Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πίεση για τον Βάσκο αρχίζει να αποδίδει

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Προσπαθούν να τον εμφανίσουν ελεύθερο οι Σκοπιανοί τον Βάσκο, μέσα από μηνύματα που άρχισαν να διαρρέουν σε διάφορα forums στο διαδίκτυο.
Συγκεκριμένα, σε ένα Βουλγάρικο forum, όπου συζητούσαν για την εξαφάνιση του Βάσκο και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική, ξαφνικά, «κάποιος» Vasko Gligorievits άφησε ένα μήνυμα πέντε (5) λέξεων σε δύο διαφορετικές χρονικές στιγμές και σε δύο διαφορετικούς χώρους (1) (2): «Ευχαριστώ τον Θεό είμαι πάλι ελεύθερος».
Το πρώτο μήνυμα γράφτηκε στις 10.15 το βράδυ του Σαββάτου. Το δεύτερο μήνυμα γράφτηκε στις 5.15 τα ξημερώματα της Κυριακής (χθες). Στη συνέχεια, υπήρξε απόλυτη ησυχία! Δεν υπήρξε κανένα άλλο μήνυμα… Ο «Βάσκο» εξαφανίστηκε όπως εμφανίστηκε, αιφνιδιαστικά, χωρίς να γράψει τι συνέβη, χωρίς να μας μεταφέρει την αλήθεια, όπως ακούραστα έκανε μέχρι και τη στιγμή που τον συνέλαβαν!!!

Αυτές όμως είναι γνωστές μέθοδοι διασποράς ψευδών ειδήσεων προκειμένου να επέλθει σύγχυση και αποπροσανατολισμός… Χρησιμοποιούνται από μυστικές υπηρεσίες με σκοπό την αποφόρτιση σε περίπτωση που ασκηθούν πιέσεις επάνω στον «στόχο» τους.
Ο Βάσκο συνεχίζει, δυστυχώς, να είναι εξαφανισμένος και ίσως, ούτε καν στο ψυχιατρικό ίδρυμα που ανέφεραν οι Σκοπιανοί. Η συγκεκριμένη αντίδραση όμως, αποδεικνύει πως ο αγώνας για την εξεύρεσή του αλλά και οι συνεχείς πιέσεις κατά πάντων, που ασκούνται μέσω διαδικτύου ή μέσω ομάδων Ελλήνων και φιλελλήνων του εξωτερικού, έχει αρχίσει και αποδίδει. Οι απαγωγείς και βασανιστές του Βάσκο προσπαθούν πλέον να κρυφτούν οι ίδιοι «θολώνοντας το τοπίο» για την εύρεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς (ή Γκλιγκόροφ).
Είναι σίγουρο πως ο Βάσκο θα επικοινωνήσει αμέσως μόλις απελευθερωθεί, όπως επίσης σίγουρο πρέπει να θεωρείται πως η απελευθέρωσή του είναι πολύ κοντά και πως σε αυτήν παρόντες θα είναι άνθρωποι που θα φωτογραφήσουν το γεγονός αυτό.
Το ναζιστικό καθεστώς Γκρούεφσκι συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα προσπαθώντας να αποφύγει τις ευθύνες του. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έχει χάσει κάθε μέτρο αλλά και την επαφή με την (σκληρή γι αυτόν) πραγματικότητα. Η απαγωγή του Βάσκο σήμανε την αρχή του τέλους του μορφώματος της Vardarska Banovina και την αρχή του τέλους στον κλιμακούμενο ναζισμό των Σκοπίων.
Κωνσταντίνος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]