Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (Γκλιγκόροφ) δεν είναι τρελός – Το αποδεικνύουν οι ίδιοι οι Σκοπιανοί με δικά τους επίσημα έγγραφα!

Παραπλανούν την παγκόσμια κοινότητα

Η κυβέρνηση των Ναζί ξεσκεπάζεται!!!

Κι ενώ όλοι ψάχναμε τον ακτιβιστή επιστήμονα που ξεγύμνωσε τον φασισμό του Γκρούεφσκι καταθέτοντας ιστορικά στοιχεία για το παρελθόν και τον ψευτομακεδονισμό των Σκοπιανών, η κυβέρνηση των Σκοπίων μας ανακοίνωσε πως τελικά ο Βάσκο βρίσκεται έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική των Σκοπίων. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ψυχασθένειά του είναι χρόνια και πως είχε απασχολήσει και πριν 2 χρόνια τις αρχές, μετά από καταγγελίες των γειτόνων του!
Η δήλωση αυτή έγινε με κάθε επισημότητα και Έλληνες (ο κύριος Παπαθεμελής αλλά και άλλοι ανθρωπιστές) αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται να επισκεφθούν τον «ψυχασθενή» Βάσκο στο ίδρυμα-τάφο (με τα πάρα πολλά καταγγελθέντα «ιατρικά λάθη» και "ξαφνικούς" θανάτους ασθενών)…

Σήμερα, μέσα από το ιστολόγιο αυτό, με τη βοήθεια ανθρώπων μέσα από τα Σκόπια, αλλά και την συμπαράσταση και αμέριστη βοήθεια του TaXalia (στην μετάφραση του εγγράφου), δημοσιεύεται η αλήθεια!!! Ο Βάσκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ, το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει!
Το όνομα Vasko Gligorof ανακοινώνεται στην λίστα επιτυχόντων της 19ης Δεκεμβρίου 2008 για άδεια οδήγησης επαγγελματικού οχήματος!!! Βρίσκεται μάλιστα στον αριθμό 22 αυτών που απόκτησαν δίπλωμα επαγγελματικό. Η λίστα αυτή είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών των Σκοπίων και φυσικά δεν γεννάται θέμα για την γνησιότητά της (εκτός και εάν την «κατεβάσουν» γι αυτό και σας την παραθέτω ΚΑΙ σε εικόνα στο τέλος του κειμένου).
Αναρωτιέμαι, ως ηλίθιος, γιατί έτσι μας αντιμετωπίζουν ο Γκρούεφσκι και τα φασιστοειδή (και όχι Μακεδονοειδή) της παρέας του και του κόμματος VMRO-DPMNE:
- Δεν μπορούσαν με μία απλή αναζήτηση να βρούνε τον Βάσκο στους δικούς τους καταλόγους, στα δικά τους χαρτιά, στις δικές τους αναρτήσεις στο Διαδίκτυο; Ή απλά πίστεψαν ότι κανείς δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί πραγματικά γι αυτόν τον άνθρωπο;
Κι επειδή η μία απορία φέρνει την άλλη, αναρωτιέμαι:
- Είναι δυνατόν να δίνει διπλώματα το κρατίδιο των Σκοπίων, σε ανθρώπους που είναι ψυχασθενείς, σχιζοφρενείς ή γενικότερα δεν διατηρούν «σώας τα φρένας»; Δίνουν διπλώματα στον οποιονδήποτε, χωρίς να τον υποβάλουν στις κατάλληλες εξετάσεις, από τους κατάλληλους γιατρούς; Γιατί, εάν συμβαίνει αυτό, τότε πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ αυτοκίνητα των Σκοπίων, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο), επειδή οι οδηγοί τους είναι άκρως επικίνδυνοι. Η διακίνηση εμπορευμάτων με οχήματα επαγγελματικά πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ επειδή κινδυνεύουν όλοι όσοι βρεθούν στον δρόμο τους.
Τέλος, η μεγαλύτερή μου απορία (και εφόσον διαθέτουν την κατάλληλη υποδομή και ελέγχουν αυστηρά τους υποψήφιους επαγγελματίες οδηγούς) είναι η εξής:
- Είναι δυνατόν, εάν έβγαλε δίπλωμα στις 19 Δεκεμβρίου, λίγο καιρό αργότερα να εισάγεται ως ψυχασθενής σε ίδρυμα για ακραίες περιπτώσεις ψυχασθένειας-σχιζοφρένειας;
Οι απαντήσεις δικές σας, αν και θα προτιμούσα να μου τις έδινε ο κύριος Μιλόσοσκι (γιατί τον Γκρούεφσκι τον βλέπω στην φυλακή έτσι κι αλλιώς γι άλλο θέμα) ή η κυρία Μπακογιάννη, που το υπουργείο της ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για την αναζήτηση και την προστασία αυτού του ανθρώπου (θα μπορούσε κάλλιστα να του δοθεί η Ελληνική υπηκοότητα και να ζητηθεί η παράδοση του Βάσκο στις Ελληνικές Αρχές, ως Έλληνας πολίτης, προκειμένου να δεχθεί την κατάλληλη ιατρική φροντίδα –σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των νεοναζιστών των Σκοπίων-).
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Διαδώστε την αλήθεια και διαμαρτυρηθείτε παντού μέσω του διαδικτύου, για να μάθει και ο κύριος Νίμιτς πως ο Γκλιγκόροφ δεν είναι τρελός, αλλά πολιτικός κρατούμενος, που κάτω από άγνωστες συνθήκες φυλακίστηκε σε ένα ψυχιατρείο προκειμένου να του "κάψουν το μυαλό" και να τον εξοντώσουν σωματικά και πνευματικά. Παρεπιμπτόντως, συγχαρητήρια στον κύριο Νίμιτς για τις "αξιόπιστες" πηγές του που τον εκθέτουν για μία ακόμη φορά και αποδεικνύουν πως τελικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, αλλά κάποιου άλλου...

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Υπάρχουν κάποιες νέες πληροφορίες για τον Βασκο….
    Προσπαθούμε να μάθουμε αν αληθεύουν.
    Είναι από κάποιο “Βουλγαρικό” blog..
    Η ψευτιά των Σκοπιανών δεν έχει όρια…
    Δεν είναι πιστευτοί…
    Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα…από το ‘Ας μιλήσουμε επί τέλους’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]