Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο κυρίαρχος λαός θα δώσει την λύση

  • "...Η ιστορία μοιάζει με ποτάμι και οι σημερινοί ηγέτες με βράχο. Ματαίως προσπαθούν να εμποδίσουν το ρεύμα. Τούτο θα τους παρασύρει στη θάλασσα..."
Γράφει ο *Αμφικτύων
Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα, αλλά οι πολιτικοί την κατάντησαν ζητιάνα. Όμως δεν είναι μόνον αυτή η αιτία Η παγκόσμια κοινωνία βρίσκεται σε κρίση. Έχει συνδέσει την πρόοδο με τον Καπιταλισμό των κλεπτοκρατικών πολυεθνικών και ληστρικών τραπεζών. Ένα καπιταλισμό που παίζει με χαρτιά σημαδεμένα, που τα μυστικά της αγοράς τα ξέρουν ολίγες ‘οικογένειες’ οι οποίες ποντάρουν επί του ασφαλούς.
Που έχουν στα χέρια του ένα γιγάντιο προπαγανδιστικό μηχανισμό των ΜΜΕ και μπορούν να χειραγωγούν την κοινή γνώμη. Που κρύβουν τον ορθό λόγο με βουνά από ψέματα.
Που έχουν σχεδιάσει να αποδεκατίσουν την ‘μεσαία τάξη’ για να περάσουν ευκολότερα τα σχέδια της παγκόσμιας επικράτησης και παγκόσμιας δικτατορίας τους.
Που δεν ορρωδούν προ ουδενός εγκλήματος και με οποιοδήποτε κόστος, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το επιθυμητόν αποτέλεσμα.
Που έχουν αναγάγει την ‘ελεύθερη αγορά’ σε πανάκεια για όλα και αντί για ελεύθερη είναι αιχμάλωτη στα χέρια μιάς δεκάδος μεγαλομαφιόζικων «εκλεκτών» οικογενειών(Ρότσιλδ, Ροκφέλλερ και σια).
Που την καταλήστευση του πλούτου την ονομάζουν «αποκρατικοποιήσεις», ενώ πρόκειται για διαρπαγή αντί πινακίου φακής.
Που την κατεδάφιση των εργασιακών σχέσεων την λένε «διαρθρωτικές αλλαγές» για την εξυγίανση δήθεν του συστήματος.
Που το ειδεχθές και κακούργο Δ.Ν.Τ το θεωρούν σανίδα σωτηρίας της οικονομίας, αντί για το χάρο που βγαίνει παγανιά.
Που ο Άνθρωπος δεν είναι παρά ένα απλό εξάρτημα σε μια πελώρια μηχανή.
Που η παραγωγή και παραγωγικότητα έχει αξία, όχι ο Άνθρωπος και το Περιβάλλον.
Που οι αριθμοί και η αγορά πρέπει να ευημερούν – όχι οι άνθρωποι.
Που τον Άνθρωπο δεν τον θέλουν σκεπτόμενο, αλλά απλή καταναλωτική μονάδα.
Που -όπως ο ορνιθοτρόφος- όταν αυξηθούν οι κότες ή λιγοστέψει η τροφή στέλνει ορισμένες στο σφαγείο. Αυτοί τους στέλνουν στα μέτωπα ή στο Δ.Ν.Τ.
Που οι άνθρωποι πρέπει να σκέπτονται όπως τους λένε τα ΜΜΕ, χωρίς αυτονομία και ελευθερία σκέψεως, διότι αυτό εγγίζει τα όρια της τρομοκρατίας, του εθνικισμού και του πολιτικώς βλαβερού.
Που δεν υπάρχουν παρά μία και μόνη άποψη και μία και μόνη λύση και μετά το αδιέξοδο, κι’ αν επιμείνεις σε τρώει το σκοτάδι.
Που εξαγοράζουν τις εταιρείες κοινής ωφελείας για να πουλάνε μονοπωλιακά ή ολιγοπολιακά τα είδη πρώτης ανάγκης (ύδρευση, ενέργεια, λιμάνια, αεροδρόμια, κρατική γη) και αύριο ίσως νησιά κ.α.
