Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Διεθνής Αμνηστεία κατηγορεί την Ελλάδα για την εκκένωση του Εφετείου!

Είστε γελοίοι και αχρείοι

Με αφορμή την πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του Εφετείου Αθηνών από παράνομους μετανάστες, η Διεθνής Αμνηστία καλεί της ελληνικές Αρχές να φροντίσουν να βρουν στέγη σε όλους αυτούς που έμειναν άστεγοι!!!
Φυσικά, δεν αποτελεί έκπληξη η ενέργεια αυτή της Διεθνούς Αμνηστείας εις βάρος της χώρας μας. Έκπληξη ίσως να ήταν εάν η οργάνωση αυτή έκανε τις κατάλληλες ενέργειες και κατήγγειλε τις χώρες από όπου οι λαθρομετανάστες έφυγαν, λόγω εξαθλίωσης ή λόγω κινδύνου της ίδιας τους της ζωής. Η Διεθνής Αμνηστεία αρκείται στο να καταγγέλλει την Ελλάδα, την οποία βρίσκει εύκολο στόχο, αντί να εργαστεί προς την πραγματική κατεύθυνση του «έργου» που έχει οικειοθελώς αναλάβει και που είναι η προστασία των λαθρομεταναστών.
Βέβαια, η Διεθνής Αμνηστεία, αμνηστεύει τις «λανθάνουσες» συμπεριφορές των λαθρομεταναστών, όπως αμνηστεύει και το γεγονός της κατάληψης ενός κτιρίου, που αποτελεί παράνομη πράξη. Αμνηστεία επίσης έδωσε η συγκεκριμένη οργάνωση στο γεγονός της δημιουργίας γιάφκας διαφόρων συμμοριών εντός του κτιρίου του πρώην Εφετείου, όπως αμνηστεύθηκε και το γεγονός του κινδύνου της υγείας των παρανόμων κατοίκων του πρώην Εφετείου, λόγω της πληθώρας ακατάλληλων για την ανθρώπινη υγεία συνθηκών που υπήρχαν εντός του καταληφθέντος από τους λαθρομετανάστες κτιρίου. Η Διεθνής Αμνηστεία μάλλον αμνήστευσε πάρα πολλά, ενώ δεν ξέχασε να καταγγείλει το Ελληνικό κράτος για αμέλεια απέναντι στους λαθρομετανάστες! Αμέλεια, λόγω του γεγονότος μη πρόβλεψης εγκατάστασης σε άλλο κτίριο!!! Αν κάποιος αναρωτηθεί, γιατί η Διεθνής Αμνηστεία δεν φρόντισε για την μετεγκατάσταση αυτών των ταλαιπωρημένων ανθρώπων, των λαθρομεταναστών, δεν πρόκειται να πάρει απάντηση… Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι ευκολότερο να καταγγέλλεις παρά να προχωράς στην εξεύρεση λύσεων και την υλοποίησή τους;
Η οργάνωση υπενθυμίζει τις διεθνείς υποχρεώσεις της Ελλάδας και επισημαίνει ότι στην επιχείρηση της 21ης Ιουλίου περίπου 100 παράνομοι μετανάστες απομακρύνθηκαν από το κτίριο στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να έχει προβλεφθεί εναλλακτική στέγη. Παράλληλα, οι Αρχές κατηγορούνται για το γεγονός ότι δεν προειδοποίησαν τους μετανάστες που βρίσκονταν στο κτήριο της οδού Σωκράτους.
Φυσικά, οι υπεύθυνοι της Διεθνούς Αμνηστείας στην χώρα μας, μάλλον δεν θέλουν να αναφέρονται στα πραγματικά γεγονότα και γι αυτό αποφεύγουν να μιλήσουν με τη γλώσσα της αλήθειας και να αποδεχτούν πως όταν μπήκαν οι δυνάμεις ασφαλείας μέσα στο κτίριο, του οποίου την είσοδο είχαν κλείσει επί ημέρες πριν, επιτρέποντας την έξοδο και απαγορεύοντας την είσοδο, βρήκαν μόνο 6 λαθρομετανάστες από τους 600 που υπήρχαν μερικές ημέρες πριν…!!!
Αν δεν ειδοποίησε η Ελληνική Αστυνομία τους λαθρομετανάστες για το «άδειασμα» του κτιρίου του πρώην Εφετείου, τότε ποιός τους ειδοποίησε; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ που εκτελούσε χρέη θυρωρού;!!! Καλό είναι, μία οργάνωση όπως η Διεθνής Αμνηστεία, να μην προχωρά σε ανυπόστατες, αναληθείς και καθαρά πολιτικού περιεχομένου δηλώσεις, απλά και μόνο για να καταγγείλει το Ελληνικό κράτος και την κυβέρνηση Καραμανλή. Καλό θα ήταν να προχωρούσε σε περισσότερο ευδόκιμες ενέργειες και μαζί με τις κυβερνητικές υπηρεσίες να παρήγαγε έργο ανθρωπιστικό και όχι να μεταβάλλεται σε υποχείριο πολιτικών στρατηγικών και πρακτικών…
Ειδάλλως, αγαπητοί ανθρωπιστές της Διεθνούς Αμνηστείας, εκτός από γελοίους θα μπορούμε να σας αποκαλούμε πλέον να σας αποκαλούμε και… αχρείους!
Κωνσταντίνος


