Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τουρκικό κατεστημένο κατηγορεί τον Ερντογάν

  • "Το Ισραήλ προειδοποιούσε διαμηνύοντας: “Μην το τολμήσεις. Η Γάζα βρίσκεται υπό την κυριαρχία μου”. Πρόκειται για περιοχή που κατοικείται από μουσουλμάνους Άραβες. Εμείς όμως το παίζαμε απελευθερωτές έχοντας την υποστήριξη του κόμματος του Ερντογάν"
Πριν ακόμη πέσει η "σκόνη", πριν ηρεμήσουν αρκετά οι εμπλεκόμενοι για να αναλογιστούν για το τι ακριβώς συνέβη στην Ισραηλινή επιδρομή στα πλοία των ακτιβιστών στα διεθνή ύδατα έξω από τη Γάζα, κι ενώ η Τουρκία έθαβε τους νεκρούς της, το βαθύ κράτος, που εκπροσωπείται από την εφημερίδα "Βολκάν" βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν και να τον κατηγορήσει ευθέως για εκμετάλλευση νεκρών και... ψηφοθηρία!!!
Άρθρο του Χουσείν Λαπταλί στην Βολκάν
«Δεν γράφω αυτό το άρθρο για να δικαιολογήσω την ενέργεια του Ισραήλ αλλά για να υπογραμμίσω τους ψευτοπαλικαρισμούς που θέλει να κάνει το κόμμα του Ερντογάν επενδύοντας πάνω στους νεκρούς μας. Εδώ και μήνες καταστρώνονταν σχέδια, οργανώνονταν επιτελεία, αγοράστηκε πλοίο από τον Δήμο Κωνσταντινούπολης το οποίο προσφέρθηκε στο ίδρυμα για ανθρωπιστικές βοήθειες.
Η οργάνωση μάλιστα επεκτάθηκε και στο εξωτερικό, συγκεντρώθηκαν δωρεές οι οποίες φορτώθηκαν σε πλοία με ξένη σημαία ενώ στο πλοίο “Μαβί Μαρμαρά” υψώθηκε σημαία των Κομόρων, το οποίο και απέπλευσε με 600-700 άτομα συνοδεία νταουλιών και ζουρνάδων, αφού προηγουμένως έγιναν πολλές δηλώσεις. Το “Μαβί Μαρμαρά” ήταν η ναυαρχίδα του στολίσκου για τη Γάζα.
Το Ισραήλ σε προειδοποιούσε διαμηνύοντας: “Μην το τολμήσεις. Η Γάζα βρίσκεται υπό την κυριαρχία μου”. Πρόκειται για περιοχή που κατοικείται από μουσουλμάνους Άραβες. Εμείς όμως το παίζαμε απελευθερωτές έχοντας την υποστήριξη του κόμματος του Ερντογάν.
Μεταξύ των 600-700 επιβατών υπήρχαν και 60 δημοσιογράφοι. Είναι ανθρώπινο να προβληματιστεί κάποιος για το ποιοι άλλοι επέβαιναν. Δεχόμαστε ότι δεν υπήρχε οπλισμός αλλά το πλοίο ήταν γεμάτο με ρόπαλα, λαβές μπαλτάδων και φτυαριών. Ρε φίλε, ποιον πας να χτυπήσεις; Ισχυρίστηκες ότι αυτά δεν θεωρούνται όπλα. Εντάξει. Ας το παραδεχτούμε.
Αλλά πώς θα αποδείξεις ότι μεταξύ των 600-700 ατόμων δεν υπήρχαν αντάρτες, τρομοκράτες, φιλοπόλεμοι;
Εσύ μεταβαίνεις στη Γάζα για να υποστηρίξεις μυστικά τους Παλαιστινίους πολεμιστές ή για να προσφέρεις ισλαμική και ανθρωπιστική βοήθεια; Δεν είχες σκεφθεί ότι θα λογοδοτήσεις για όλα αυτά;
Η απάντηση είναι καταφατική, αλλά εσύ θέλησες να το παίξεις ψευτοπαλικαράς. Έπεσες έξω. Ο βράχος που πήγες και κτύπησες ήταν σκληρός. Έγινες αιτία να σκοτωθούν συμπολίτες μας. Είσαι υπαίτιος τόσο εσύ όσο και οι Εβραίοι. Διέπραξαν έγκλημα που δύσκολα θα ξεχαστεί.
Φίλε μου, μην πας γυρεύοντας γιατί δεν θα πετύχεις τίποτα.
Το Ισραήλ είναι ο τοποτηρητής της Άγριας Δύσης στην Μέση Ανατολή. Είδες ότι η Αγρία Δύση καταδίκασε τα γεγονότα με μισόλογα. Δεν θα υπάρξουν τιμωρίες και το θέμα θα ξεχαστεί.
Οι απώλειες είναι 10 νεκροί στη Γάζα και 7 ναυτικοί μας στην Αλεξανδρέττα (αφήνονται σαφείς υπόνοιες πως η στρατιωτική επιχείρηση στη ναυτική βάση της Αλεξανδρέττας δεν εκτελέστηκε από άνδρες του ΡΚΚ, αλλά από Ισραηλινές ειδικές δυνάμεις). Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες. Εσύ όμως δεν υπολογίζεις τις φωνές που υψώνονται από όλη την Ανατολία.
Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να λες μεγάλα λόγια από τη Χιλή όπου βρισκόσουν, να γίνεις δεκτός από τους ανθρώπους σου ως ήρωας και να εκφωνείς λόγους πατριδοκαπηλίας. Στόχος σου είναι η ψηφοθηρία πάνω στα πτώματα των νεκρών».


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]