Που κλέβουν τα ταμεία με την ‘ευρηματική λογιστική’ σαν τους χαρισματικούς ληστές και απατεώνες, χωρίς να τιμωρούνται.
Που ενώ μας λένε ότι έχουμε δημοκρατία, οι ηγέτες μας υπακούουν όχι στη λαϊκή εντολή, αλλά στο μεγάλο κεφάλαιο, στο Δ.Ν.Τ και στη διεθνή εξουσία.
Που τα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε θεσμοθετημένες κλεπτοκρατικές και ληστρικές ‘συμμορίες’ του δημόσιου πλούτου.
Που οι πολίτες μένουν απροστάτευτοι από τους υψηλά ιστάμενους κακούργους και ληστάρχους, αλλά και από τους χαμηλά δρώντες εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου.
Που χρεοκοπούν κράτη χωρίς κανείς να ξέρει πως και γιατί και χωρίς κανείς να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για κλοπές.
Που δημιουργούν μεγάλες και μικρές προβοκάτσιες για να συντηρούν το σύστημα και να εξαπατούν τους λαούς ότι υπάρχει εχθρός, έστω κι’ αν ο εχθρός και οι τρομοκράτες των λαών είναι αυτοί οι ίδιοι.
Που είναι τόσο άπληστοι που ενώ ο πλανήτης χάνεται οι άφρονες πλούσιοι θέλουν να αποκτήσουν περισσότερα.
Που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και λιγότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι και περισσότεροι.
Που οι πλούσιοι γίνονται ιδιοκτήτες ομάδων(ιδιωτικοί στρατοί) ενώ οι φτωχοί οπαδοί των ομάδων και των κομμάτων, όσοι δεν την βρίσκουν στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.
Που ο οι πολυεθνικές έχουν συμμαχήσει με το στρατιωτικοβιομηχανικό σύμπλεγμα και χρειάζονται τους πολέμους και τις κρίσεις για να ξοδεύουν το πολεμικό υλικό που τους προσπορίζει αστρονομικά κέρδη.Που για το σκοπό αυτό χρειάζονται μονίμως εχθρούς ώστε να παραμυθιάζουν τους λαούς με φοβίες, προπαγάνδα και άλλα τινά.
Που οι Αβρααμικές δογματικές θρησκείες (Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός, Ισλαμισμός) στηρίζουν την εξουσία, διχάζουν τους λαούς και τους συγκρατούν από την εξέγερση, αλλά και για να δίνουν ελπίδα στους καταφρονεμένους στην μετά θάνατον ζωή.
Που είναι ουτοπία η αύξηση του κατά κεφαλήν εθνικού εισοδήματος διότι η πρόοδος δεν είναι αναλογική.
Που έχουν αναπτυχθεί τα τρωκτικά της εξουσίας που απομυζούν την μερίδα του λέοντος σε στενή διαπλοκή με το κρατικοδίαιτο οικονομικό κατεστημένο.
Που παρότι απελευθερωθήκαμε από τους Τούρκους έχουμε ακόμη κοτζαμπάσηδες, φοροεισπράκτορες και φαναριώτες.
Που εκείνο που μας λείπει είναι ένα εθνικό και πατριωτικό πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.
Που για πρώτη φορά ο Έλληνας δεν είναι χαρούμενος και αισιόδοξος για το σήμερα και προ παντός για το αύριο.
Που παρά τις εισβολές, κατοχές, προσφυγιές και γενοκτονίες εύκολα ανακάμψαμε με το δαιμόνιο της φυλής μας, αλλά τώρα βλέπουμε το μέλλον του ζοφερό, δίχως ελπίδα.
Που αυτός ο λαός που απέκρουσε μυριάδες εχθρούς με ποταμούς αίματος, τώρα βλέπει να υποδουλώνεται και να διαλύεται ο εθνικός και κοινωνικός του ιστός από εντόπιους 5φαλαγγίτες και ξένους τριτοκοσμικούς εισβολείς.
Που επτώχευσε χωρίς να χάσει κάποιον πόλεμο, όπως συνέβη στο παρελθόν(1827, 1843, 1893-98 και 1932 λόγω του κράχ του 1929).