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

11 σχόλια :

  1. Δεν μας τα λες καλά Κωνσταντίνε,

    Οι άνθρωποι (Ναι! για ανθρώπους πρόκειται) καλώς ή ΚΑΚΩΣ έφυγαν από την χώρα τους και βρίσκονται τώρα εδώ στην δική σου χώρα. Αφού τους ξηλώσαμε από την Πάτρα από το Εφετείο κλπ τι θα απογίνουν αυτοί, ποιά είναι τα επόμενα βήματα, τι σχεδιάζει η Πολιτεία ;

    Μήπως "ξέσπασε" ο τσαμπουκάς των ανεγκέφαλων κουμπουροφόρων και τώρα όλοι είναι σε διακοπες ;

    Μήπως πρόκεται στην απελπίσία τους οι άνθρωποι αυτοί να δημιουργήσουν αλλού άλλα γκέτο όπότε και να δούμε το ίδιο έργο από την αρχή ;

    Πολύ καλά μας τα λέει η Διεθνής Αμνηστία σε αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημόσιο Κτίριο δεν είναι ? Με ποιό δικαίωμα κατηγορούν την Ελλάδα που διαφυλάσσει την περιουσία της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μόνη εναλλακτική στέγη είναι αυτή πού έχουν στήν πατρίδα τους.Ο παράνομος,ένα δικαίωμα έχει ,νά πάει από εκεί πού ήρθε.Η Ελλάδα δέν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός καί τά διάφορα Διεθνή(μή πώ τί)νά πάνε νά κουρέυονται.ΑΡΚΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν πάω άστεγος στο εφετείο του Λονδίνου και με μπαγλαρώσουν, θα έρθει η Διεθνής Αμνηστία να πρεσβεύσει υπέρ εμού? Μας έχουν στη σφαλιάρα, αλλά τουλάχιστον μη νομίζουν ότι είμαστε κι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 2.57.Εχεις απολυτο δικιο.Κανε την αρχη δινοντας τους το δικο σου σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κάποιο περίεργο λόγο η Διεθνής Αμνηστία ενδιαφέρεται μόνο για δικαιώματα μουσουλμάνων. Λέτε να φταίνε τα πετροδολάρια των αράβων; Ας επιστρέψουν στις πατρίδες τους, γιατί από φθινόπωρο θα κλαίνε μανούλες με την ανεργία που έχει ήδη αρχίσει να μαστίζει τους έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @23 Ιούλιος 2009 3:16 μμ
    @23 Ιούλιος 2009 4:02 μμ
    @23 Ιούλιος 2009 4:32 μμ
    @23 Ιούλιος 2009 6:56 μμ

    Δεν μου λέτε παιδιά, ζωντανούς να τους στείλουμε ή να τους εκτελέσουμε πρώτα ;
    - Προτιμώ μερικούς μετανάστες παραπάνω από συνέλληνες βουτηγμένους στο μίσος και τον φόβο ! Αυτή η τυφλή επιδρομή του απροκάλυπτου πλέον ρατσισμού στην χώρα που ποτέ δεν ήταν ρατσιστική πραγματικά με τρομάζει πολύ περισσότερο από τους πειναλέους μη κανονικούς μετανάστες.


