Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κ. Βαθιώτης: «Ο Εισαγγελέας Τσιρώνης έμεινε φυτό από το Astrazeneca»


«Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί»

«Καταπέλτης» ο νομικός και πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην πανδημία.

Ο νομικός μιλώντας στον Focus 103.6 έκανε λόγο για «δικτατορία που επιτείνεται μέρα με τη μέρα». Ο κ. Βαθιώτης σχολιάζοντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μίλησε για υγειονομική δικτατορία: «Έχουμε περίπου μονοκομματικό κράτος. Δεν λειτουργεί η αρχή της δημοκρατίας, έχει καταλυθεί το κράτος δικαίου. Έχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ‘67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε», ανέφερε ο νομικός και πρόσθεσε ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός συνιστά «εξευτελισμό και ταπείνωση του ανθρώπου».

Επιπλέον, ο κ. Βαθιώτης προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, κατά την οποία ανέφερε ότι ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Τσιρώνης έχει υποστεί βλάβες στην υγεία του από παρενέργειες του εμβολίου της Astrazeneca: «Οι παρενέργειες δηλώνονται; Ή έχουμε πολίτες τρομοκρατημένους, οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι είχαν σοβαρές παρενέργειες; Ο εισαγγελέας εφετών, Γεώργιος Τσιρώνης, έχει μείνει φυτό από τις παρενέργειες του Astrazeneca. Και δεν μιλάει κανένας» κατήγγειλε.

Τέλος, ο κ. Βαθιώτης χαρακτήρισε «ανήθικη» την προσφορά των 150 ευρώ στους νέους που θα εμβολιαστούν, ενώ σημείωσε ότι το επόμενο lockdown έχει ήδη αποφασιστεί: «Είτε τα κρούσματα είναι αληθινά, είτε είναι προσχηματικά, φοβάμαι ότι το lockdown είναι αποφασισμένο να γίνει και ίσως να υπάρχει σύνδεση με εκλογικό σχεδιασμό που ενδεχομένως να αφορά επιστολική ψήφο για να μπορέσει η δικτατορία να παραμείνει στην εξουσία».

<iframe width="100%" height="120" src="https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?hide_cover=1&light=1&feed=%2FFocusfm%2F%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%82-150721%2F" frameborder="0" ></iframe>






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Γιατί όσοι πέθαναν από τα εμβόλια και όσοι είναι θύματα άλλων σοβαρών άμεσων παρενεργειών των εμβολίων αυτών δεν κινούνται δυναμικά εναντίον της κυβέρνησης και των "ειδικών" απαιτώντας ισχυρές οικονομικές αποζημιώσεις;;; Οι φαρμακοβιομηχανίες πέρυσι υπέγραψαν συμφωνίες με τις κυβερνήσεις της ΕΕ πως δεν αναλαμβάνουν ως παραγωγοί των εμβολίων καμμία ευθύνη οικονομικών αποζημιώσεων για τις παρενέργειες των εμβολιασμών και κατέστησαν υπεύθυνες για παντός είδους αποζημιώσεις τις κυβερνήσεις. Ας συσταθεί μία ισχυρή νομική ομάδα που θα εγείρει άμεσα αποζημιώσεις για όλα τα θύματα έως τώρα. Δεν γίνεται τα ανήθικα σκουπίδια που είναι σε κυβερνητικές θέσεις και άλλοι επίορκοι "επιστήμονες" ούτε να σχολιάζουν και να αναφέρονται καθόλου στα θύματα και να μείνουν ανέγγιχτοι. Προτείνω μάλιστα, οι ισχυρές αποζημιώσεις να δοθούν από τις τεράστιες προσωπικές περιουσίες των "ιθυνόντων" και "προστατών" μας από τον κορονοιό που επιβάλλουν τον εμβολιασμό, και όχι από το δημόσιο χρήμα που πρέπει να διανεμηθεί σε άλλες δημόσιες τεράστιες ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]