Που την διακυβέρνηση της χώρας ουσιαστικά αναλαμβάνουν οι ξένοι και η Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο επικυρώνει τις εντολές των.
Που η Παιδεία δεν προωθεί την εθνική διαπαιδαγώγηση, αλλά τον εθνομηδενισμό και την εθνική αποδόμηση υπέρ τρίτων και της παγκοσμιοποίησης.
Που το σύστημα υγείας ευνοεί την ιδιωτική πρωτοβουλία και τα κλεπτοκρατικά κυκλώματα και αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Που οι πολίτες καλούνται να καταβάλουν φόρους και να υποστούν τις περικοπές των εισοδημάτων των για να δώσουν τροφή, υγεία, παιδεία, ασφάλεια
, συντάξεις χωρίς ανταποδοτικά τέλη σε ξένους απρόσκλητους και ανεπιθύμητους λαθρομετανάστες και σε άχρηστους σκοπούς(Μ.Κ.Ο).
Που οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια κατακλύζονται από το ανεξέλεγκτο και παράνομο παραεμπόριο –χωρίς να ενοχλείται το κράτος- ενώ ταυτοχρόνως στραγγαλίζονται οι νομοταγείς έμποροι που βλέπουν μπροστά στις βιτρίνες και στην πόρτα τους, τους παράνομους να πωλούν δια της βίας.
Που ο αβοήθητος πολίτης βλέπει τη ζωή του, την περιουσία του, τη γειτονιά του, το περιβάλλον του και την ασφάλεια του να είναι στη διάθεση του ξένου εισβολέα, του εγκληματία, του ληστή, του βιαστή, του πράκτορα και του κακούργου, χωρίς να υπάρχει γι’ αυτόν προστασία.
Που όταν αντιδράσει οι αρχές, τα κόμματα και τα ΜΜΕ τον αντιμετωπίζουν ως ‘εθνικιστή’, ρατσιστή, φασίστα και ξενοφοβικό. Που βλέπει την άμυνα της πατρίδος του να παραλύει πριν ακόμη δώσει μάχη με τον αντίπαλο, διότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση.
Που ο ξένος εισβολέας και «ελληνοποιημένος » λαθρομετανάστης χαίρει περισσότερων δικαιωμάτων και προνομίων από τον ίδιο, κι’ ας μην έχει συμβάλλει-ούτε αυτός ούτε οι πρόγονοι του-στην πρόοδο αυτής της χώρας.
Που τα κόμματα τον θεωρούν όχι σαν πολίτη, αλλά σαν οπαδό και αυτός θεωρεί τα κόμματα σαν παχιά αγελάδα για να καρπωθεί τον διορισμό ή κάτι άλλο.
Που θεωρούν ότι η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση είναι η αιτία των κακών, ενώ αυτή είναι το σύμπτωμα και η συνέπεια της ηθικής κρίσης και κρίσης αξιών που προηγήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Που παρά ταύτα αντί να αναζητήσουν αυτές τις αξίες στην Ελληνική Σκέψη τρέχουν σε ξένους δογματικούς «σοφούς» για να διαψευσθούν αργότερα.
Η κρίση που άρχισε από τη γλώσσα και την παιδεία, από την αμφισβήτηση της εθνικής μας ταυτότητος, από την προσβολή των ιερών και οσίων της φυλής μας. Από το κάψιμο της σημαίας, τον εθισμό των παιδιών στα ναρκωτικά, στην υπερκατανάλωση, στην αμφισβήτηση της ιστορίας τους, του φύλου τους κ.α. Από την ξενολαγνεία, την τρομολαγνεία, την λαγνεία της ασχήμιας, της καταστροφής και της ισοπέδωσης, τον εθισμό στον εύκολο και ανώδυνο τρόπο ζωής ελέω γονέων.
