΔΟΣΙΑ της χώρας και των πολιτών της.
  4. Tαυτόχρονα και έως ότου γκρεμιστεί η νέα δουλεία απαιτούμε να αναρτώνται σε διαδικτυακή διαβούλευση όλες οι προσθήκες και επισυμφωνίες που συνάπτουν καθημερινά ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ οι νεοκατοχικοί δανειστές της χώρας με την κυβέρνηση του ΔΝΤ και για τις οποίες ΔΕΝ ενημερώνεται ο Ελληνικός λαός.
  • Συνταγματικό πραξικόπημα η ψήφισή του
  • Έπρεπε να περάσει με 180 ψήφους, λένε συνταγματολόγοι
Περιφρόνησαν τη Βουλή και τη λαϊκή κυριαρχία, τονίζει ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης.
Μπαστούνια τα βρίσκει η κυβέρνηση… όχι μόνο για το Μνημόνιο και τις αποφάσεις που επιβάλλει, αλλά και για τον τρόπο που το ψήφισε στη Βουλή.
Προσφυγές και αγωγές πρόκειται να κατατεθούν μέσα στον Ιούλιο στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση νομοθετημάτων που προστατεύονται από τη Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και από αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
Προσφυγές από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, την ΑΔΕΔΥ, την Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων και άλλους οργανισμούς, αλλά και αγωγές κατά του Δημοσίου για τις περικοπές του 13ου και 14ου μισθού και επιδομάτων, για επιστροφή των παρακρατούμενων.
Στόχος των οργανισμών, με επικεφαλής τον ΔΣΑ, κατά της λαίλαπας του Μνημονίου είναι να σταλεί ένα μεγάλο μήνυμα αντίστασης, με την κατάθεση αγωγών από 100.000 και πάνω(!), ώστε να υποχρεωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να δει τι θα κάνει, ότι δεν περνάνε τα μέτρα που καταλύουν ανθρώπινα δικαιώματα, που προστατεύονται από την ευρωπαϊκή σύμβαση του 1952 και τη Συνθήκη της Λισσαβώνας.
Με το Μνημόνιο καταλύονται όλα. Καταλύεται η νομιμότητα. Και δεν θα μείνουν μόνο εκεί. Θα υπάρξει συνέχεια στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Αυτή είναι η μια πλευρά.
Υπάρχει όμως και μέγα θέμα παραβίασης του Συντάγματος.
Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Γεώργιος Κασιμάτης, που έχει την εποπτεία και τον συντονισμό των δικαστικών ενεργειών των παραπάνω φορέων, είναι σαφής.
Ο κ. Κασιμάτης μας είπε:
- Αυτή η μεθόδευση της ψήφισης του Μνημονίου ως απλού νόμου είναι πρωτοφανής. Έπρεπε να περάσει με τα 3/5 της Βουλής (δηλαδή 180 ψήφους), όπως προβλέπει το άρθρο 28, παρ. 2 του Συντάγματος. Παρέκαμψαν το Σύνταγμα. Πρόκειται για παραχώρηση αρμοδιότητας της Βουλής. Περιφρόνησαν τη Βουλή. Περιφρόνησαν τη λαϊκή κυριαρχία. Πρόκειται, λένε και άλλοι συνταγματολόγοι, για συνταγματικό πραξικόπημα!
Και υποστηρίζουν ότι είναι ΑΚΥΡΗ η σύμβαση, το Μνημόνιο!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν είναι δυνατόν να παρανομεί το ίδιο το Κράτος και η Κυβέρνηση και να μην συμβαίνει τίποτα.Εδώ πρόκειται περί κατάλυσης της νομιμότητας και του Συντάγματος. Πρέπει να γίνει γενική Επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οδηγιες για την μηνυση,απλα , πολυ φθηνα και κυριως νομιμα


    Από το δικαστήριο της πόλης σας ( γραφείο δικηγορικού συλλόγου ), ή από την εφορία σας, ή από ένα περίπτερο έξω από τα δικαστήρια, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" αξίας 10 ευρώ και γράψτε:


    ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ

    ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ………



    ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ



    Του…………………….κατοίκου……….



    Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συναφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.

    Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , ε, δ, γ, ε, στ, η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος.



    Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη,



    ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυομένων, ύψους 50 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυομένων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).

    Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.

    Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 2, Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097.


    πόλη.....…..
    Ο μηνυτής-δηλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (Συμπληρωση σχετικα με το που θα σταλθει η αιτηση)


    ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ , ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Η Κ.Ε.Π ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ Κ. ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.



    Σας επισυνάπτω ένα link, στο οποίο θα δείτε πληροφορίες αλλά και ολόκληρη την μήνυση, που κατέθεσε ο γιατρός Δημ.Αντωνίου, κατά των βουλευτών και του ΔΝΤ, για εσχάτη προδοσία!
    http://zoidosia.blogspot.com/
    Η υπόθεση έχει φτάσει ήδη στα χέρια εισαγγελέα της Αθήνας.
    Το οτι η υπόθεση εκκρεμεί, είναι και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της δημοκρατίας ΔΕΝ εξήγγειλε τα προεδρικά διατάγματα τα οποία επρόκειτο να εξαγγείλει!
    Αυτό σημαίνει οτι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΒΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕΡΟΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΙΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΤΙΚΑ Η ΒΟΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΣΙΜΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΙΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΙΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΟΣΗ ΠΡΕΖΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]