Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπλοκή ξένων υπηρεσιών στον εμπρησμό της συναγωγής Χανίων Εtz Hayyim

Σοβαρότατες πολιτικές διαστάσεις με εξαιρετικά ύποπτες και σκοτεινές πτυχές έχει πάρει πλέον η υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής Εtz Hayyim στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου, μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών.
Όπως γράφει ο Γ. Δελαστίκ στην εφημερίδα Έθνος, έχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς δράστες είναι δύο Αμερικανοί από τη βάση της Σούδας, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Έλληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της ΝΑΤΟϊκής βάσης.
Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά ΜΜΕ.
Οι Αμερικανοί απαιτούν για τον σκοπό αυτόν τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία άλλωστε οι υπεύθυνοι της αμερικανικής βάσης αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματα των δραστών.
Για τους Βρετανούς, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως εργαζόμενοι σε μπαρ(!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο πολιτικές διαστάσεις του θέματος και φυσικά οι δικαιολογημένες αντίστοιχες υποψίες.
Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της Μossad που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, αφού στελέχη της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών "εισέβαλαν" στα γραφεία της ΕΛΑΣ και απαίτησαν από τους Έλληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Έλληνα συνεργάτη τους.
Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το State Department, την Αnti-Defamation League αλλά και την Wall Street Journal, η οποία την περασμένη Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο κάποιου Andrew Apostolou με τίτλο "Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας".
Στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας διάφορες περιπτώσεις δράσης μυστικών υπηρεσιών στη περιοχή. Στις 19 Οκτωβρίου 2001 συνελήφθησαν 4 Ισραηλινοί για κατασκοπεία ενώ βιντεοσκοπούσαν εγκαταστάσεις της αεροπορικής βάσης Σούδας, έδρας της 115 Πτέρυγας Μάχης. Στις 29 Μαΐου 2006 συνελήφθησαν 3 Τούρκοι τεχνικοί υπάλληλοι, διαπιστευμένοι στο ΝΑΤΟ, να φωτογραφίζουν γενικότερες στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Σούδας.
Κι επειδή η ιστορία με την προβοκατόρικη δράση πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών, μέσα στην Ελλάδα, δεν είναι σημερινή, ας "ακολουθήσουμε" κάποια από τα καταγεγραμμένα περιστατικά, για τα οποία οι "φίλοι" και οι "συμμαχοί" μας θα έπρεπε να ντρέπονται...
Ιστορία 1η:
Ας γυρίσουμε στο 1955. Τα μεσάνυχτα της 5ης προς την 6η Σεπτεμβρίου, αρχίζει η εφαρμογή ενός σατανικού σχεδίου που απέβλεπε ... στο να ξεριζώσει, τον εναπομείναντα Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης.
Στον κήπο του σπιτιού, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, στην Θεσσαλονίκη, τοποθετείται βόμβα που δεν προκάλεσε βέβαια καμιά ζημιά πέρα απ' τα τζάμια μερικών παραθύρων που έσπασαν.
Η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από ειδοποίηση Ελλήνων περιοίκων εξουδετερώνει τον μηχανισμό, ενώ ρεπόρτερς τουρκικών εφημερίδων καλύπτουν εκτενώς την είδηση.
Τη βόμβα(...) τοποθέτησε ο φύλακας του κτιρίου Χασάν Μεχμέτογλου και την παρέλαβε από τον φοιτητή Οκτάι Εγκίν.
Ειδικότερα, ο ίδιος ο Τούρκος κλητήρας του προξενείου τελικά ομολόγησε ότι αυτός τοποθέτησε την βόμβα, την οποία του έδωσε ένας Έλληνας μουσουλμάνος από την Κομοτηνή, ο Οκτάι Ενγκίν.
Την ίδια ημέρα συλλαμβάνεται ο Οκτάι, ο οποίος ομολογεί την τρομοκρατική και προβοκατόρικη πράξη του.
Ο Οκτάι Ενγκίν ήταν φοιτητής και μάλιστα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!
Η Ελληνική πολιτεία τον είχε βοηθήσει να εισαχθεί χωρίς εξετάσεις πλήττοντας συνταγματικές αρχές και εκείνος για ανταμοιβή, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Τουρκία (με έξοδα της οποίας σπούδαζε), σε βάρος της χώρας, που τον είχε σαν ένα ακόμα παιδί της και πολύ καλύτερα.
Ο πατέρας του δε, ήταν δάσκαλος στη Θράκη, στο μουσουλμανικό χωριό Σαλμώνη και υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Ροδόπης με το ελληνικό Κόμμα των Φιλελευθέρων (1952).
Ο Οκτάι μετά την ομολογία του αποφυλακίστηκε με εγγύηση( ; ) και λίγο αργότερα ο τότε Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής Αχμέτ Ουμάρ, τον φυγάδευσε με το αυτοκίνητό του στην Τουρκία, έχοντάς τον κρυμμένο στο πορτ-μπαγκάζ!
