Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βουλγαρία σε Σκόπια: Δεν υπογράφουμε συμφωνία σε «μακεδονική γλώσσα»!


Οι Βούλγαροι αρνούνται να υπογράψουν την συμφωνία Σκοπίων – Frontex λόγω της ψευτομακεδονικής γλώσσας!

Αυτό που είχε δεσμευθεί να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, το κάνει η Βουλγαρία. Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος των Σκοπίων, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, Νίκολα Ντιμίτροφ.

Η συμφωνία λοιπόν Σκοπίων – Frontex δεν προχωρά, διότι πρέπει να υπογραφεί και στην ψευτομακεδονική γλώσσα. Την οποία φυσικά η Βουλγαρία έχει διαμηνύσει ότι δεν αναγνωρίζει και δεν αποδέχεται. Άρα, δεν υπογράφει την σύμβαση με αποτέλεσμα η Frontex να μην έχει δικαιοδοσία, θεσμικά τουλάχιστον, στα σύνορα των Σκοπίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βουλγαρία βάζει εμπόδια στις διαπραγματεύσεις ΕΕ – Σκοπίων. Η βουλγαρική κυβέρνηση έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν αναγνωρίζει ούτε την ψευτομακεδονική εθνότητα, ούτε την ψευτομακεδονική γλώσσα.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]