    @23 Ιούλιος 2009 8:07 μμ

    Κακόγουστη η εξυπνάδα σου αλλά ήθελα να σου πω ότι πληρώνουμε φόρους και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η χώρα μας να μπορεί να φερθεί ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια σε όλους.

    Υπάρχει ένα Διήγημα που έχει τίτλο "Άνθρωποι και Ποντίκια". Διάβασέ το (ξέρεις ανάγνωση έ;) και προσπάθησε να κατατάξεις τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσυ που το παιζεις ανθρωπιστης
    ξερεις το ποιον αυτων των ανθρωπων?
    και αν πολλοι φυγανε χωρις χαρτια απο τις χωρες τους επειδη ειναι εγκληματιες?
    κανε και κανενα γαμπρο απο αυτους.
    δωστου και κανενα σπιτι προικα αν εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν μιλαμε για λαθρομεταναστευση επειδη ακριβως δεν ειναι μονο "κοινωνικο" θεμα ,αλλα και "εθνικο" ,καλο θα ηταν να υπαρχει μια επιχειρηματολογια που να στηριζεται στην απλη λογικη.
    Αυτην την στιγμη η Ελλαδα εχει τεραστιο αριθμο μεταναστων, για τους οποιους δεν υπαρχουν ουτε οι καταλληλες υποδομες αλλα ουτε η οικονομικη δυνατοτητα αφομοιωσης τους στην ελληνικη κοινωνια.Και αυτο διοτι η Ελλαδα δεν ειναι ουτε ΗΠΑ, ουτε Γαλλια, ουτε Γερμανια.
    Αυτο ειναι αδιαμφισβιτητο γεγονος.
    Ενα ορισμενο ποσοστο απο αυτους θα μπορουσε να ενταχθει στην ελληνικη κοινωνια, που να ειναι οντως απαραιτητο.
    Οι υπολοιποι μεταναστες θα αποτελουν προϊον εκμεταλλευσης απο επιτηδιους,( μαυρη εργασια), αλλα θα αρχισουν επιπλεον λογω ελλειψης χρηματων να στρεφονται στην εγκληματικοτητα και στο εμποριο ναρκωτικων.
    Εχουν ηδη αρχισει!!!
    Επομενως τιθεται αυτοματως θεμα ασφαλειας!!!
    Και αν τιθεται θεμα ασφαλειας δεν μπορει πλεον ο καθενας να βγαινει εξω σε συγκεκριμενες περιοχες μετα απο μια συγκεκριμενη ωρα π.χ σε ενα παρκο μαζι με το παιδι του η το εγγονι του.
    Αυτος ο φοβος ειναι αυτονοητος ,αλλα δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με ξενοφοβια.
    Διοτι κανεις δεν λεει "ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΕΞΩ".
    Ολοι μιλουν για ενα ορισμενο αριθμο μεταναστων,που θα ειναι χρησιμο στην κοινωνια, ετσι ωστε να μπορει να υπαρχει μια ελεγχομενη κατασταση τοσο στο θεμα της ταξης και ασφαλειας οσο και στο θεμα της υγιεινης!!!
    Οσοι μεταναστες δεν ειναι απαραιτητοι, θα πρεπει να επαναπροωθηθουν στις χωρες τους, σε συνεργασια με τις αρμοδιες αρχες.
    Αν χρειαζονται καποια οικονομικη στηριξη, και αν μπορει το κρατος να τους την παρεχει μεχρι να επαναπροωθηθουν,θα ηταν θεμιτο.
    "Ρατσισμος" και "Ξενοφοβια" δεν υπαρχουν.
    Αυτοι οι οροι εχουν χρησιμοποιηθει απο καποιους για να μπορουν πιο ευκολα να αναφερονται σε ορους οπως "Ακροδεξια" ,"Ακραιοι", "φασιστες".
    Αν καποιοι ενδιαφερονται τοσο πολυ για τους λαθρομεταναστες, θα πρεπει πρωτιστως να ενδιαφερονται για την Ελλαδα,διοτι αν βουλιαξει η Ελλαδα τοτε βουλιαζουν και ολοι οι μεταναστες.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]