Τα πρωτοσέλιδα στις Τουρκικές εφημερίδες ήταν έτοιμα και ξεσήκωσαν τον τουρκικό όχλο σε πογκρόμ δίωξης εις βάρος της ελληνικής κοινότητας.
Ο μετέπειτα Τούρκος στρατηγός Σαμπρί Γιρμιμπέσογλου αποκάλυψε πως "τα Σεπτεμβριανά ήταν μια οργανωμένη επιχείρηση ειδικού πολέμου".
Υπεύθυνος για την διοργάνωση των Σεπτεμβριανών που ακολούθησαν την προβοκάτσια ήταν ο συνταγματάρχης των "Δυνάμεων Εκτάκτου ανάγκης" Τζεμάλ Ακμπαϊ ο οποίος συνεργάστηκε με τον τότε αρχηγό της CIA Άλεν Ντάλες ...
Το φταίξιμο αποδόθηκε από το επίσημο τουρκικό κράτος στους κομουνιστές (σύλληψη 47 στελεχών).
Πηγή1 και Πηγή2 (στην 2η πηγή δίνεται έμφαση στον καθοδηγητικό ρόλο της Αγγλίας που σχετιζόταν καθοριστικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό)
Ιστορία 2η:
Στις 5 και 16 Ιανουαρίου 2010 λαμβάνουν χώρο δύο εμπρησμοί στην εβραϊκή συναγωγή των Χανίων (Κρήτη).
Αρχίζουν φυσικά οι οχετοί λάσπης των "αντιρατσιστών", "αριστεριστών", του κ.Μητσοτάκη και πολλών άλλων εις βάρος της Ελλάδος κατηγορώντας την για αντισημιτισμό, ρατσισμό και αναζητώντας τους "ακροδεξιούς ενόχους".
Διαβάστε την ανακοίνωση του State Department :
"Αυτή η επίθεση είχε σαφή στόχο να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει την εβραϊκή κοινότητα της Ελλάδας και είναι η τελευταία σειράς παρόμοιων επιθέσεων αντισημητικού βανδαλισμού που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το State Department χαιρετίζει την καταδίκη αυτών των επιθέσεων από την ελληνική κυβέρνηση όπως και την υιοθέτηση σθεναρής στάσης κατά του αντισημιτισμού και του ρατσισμού".Πηγή
Μάλιστα,
παράξενο το ενδιαφέρον των Αμερικάνων του State Department για μια ξεχασμένη Εβραϊκή συναγωγή σε μια πόλη που δεν υπάρχει εβραίος ούτε για δείγμα ε;
Ακολούθως, η Ελληνική κυβέρνηση "σχίζεται" να δείξει καλό πρόσωπο και να βρει τους ενόχους.
Και τι αποδείχθηκε:
"Ένας Έλληνας, δύο Βρετανοί και δύο Αμερικανοί εμπλέκονται σύμφωνα με την Αστυνομία στη διπλή εμπρηστική επίθεση σε βάρος της εβραϊκής συναγωγής των Χανίων, στις 5 και 16 Ιανουαρίου αντίστοιχα(...) Ύστερα από αξιοποίηση μαρτυριών αλλά κυρίως του βιντεοσκοπημένου υλικού..."
Πηγή
Ας δούμε μερικές ακόμη λεπτομέρειες:
Ο προαναφερόμενος (Αμερικανός) δράστης διέμενε σε ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων και εισήλθε προ τριμήνου στην Ελλάδα για να διδάξει την Αγγλική Γλώσσα.
Επιπρόσθετα, ο μη συλληφθείς, επίσης υπήκοος Η.Π.Α., είχε εισέλθει προ μηνός στην Ελλάδα για τον ίδιο ως άνω σκοπό. (πηγή: Τρωκτικό)
Λέτε να ήρθανε τυχαία οι 2 Αμερικάνοι στην Ελλάδα και οι δύο Βρετανοί στην Ελλάδα;
Λέτε;
Λέτε να ήρθανε πριν 3 μήνες ο ένας και πριν 1 μήνα ο άλλος για να "διδάξουν αγγλικά";
Λέτε να ήτανε τυχαία η εσπευσμένη ανακοίνωση του State Department που "έτρεχε" να κατηγορήσει την Ελλάδα για αντισημιτισμό;
Αγαπάει όμως ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη, και ενίοτε συλλαμβάνεται και κάποιος δράστης και αποκαλύπτεται ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση.
Και στις δύο περιπτώσεις "τα παπαγαλάκια" άρχισαν την επόμενη ημέρα να στρέφουν τις έρευνες σε λάθος κατευθύνσεις.
Λες και βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία όλοι αυτοί οι δημοσιογράφoι και οι Μ.Κ.Ο.
Όπως μπορείτε να δείτε στο ΕΘΝΟΣ (αξίζει να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ)
οι δύο Αμερικανοί εργάζονται στην βάση των αμερικανών στη ΣΟΥΔΑ (Κρήτη) όπως και οι δύο Βρετανοί (εργάζονται στη βάση του ΝΑΤΟ).