Τέλος από την αποδόμηση των παραγωγικών δυνάμεων, την λαγνεία προς τους μύθους(μύθος Πολυτεχνείου, Ολοκαυτώματος κ.ο.κ) και την αμφισβήτηση της πραγματικής μας ιστορίας(Περσικοί Πόλεμοι, 1821, Γενοκτονίες, Εθνικοαπελευθερωτικοί Πόλεμοι, 1940, Εθνική Αντίσταση, ΕΟΚΑ) και προ παντός στην αποδόμηση της κοινής λογικής, αυτή η κρίση αν δεν βρούμε την αιτία θα συνεχίζετα.
Αυτή η πνευματική και ηθική καταστροφή έφερε την οικονομική και νομισματοπιστωτική χρεωκοπία, που δεν ήλθε τυχαία. Όταν μάλιστα είμαστε ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος της σιωνιστικής συνωμοσία, εδώ και δεκαετίες. Ένα λαό μπορείς να τον υποδουλώσεις με βόμβες ή με χρήμα και μάλιστα όταν είναι δανεικό. Τίποτα όμως δεν δίδεται δωρεάν. Τα δανεικά μια ημέρα πληρώνονται. Και όταν δεν έχεις να τα πληρώσεις γίνεσαι δούλος ή ξεπουλάς την πατρίδα σου και εξανδραποδίζεσαι.
Και αυτό βιώνουμε σήμερα. Το πάρτι τελείωσε. Τώρα πίσω ολοταχώς στις ρίζες μας, αν θέλουμε να σωθούμε. Αφού θάψουμε πρώτα το τυμπανιαίο πτώμα που αναδίδει μπόχα και πτωμαΐνη, το άταφο πολιτικό μας σύστημα. Ποιος όμως θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ταφή του; Μόνον ο λαός έχει τέτοια εξουσία. Η ιστορία μοιάζει με ποτάμι και οι σημερινοί ηγέτες με βράχο. Ματαίως προσπαθούν να εμποδίσουν το ρεύμα. Τούτο θα τους παρασύρει στη θάλασσα.
Ο κυρίαρχος λαός θα νικήσει.

* Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης
μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Θα προσυπέγραφα ευχαρίστως το άρθρο, αλλά ΔΕΝ θα το κάνω.
    Κάπου μέσα κάτι λέει για "Αβραμικές δογματικές θρησκέιες", προσβάλλοντας έτσι ΕΥΘΕΩΣ τις μεταφυσικές μου αναφορές.

    Όχι κύριε, Κωνσταντινίδη, ή όποιος άλλος κουβαλά τα ίδια μυαλά με εσένα, αν είναι να έχω "ελεύθερη" πατρίδα με ψώνια σαν και εσάς να εχθρεύονται την υπαρξιακή μου αναφορά στην αγάπη του Ιησού, τότε χίλιες φορές προτιμώ άλλα 500 χρόνια τουρκικής σκλαβιάς, με νέες εκατόμβες νεομαρτύρων, να προσφερόμαστε θυσία εθελόθυτη στο όνομα μια αξίας που εσείς επιμένετε να μην βλέπετε.

    Κύριε Κωνσταντινίδη, ή όποιος αλλος κουβαλάει τα ίδια μυαλά με εσένα, το πτώμα που βρωμάει είναι η μούμια που αφήσατε άταφη, το γελοίο κακέκτυπο του Αρχαίου Ελληνισμού, τον οποίον ουδέποτε κατανοήσατε, και τον οποίον από ημιμάθεια και ταλιμπανικό φανατισμό καταδικάσατε σε στασιμότητα, διότι ποτέ δεν αντιληφθήκατε την συνεχή και αδιάλειπτη τρισχιλιόχρονη συνέχειά του.

    Δεν θέλω να πω άλλα, απλά θλίβομαι για λογαριασμό όσων αδοκίμως επιμένουν να ονομάζονται Έλληνες. Η μισαλλοδοξία που συνεχώς ζέχνουν τα λόγια τους, τους εκθέτει. Αν δεν μπορουν να σεβαστούν ό,τι οι άλλοι έχουν ιερό, τότε Έλληνες (φωτεινοί) είναι μόνο κατά σφετεριμό του ονόματος, και όχι κυριολεκτικώς, και πάντως είναι παντελώς ξένοι με την δικιά μου εθνική συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]