Οι δύο Αμερικανοί φυγαδεύτηκαν αμέσως στο εσωτερικό της βάσης τους και ενδεχομένως να έχουν ήδη μεταφερθεί εκτός Ελλάδας, ενώ κλιμάκιο της αμερικανικής πρεσβείας έσπευσε αμέσως στα Χανιά για να κουκουλώσει την υπόθεση και να υποβαθμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αναφορά στους Αμερικανούς δράστες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τους δύο Βρετανούς. Οι αρχικές πληροφορίες τούς φέρουν ως εκπαιδευτές της ειδικής μονάδας Ναυτικής Αποτροπής του ΝΑΤΟ, αλλά τα τελευταία 24ωρα καταβάλλεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως... εργαζόμενοι σε μπαρ (!) ώστε να υποβαθμιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι επικίνδυνες για το Λονδίνο
Υπάρχει μια 3η ιστορία:
Η πρόσφατη δολοφονία του Αντυ Χατζηκωστή(μετά από μία σειρά "παράξενων συμπτώσεων: κλοπή λειψάνου Τάσου Παπαδόπουλου, καταστροφή Ελληνικών σημαιών, αναγραφή τουρκικών συνθημάτων στην Κύπρο) και η βιασύνη μία ακόμη φορά ορισμένων να αποδώσουν τα κίνητρα της εκτέλεσης σε οικονομικούς λόγους.
Το σχέδιο άριστα οργανωμένο (μέχρι και τα πρόσωπα με τα οποία είχε οικονομικές διαφορές είχαν εντοπιστεί-προβλεφθεί για να αποτελέσουν στόχο για να κατευθυνθούν εκεί οι έρευνες).
Οι επαγγελματίες εκτελεστές κατά την αστυνομία έχουνε συλληφθεί.
Ας δούμε αν θα έχουν και το πολιτικό θάρρος να προχωρήσουν στους ηθικούς αυτουργούς που καθοδηγούσαν πιθανώς και αυτή την φορά από αρκετά μακρυά.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο (η πρωτοχρονιάτικη κοπή βασιλόπιτας λίγες μέρες πριν εκτελεστεί ο Χατζηκωστής) και θα καταλάβετε γιατί έπρεπε "να τελειώνουν" με την οικογένεια αυτή (και με τα ΜΜΕ που ελέγχει).
Πηγή1, Πηγή2

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Παραλήρημα ανθελληνικού ρατσισμού.
    Διαβάστε εδώ:
    http://gnomodotis.blogspot.com/2010/01/blog-post_4726.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα λέγαμε και με μία δόση αφέλειαs ότι στο κάψιμο τηs συναγωγήs συνέβαλαν ώs ηθικοί αυτουργοι η μαραγκουδάκη ο Χαναάν Σταυρουλάκηs και ώs εκτελεστέs οι 5 πράκτορεs ΜΙΤ .Πιθανόν για να αποσείσουν δικέs τουs ευθύνεs αφού και με παλαιότερεs δηλωσειs τουs εξήραν το ετομοπόλεμον τηs ακροδεξιάs στον Ελληνικό χώρο .Μετά την ανακάληψη όλοι αυτοι προεξάρχοντοσ του σύχρονου εφιάλτη δεν οφείλουν μια συγνώμη τουλάχιστον .Βέβαια να μη εξαιρεθεί απο την συγνώμη και ο χρισοχοείδηs για το φιάσκο τηs Ελλάs με την Μοσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε καλημέρα
    Οι νέοι συμπολεμιστές χρειάζονται περισσότερο θάρρος, δυνάμωμα και συμβουλές ίσως. Πάω καλά;
    (οχι στα σχόλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ" ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ....
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ...
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/01 Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΕΙΔΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ:
    "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ". ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2500(!!!)ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι χοντρό κρύβεται πίσω από την καταστροφή τις Εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά,αυτό είναι σίγουρο αφού οι αυτουργοί κατά τέσσερα πέμπτα είναι ξένης εθνικότητας.
    Η έκταση που πήρε αυτή η καταστροφή , και η ταχύτητα διάδοσης ως συνολικής..... αντισημιτικής πράξεις των Ελλήνων κρητικών έχει τεράστια σημασία,και το μέλλων θα δείξει τους σκοπούς τις.
    Για άλλη μία φορά ο αστάθμητος παράγοντας λειτούργησε υπέρ τις αλήθειας ευτυχώς.
    Ο Εβραϊκός Ελληνισμός έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθών ότι έχει πατριωτικές θέσεις και ας μη το ξεχνούμε.
    Το 1940-45 κατά τόν πόλεμο έχασαν την ζωή τους εκατοντάδες ΕΛΛΗΝΕΣ Εβραίοι.
    Δυστυχώς βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα στη ρήξη μεταξύ Αγγλοσαξόνων και Σιωνιστών που άρχισε το 1987 με την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]